היי...

FireDragon

New member
היי...

שלום לכולם... יש לי שאלה שמאוד חשובה לי: הייתה לי שיחה אם אימי אתמול בה היא אמרה לי שלא כדאי לי להאמין ב"שטויות" האלה של מאגיה ושהיא רוצה שאפסיק עם זה. בהתחלה מאוד נפגעתי אבל אחר כך פשוט אמרתי לה שבזה אני מאמין והיא פשוט תצטרך ללמוד להתמודד עם זה... הריב חזר היום בדיוק אותו דבר ושוב הגבתי ככה... שאלתי היא: האם קרה לכם מקרה כזה בעבר? אם כן מה עשיתם? אם לא מה הייתם עושים לו היה קורה? אתם חושבים שהגבתי נכון.

Blizzard

New member
ככה זה גם אצלי...

אמא שלי שמעה אותי מדבר על כישוף עם אחותי- והיא חשבה שהשתגעתי... אחרי ריב אמרתי לה שאני לא אתעסק בזה יותר... אבל אני פשוט עושה את זה מאחורי הגב שלה... למרות שנראה לי שהיא יודעת שאני עדין עושה את זה... אם היא לא יכולה להתמודד עם זה- בעיה שלה- אני לא אפסיק.

Justin Angel

New member
אתה נעל.

אין מה להגיד, פשוט נעל. נעל אגוצנטרית ,אבל עדיין נעל.

Justin Angel

New member
מטומטם.

פשוט מטומטם מדרגה ראשונה. *ג´סטין מניד את ראשו לשלילה ונאנח*

זה יעבור ../images/Emo13.gif

1. "נקראים כמו-" על אותו משקל של "נשמעים כמו-". מדובר בפורום, אז האופציה השניה מבוטלת. 2. אם היה לך מושג למה כתבתי את זה לא היית חושב שאני מטומטם. 3. אתה נראה לי אדם מעניין, אך כעוס למדי בזמן שאני כאן (וכנראה שלא רק עלי).

Justin Angel

New member
שאלה לי אלייך...

איך בדיוק שיחה מגיע לשיחה שאתה מתאר למעלה? תסביר לי בדיוק איך הנושא הוסט למאגיה ולעיסוק שלך בו? אתה העלת את זה אמרת? אתה תחיה עם התוצאות.

RainBird

New member
אני לא חושב שזה משנה יש אנשים שלא משנה איך שמביאים להם את הנושא, עד שהם לא חוטפים לחש הבנה או סובלנות לפרצוף הם לא לומדים... *ארדן בודק עם יש כישוף כזה שעובד על מוכרי נעליים*

Justin Angel

New member
רון...

אתה זה שהמליץ לפני שנתיים למישהו לגרום לספה כלשהי לפרוץ באופן קומבסטי באש כדי להוכיח להורים שלו שיש כזה דבר מאגיה. ניסיון מראה שכישורי האנוש שלך פחות ממושלמים...

RainBird

New member
כישורי אנוש? מה זה?../images/Emo8.gif דווקא לא זכור לי המקרה אבל כבר שיניתי דעה בנושא.

FireDragon

New member
לא זכור לי...

לא זכור לי שאמרתי שאני העלתי את הנושא. תראה, אני בסך הכול בן 15, אין לי תחבורה או כסף ואין לי דרך (חוץ מהורי) למצוא דברים שאני צריך בשביל לבצע כישופים וטכסים, ועם כל הכבוד אני לא חושב שאפילו אתה יכלו להגיד לי שאם אני אבוא לאימא שלי ואבקש ממנה לתת לי כסף והסעה כדי שאוכל לקנות: נרות בצבעים שונים, פגיון, מושבת קוורץ, ועוד... אין סיכוי שאוכל לבקש את זה בלי לעורר שאלות... נ.ב. תגובה ל"אני ולא אחר", אמרת שאנחנו נשמעים כמו החברה ב"זהות מינית"... אתה מוכן להסביר לנו מה עשית בפורם של זהות מינית? אתה רוצה לספר לנו משהו?

../images/Emo8.gif

אתה באמת רוצה לשמוע?

FireDragon

New member
כן......

אני מאוד אשמח לשמוע..... שוב...אין לי שומדבר נגד הומו.לסביות יש לי כמה ידידות לסביות ואחד החברים הכי טובים שלי הוא הומו...

אם כך, שאל אותו איך הוא התמודד

עם ההורים שלו (כלומר, אם הם יודעים ואם יש להם חרא של אופי); זו כנראה התשובה הטובה ביותר שתוכל לקבל בזמן הקרוב לשאלה שלך שפרסמת, ובדיוק לזה התכוונתי במה שאמרתי מקודם.

Remirat

New member
אתה מטורף לגמרי??

"אמאבא, אני יכול לקבל כסף כדי לקנות פגיון?....... לא,לא, זה יהיה פגיון טקסי............. טקסי למה.... אהה...." אתה מבין את הרעיון. בתור התחלה, בימינו אנו, לא באים להורה ומבקשים ממנו לקנות כלי נשק. אין לך כסף, אל תקנה. תחכה שיהיה לך כסף. תאלתר משהו במקום. אני מבינה את המצוקה הכספית של מתבגרים בגיל 15... הייתי שם בעצמי... אבל עם כל הכבוד, מסתדרים איכשהוא...

Justin Angel

New member
תסלח לי...

אבל שאני הייתי בן 15 (וזה אחרי עיסוק של שנתיים במאגיה) כל מה שהיה לי זה שניים-שלוש ספרים מקצועיים ,גיר וכמה נרות חנוכה. תסביר לי בדיוק איך אני הצלחתי להסתדר עם זה יפה ואתה לא יכול? תסלח לי ,אבל אני לא מאמין שמישהו בן 15 יכול לתפוס את המשמעות המלאה של המילה "דת". זה לא משהו אישי, וזה לא משהו מנומק היטב, זה פשוט ככה גם אני הייתי. גם אם יודע עכשיו כמו שאני ידעתי בגילך (אלפי עמודים על התחום) זה לא אומר שאתה מצליח לתפוס את מלוא המשמעות וההיקף של מה שאתה עושה. אני לא אומר שבגלל זה אתה לא צריך לעסוק במאגיה, אלא שאתה לא צריך לתת להורים שלך התקף לב לפני שיש לך אמונה מלאה בפאגאניזם - משהו שאני משוכנע שאין לך. בסוף היום כל מה שאתה צריך למאגיה זה מוח חריף ומאומן ,ולא פריטים יפים וצבעוניים. "אני רוצה את המחשבות של אלוהים, כל השאר זה פרטים" - אלברט איינשטיין.

FireDragon

New member
תגובה.

לגסטין, לא זכור לי שאמרתי שאני העלתי את הנושא, אבל בהתחשב בעובדה שאני קטין בן 15, בלי תחבורה או כסף, בלי שום מצרכים שדרושים למספר כישופים, אין שום סיכוי שהייתי יכול לקנות את הדברים שדרושים לי בלי לעורר שאלות. ל"אני ולא אחר", אני מצטער מאוד על שביקשתי עזרה מאנשים שמבינים בזה יותר ממני ויש להם יכולת להבין. ודרך אגב, אמרת שאנחנו נשמעים כמו אלה ב"זהות מינית", אני מצטער אבל אני חייב לשאול, למה אתה מסתובב בפרום של זהות מינית? אתה רוצה לספר לנו משהו? תודה לכול מי שהחליט לעזור, חוץ מ"אני ואל אחר" שכנראה שאצלו ההגדרה של לעזור, שונה מאצלי... נ.ב. מצטער אם מישהו נפגע ממני אין לי שומדבר נגד הומו/לסביות רק רציתי לדעת...

אם היית יורד לסוף דעתי,

היית מבין שבמקומות אחרים תוכל באמת למצוא את מי שיעזור לך במקרה כמו שלך. זה שמתנסה במאגיה לא בהכרח התנסה בכאלו תקריות עם ההורים שלו. מקווה שהבנת.

FireDragon

New member
הבנתי ובכל זאת...

דבר ראשון...הבנתי מההתחלה ואם תטרח לקרוא את ההודעה המקורית שאלתי בפירוש אם מישהו עבר כזהדבר ואם לא מה הוא היה עושה... אני לא מכיר שום פורום אחר שהייתי יכול להעלות את הנושא בו ולקבל עזרה. ואם לומר את האמת קיבלתי עזרה, בסופו של דבר גם ממך... וחוץ מזה לא בקשתי או הכרחתי אותך להגיב... אבל בסופו של דבר מי שרצה להתערב זה אתה... בכל אופן תודה רבה רבה לכל מי שהגיב...עזרתם מאוד...

למעלה