היי

bios

New member
לאנשים שונים יש הגדרות שונות למין מוגן

ראה התייחסות לזה בהודעה שלי.

Do It Yourself

New member
צודק, אבל

אתה צודק שקשה להגדיר מה זה יחסי מין לא מוגנים, אבל לשלול הומוסקסואל רק כי קיים יחסי מין, אפילו אם הם מוגנים ולא לשלול סטרייט גם אם הוא מז***ן ללא הפסקה וללא אמצעי מניעה 24/7 - זו אפליה - תגיד מה שתגיד. ללא כל ויכוח, כל מי שקיים יחסי מין לא מוגנים חשוף למחלות מין (הומואים וסטרייטים כאחד!), יכול להיות שהומואים באמת יותר, אבל לשלול בן אדם, על סמך היותו הומוסקסואל, ולא על סמך מה הוא שהוא עושה עם הזין שלו, זו אפליה.

marik

New member
שיפרידו בסעיפים

האם קיימת יחסי מין לא מוגנים? האם קיימת מין אוראלי לא מוגן? ואם אי הבהירות ממש בעייתית - אז שיפרידו כל סעיף בנפרד. האם קיימת יחסי מין אנאליים לא מוגנים? וכו' וכו' וכו' ויחסי מין לא מוגנים - הם רק יחסי מין ללא קונדום. אין פירוש והסבר אחר.

yoni253

New member
למה הומאים חשופים יותר למחלות?

מה אתם שונים מאיתנו?כאילו אני לא מבין את הק'טע הזה למה שהומואים יהיו חשופים יותר מה ההבדל? א-פ-ל-י-ה !! וואו היחס להומואים במדינה הזאת פשוט נורא,למה האגודות לא עושים משהו?(חוץ מבחודש יוני[חודש הגאווה] שבו "כולם" פעילים)

רסקול

New member
אההה, זה פשוט

בגלל סוג יחסי המין שאנחנו מקיימים, תדירות קיום יחסי המין . כלומר, הומואים רבים, עפ"י כל ההסברים שניתנו כאן, מקיימים יחסי מין לא מוגנים, חלקם [זה אני מוסיף] מחליף כמה וכמה פרטנרים [כנראה ללא הגנה מתאימה], ולכן הדם של ההומואים [כפי שהוסבר כאן] מסוכן יותר מבחינת כמות המחלות שהוא מכיל מדם של גבר ו/או אשה סטרייט/ית, ושים לב , גם אגודת הזכויות של ההומואים חושבת בדיוק כך [כפי שנרמז כאן פעמיים].

yoni253

New member
אבל גם יש סטרייטים שמחליף כל שניה בחור/ה

אני לא מבין עדיין את השוני,חלק מהסטרייטים (כמו שחלק מההומאים,לפי לשונך רסקול) הם גם מחליפים כמה כמה אשים וקיימים איתם יחסי מין.... אני לא מבין יש גם סטיירטים "רבים" שמקיימים יחסי מין ללא הגנה.... טוב בכל מקרה זה בולשיט אני לא חושב שיש הבדל....אבל אם אתם אומרים....

marik

New member
אתה צודק

אבל אצל הסטרייטים זה פחות. הרבה פחות. סטרייטים כמעט תמיד מקיימים יחסים ללא הגנה. מבחינתם הקונדום זה רק למניעת הריון - ובשביל זה יש גלולות. אצלהם במסיבות במועדונים לא מחלקים עלוני מידע וקונדומים חינם. להם אין קמפיינים בעיתונים. דוכנים שמסבירים ועוד... מצד שני, כמעט לכל הומו יש כל כך הרבה פרטנרים... שלסטרייט ממוצע זה רק בגדר חלום דמיוני. אצל הומואים הפרטנרים מתחלפים כל שעה. אצל סטרייטים בדרך כלל זה אותם פרטנרים או חבורה מוגבלת של אנשים. ומה לעשות שתמיד מסתמכים על סטטיסטיקה במקרים כאלה - והמספרים לא משקרים. מה שכן, זה עדיין לא מצדיק את ההתנהגות הזאת של מד"א. זה שיש 10% נשאים אצל ההומואים ופחות אצל הסטרייטים, לא אומר שזה יותר. אם נמיר את זה מאחוזים למספרים אמיתיים - נגלה פער משמעותי של סטרייטים לטובת ההומואים. ומכאן, שהסכנה אצל הסטרייטים גדולה יותר. אבל מי אני שילמד אותם לעבוד...

../images/Emo26.gifפינת האקטואליה - יש חדשות טובות

חדשות טובות - האומנם?

למעלה