היי :)

היי :)

אני צריכה עזרה בכתיבת פעולת סיכום שנה\פרידה מהקבוצה שלי... קצת רקע- 4 בנות בכיתה ה', אוהבות מרץ... המטרה שלי בפעולה הזאת היא להזכר בכל מיני חוויות מהשנה, לסכם אותה ולהפיק לקחים, ולתת לכל חניכה אפשרות לשתף בחוויות שלה, אבל אני רוצה לעשות את זה בדרך מקורית, ולא רק לשבת ולדבר וזה... אבל אין לי שום רעיון :) כל רעיון\הצעה\פעולת סיכום שנה שיש לכם במקרה על המחשב יתקבלו בברכה...

cohenet91

New member
אממ

תשתשמי איכשהו בחוויות שלכם... ואת יודעת איזה חוויות עברתן ביחד, אז את יכולה לעשות את זה... תשלבי תמונות, תכיני להם מכתבים או מזכרת כלשהי. את יכולה גם לשחק איתם משחקים שיזכירו את מה שעברתם, או משחקים אהובים או משהו. האמת שהפעולת סיכום שלי היא "הרמז" (מישהו פה העלה אותה פעם, תודה רבה לו, אגב!
). אז את יכולה גם לעשות פעולה ממש מפוצצת כזאת. או לחלופין פעולת נוסטלגיה כזאת
יצאה הודעה מבולגנת, אבל לא נורא. בהצלחה

lupeta

New member
יש לי כמה רעיונות...

-את יכולה לקחת קופסא (נגיד נעליים), ולהכניס לתוכה תמונות של הקבוצה, רשימות ציוד שעשית להן לטיולים, וכל מיני דברים כאלה מפעולות ששמרת... תעטפי את הקופסא יפה ותקשטי אותה, ובפעולת סיום תפתחי אותה יחד איתן ותעבירי בניהן את הדברים שאספץ, כדי שיראו ויזכרו. - "כדור צמר": כל הקבוצה יושבת במעגל, ואת מחזיקה כדור צמר. את מעבירה אותו לאחת החניכות, ואומרת לה משהו טוב/מצחיק/חוויה שהיתה לך איתה השנה. אותה חניכה מלפפת את הצמד סביב היד פעמיים שלוש, ומעבירה לחניכה אחרת, וחוזרת על מה שאת עשית. בסוף המשחק, גוזרים את הצמר, אבל לכל אחת נשאר את הליפוף על היד, בתור צמיד קבוצתי. אם לא הבנת משהו, את יכולה לשלוח לי הודעה פרטית.

למעלה