היי

• פותח הנושא lene
  • פורסם בתאריך

lene

New member
היי

יש לי שאלה למה אתם כל כך שונאים את הפרפס לדעתי הן ממש ממש מתוקות... ומי תהיה חמודה ותכין לי בובות של אקווה.. אני חולה ואני מסכנה ולא בקשתי הרבה.. אפצ´יייייייייייייייייייייייייי ביי לפני שאני ידביק אתכן...

צו צאנג

New member
גם אני חולה!!!

אני אכין לך אמו קיסית אין לי כוח לפרפס....... ומה את רוצה שהיא תלבש????

ברבורה

New member
הכנתי אמו../images/Emo25.gif../images/Emo124.gif

דנדשההההה! איך היא? תגיבו פליזזז אני לא מוכרשרת אבל לא נורא.. ואני לא עושה הרבה בובות אז תגיבו...

ChocolateGirl

New member
אני לא מצליחה לראות אותה

ניסיתי הכל: לחצתי על רענן-לא עזר לחצתי על "הצג תמונה"-לא עזר לחצתי על הקובץ כדי לראות אותו בקטן-לא עזר את יכולה לשלוח אותו שוב, ברבורה?

ChocolateGirl

New member
הפורום שלנו ראשון!!!

נכנסתי לתומי לאתר תפוז כדי לחפש אתרים ו.... תראו מה ראיתי!!! הפורום שלנו בפורומים מועדפים ועוד ראשון! סליחה על הצבעים, פשוט שמרתי את זה בGIF כדי שזה יכנס אז נהרסו קצת הצבעים... אבת את העיקר רואים!

ChocolateGirl

New member
הפורום שלנו ראשון!!!

נכנסתי לתומי לאתר תפוז כדי לחפש אתרים ו.... תראו מה ראיתי!!! הפורום שלנו בפורומים מועדפים ועוד ראשון! סליחה על הצבעים, פשוט שמרתי את זה בGIF כדי שזה יכנס אז נהרסו קצת הצבעים... אבת את העיקר רואים!

ChocolateGirl

New member
אם לא שמתם לב קודם אז הנה זה מוקף

פה... כדי ממש לראות את זה, כדאי לפתוח את הקובץ בגודלו המלא...

צו צאנג

New member
הכוונה היא לפורומים המועדפים עלייך

וזה שפורום דוליז ראשון אומר שאת נכנסת אליו הכי הרבה, ומשאירה בו הכי הרבה הודעות.......... מצטערת לאכזב

ChocolateGirl

New member
אבל זה לא הגיוני!

לא ניכנסתי אף פעם לפורום בלי צנזורה, ובשאר הפורומים שם (חוץ מאופנה) רק נכנסתי ולא השארתי הודעות...

mgirl

New member
נו, זה בערך ככה

זה הפורומים שמשאירים בהם הכי הרבה הודעות.. והפורום שלנו מוצף!!

לא מיכל......

זה הפורומים שאת משאירה בהם הכי הרבה הודעות... אצלי למשל כתוב שם פורום בנות במקום ראשון, וטינק, אם את לא נכנסת להרבה פורומים, אז הוא מכניס לך לרשימה פורומים שהם באמת הכי מועדפים, כמו למשל "בלי צנזורה".

למעלה