היי!

היי!../images/Emo94.gif

שלום לכולם! אני שירה ואני חדשה! משבט אופק מכבים רעות! יש פה מישהו משם? היה לנו היום יום צופה ממש נחמד! היינו צריכים להכין אוכל והיו חבורה של אלה שהכינו אותו (עשו אש, אספו זרדים וכאלה) והיו חברה של מסתלבטים! "מה עם האוכל? למה הוא לא מוכן?" אוףףףףףףףףףףףףף איזה מעצבנים..... והייתה לנו מסכת מבישה במיוחד...ת"ס לדוגמה.... טוב! אז קבלו אותי יפה
love u-שירה!

שלום שירה../images/Emo70.gif

אני אריאלה, שישיסטית משבט ´הדר´ באר יעקב (היינו שנה שעברה האשכול שלכם
)... יש פה מישהי משבט אופק (למרות שבמזן האחרון אני לא רואה שהיא כותבת). קוראים לה גל והיא בכיתה ח´... באיזו כיתה את

royi00

New member
../images/Emo187.gifהיי,היי....../images/Emo187.gif

ברוכים הבאים! אני רועי שכבה ח´ משבט ניצני הנהגב ה.דרום איזה שכבה את? יש גם שבט אופק של אופקים,לא?!? תהני! מרום.נט(האתר של הגדוד שלי) www.mrom.co.il

היייייייייייייייי שירררררה

הי מה
המצב
אני אור
חמשושית משבט
רכ"ס-כפר סבבא וזהו מה עוד
לכתוב ברוכה
הבאה
ומקווה שתשתלבי
בפרום!!! נ.ב בת
כמה את
חמשושים שולטים!!

אמממ.........../images/Emo94.gif

אני בת 13-כיתה ח´....... והאם הכינוי של גל הזאת הוא greeneye? כי אם כן-אני מכירה אותה!

Alexis14

New member
שלום../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif../images/Emo113.gif

ברוכה הבאה לפורום! אני נגה, שלישיסטית משבט יונתן- מבשרת ציון, בהנהגת ירושלים. וזה
אישלדג, האישלג שלי!

היי שירה!

מה המצב? אני נועה, שישיסטית משבט שיקמה אזור, הנהגת מרכז. אני מקווה שתהני פה בפורום!!! לא אמרת איזה כיתה את - אז, איזה כיתה את...
? ומי המדריך שלך? ואני מכירה הרבה אנשים מאופק... את אור ושירה ואלון השמיניסטים, ואת עמית ויעל ולידר ועוד מלא שישיסטים... אז אם את מכירה אותם (כי אתם ממש שבט ע--נ--ק) ויצא לך ליראות אותם אז תימסרי להם ד"ש מנועה מהקורס והאתגר, טוב? נועה.

איזה נחמד זה ../images/Emo13.gif

לראות את כל האנשים שכותבים כאן בפורום שבאים מהנהגות שונות ומתחברים.. אחלה דבר,הכנה לדבר האמיתי (כשתגיעו לשכב"ג,ואז גם יהיו מפגשים של כל התנועה....שזה דבר ממש ממש כיף!) חוצמזה שזה אחלה לראות חניכים(בלי להעליב,כי אני יודעת שאתם הכי אחלה בעולם!) עושים דברים שהשכב"ג של היום עושה רק עכשיו... בכל אופן,אני אציג את עצמי- אני לימור,שביעיסטית(י"א) משבט "אופק" רעות (או מכבים-רעות..) ואני חוצניקית בשבט "לפיד"-ראשג"דית ומדריכת ז´... ואני ממש שמחה לראות מה קורה כאן בפורום..לא הייתי כאן הרבה מאוד זמן.. קבלו ח"ח עצום ,חיבוק
וכמה סמיילים שלא מצליחים להעביר את החיוך שלי...

שירה ולימור...

שירה- כן- גל GREENEYE או משהו כזה.... לימור- את מדריכה בלפיד
נכון המרכז שם נחמד
את מכירה שם אנשים מהשכב"ג
(משום מה... חחחחח)

לימור!!!../images/Emo94.gif

היי! מה קורה? את מכירה את הדר, אופיר, מור, צח, זוהר ולירון? כי הם המדריכים של ח´....... משום מה אני לא יודעת מי את

שירה!!../images/Emo98.gif

היי! כן,אני מכירה את המדריכים שלכם כי הם איתי בשכבה(בשכבה בצופים,שזה מה שנעשה מהגדוד אחרי ההכרזת שכבה...) ואפילו אפילו...מור איתי בכיתה! ושטויות..את אולי לא מכירה אותי אבל הנה עכשיו את מכירה ובפנים את בטוח יודעת מי אני. וחמודה,אני מצטערת לאכזב אותך אבל לא,אני לא אחותה של נטע זילבר. לנטע זילבר יש גם אחות בכיתה י"א,שקוראים לה נגה אבל היא כבר ממזמן לא בצופים, ולי יש גם אח בחטיבה אבל הוא בן ולא קוראים לו נגה... בכל מקרה-נחמד שיש כאן עוד מישהו מרעות וגם טוב לשמוע שהיה לך כיף ביום צופה המהמם שהיה.. השכב"ג עבד עליו המון המון המון המון! תמשיכי לכתוב! ומי יודע-כשאני אגיע לשבט אולי תראי אותי.. לימור

היי... אני מכירה אנשים מלפיד...../images/Emo13.gif

דבר ראשון, היי לימור, ברוכה הבאה לפרום
אני מקווה שתישארי כאן, ושתהני פה
ובמחנ"ק הכרתי כמה אנשים מלפיד, היינו בהנהגה והכנו כתובות אש מפחיות שימורים... עבדנו על זה יום שלם ובסוף לא הדליקו את זה
! אבל עכשיו ברחו לי שמות...
אני זוכרת רק את נועה שהייתה אז חמשושית והדריכה ה´ או ו´... אז אם יוצא לך תימסרי לה ד"ש מימני
נועה.

היי!../images/Emo13.gif

נחמד לשמוע שאת מכירה אנשים מלפיד.. אבל לפני זה כמה דברים...בלפיד אין כ"כ הרבה אנשים כמו שאת חושבת... זה לא מתקרב לגודל של אופק. ו...גם לא לגודל של אזור! נכון להיום,השכב"ג של לפיד מורכב מעשרה אנשים פלוס מינוס כולל מדריכי חוץ-שזו אני שמראשג"דית ומדריכה ז´ (קוראים לזה רישמ"וד), ניל,שהיא גם מהשכבה שלי ברעות,שמדריכה ו´ (היא היחידה!) ודור,שהיא שמיניסטית והיא גם באה מרעות,שהיא המרכזת הצעירה והיא כבר שנה שנייה בשבט. בעיקרון כל האנשים שהם מהשכבה שלך בלפיד (השישיסטים) הדריכו כבר מכיתה ט´ וזו בעצם שנת ההדרכה השנייה שלהם...אבל של חלקם בלבד. פרשו שם הרבה מאוד אנשים....וכולל נועה,ששנה שעברה פרשה באמצע מהדרכת ו´ והשנה עם הזמן היא גם פרשה מהצופים...אני אישית לא ראיתי אותה קצת יותר מארבעה חודשים אני חושבת... טוב זהו...יצא קצת יותר מדי ארוך וחבל לי שאת לא באה בשבת.
..דווקא רציתי לדעת מי את... אריאלה אני חושבת שאני יודעת מי היא... בכל אופן,אני זזה לישב"צ.. לימור

היי...

כן אני יודעת שזה יישוב קטנטן... ונועה סיפרה לי הכל...
מה כבר אפשר לעשות כשיושבים 5 שעות ועושים חורים בפחיות שימורים? אבל היא נישמעה כזו "מורעלת" על הצופים... איך היא עזבה...? ובסוף הטיול הזה שלנו בשבת הוא עד 16-17 ככה שנספיק לחזור ליום פעילות ב18
אבל רוב השיכבה שלי לא רוצה לבוא... ביכלל אנחנו שבט שלא מחובר להנהגה...
אפילו הילה המרכזת באה אתמול לחלק לנו הזמנות אבל זה לא עזר - כולם אומרים לה בפרצוף: "מה? אייכס... למה אני צריך את זה? ועוד 25 שקל? מה הישתגעתם?" ועוד תקעו לנו ישיבת ראשי פורימון אחרי היום פעילות... אז אאהם... אני לא חושבת שאני אבוא

המחסנאי

New member
היי מה קורה?

אני שגיא משבט פולג, תל מונד בהנהגת שרון. בן 16 בכיתה י"א ברוכה הבאה.

למעלה