היי חזרתי הביתה:) מה שלום כולם? מה חדש? מי חדש? יאללה ספרו...
מ מ י ש ה י20 New member 9/5/07 #1 היי ../images/Emo9.gif חזרתי הביתה מה שלום כולם? מה חדש? מי חדש? יאללה ספרו...
E ebi83 New member 9/5/07 #2 שלום לך שלום לך ציפור הנחמדת... ההמשך דווקא מתאים לשבוע הזה: מארצות החום...
C Cobe Anan New member 9/5/07 #3 היי.. סתם, לא קורה כלום. הצלחתי לטפס חלק 7A ל12 מטר, אם זה אומר משהו למישהו.
C Cobe Anan New member 9/5/07 #9 "אם זה אומר משהו למישהו" מכוון לזה שלמי שלא מטפס (וגם חלק גדול מאלה שכן מטפסים) זה לא אומר כלום. זו פשוט דרגת קושי בטיפוס קירות.
"אם זה אומר משהו למישהו" מכוון לזה שלמי שלא מטפס (וגם חלק גדול מאלה שכן מטפסים) זה לא אומר כלום. זו פשוט דרגת קושי בטיפוס קירות.
C ChilD SouL New member 10/5/07 #16 היי... אני בריאה כמו שור תמיד../images/Emo70.gif והשבוע משהו נפל עליי ועוד שכ"כ חם, זה פשוט... לא מובן. כוסומו. ואמא שלי חופרת לי שאלך לרופא כי יש לי שיעול כמו לבנאדם בן 100 אחרי 90 שנות עישון. ורזניק כן חדש, הוא עוקב אחריי ומתנחל בפורומים שאני גולשת בהם. לפחות שהיה שולח לי שוקולדים [מריר או ביסלי בצל\פרינגלס בשביל להראות לי את אהבתו. סטוקרים בלי צ'ופרים זה פאסה.
היי... אני בריאה כמו שור תמיד../images/Emo70.gif והשבוע משהו נפל עליי ועוד שכ"כ חם, זה פשוט... לא מובן. כוסומו. ואמא שלי חופרת לי שאלך לרופא כי יש לי שיעול כמו לבנאדם בן 100 אחרי 90 שנות עישון. ורזניק כן חדש, הוא עוקב אחריי ומתנחל בפורומים שאני גולשת בהם. לפחות שהיה שולח לי שוקולדים [מריר או ביסלי בצל\פרינגלס בשביל להראות לי את אהבתו. סטוקרים בלי צ'ופרים זה פאסה.