היי

היי../images/Emo9.gif

פורום "עולם הבידור והזוהר" מזמין אתכם להצטרף
בפורום תמצאו:
זוג הזהב
בואו להדיח את הזוג שאתם הכי לא אוהבים
מתוך 12 זוגות יצאו כבר 2..
מי הבא שיצא
השגריר-הגמר הגדול
בואו להגיד מי היה הפייבוריט שלכם
והאם אתם מרוצים מהבחירה..בקיצור בואו להגיב
כוכבים בלבן
בואו לשים תמונות יחד איתנו של כוכבים סלבים לבושים בלבן
תמונות השבוע-
והפעם הילארי דאף
שימו את התמונה הכי אהובה שלכם של הילארי ובשבוע הבא תפתחו אתם
זה או זה
מי יזכה הפעם
אוון ווילסון, צ'אד מייקל מורי או ג'סי מקרטני
בואו להתחדש ולהתעדכן בידיעות חדשות ותמונות פאפרצי חדשות[בואו להוסיף ולראות יש הרבה]
מצעד הפאסה
בואו לבחור מי הכי לא
פאסה לדעתכם[היום יפתח שלב 2]
כן גם אתם יכולים לפתוח משחקים לעשות ספיישלים על שחקנים[דוגמא בקישורי הפורום-ביוגרפיות של סלבים] להביא חדשות וידיעות לשים תמונות פאפרצי, פוטושוטים ועוד לעשות ספיישלי סרטים
אתם מאוד מוזמנים
מחכים לכם

זוג הזהב?

אפשר לכתוב גם אנשים שהם לא סלבריטי?
לא סתם, אני נחמד (וחסר חיים).. אני אכנס...

ForeverBS

New member
../images/Emo207.gif הייתה כתבה גדולה על בריטני

ב-Y בעשר, על כל מה שקורה איתה בזמן האחרון. כל התקריות עם קווין ושון, ההשמנה, ההבטחה לקאמבק שלא התקיימה לבסוף, ההזנחה של הקריירה, ושהאוסף האחרון שהיא הוציאה היה ב-2004 (לא החשיבו את הרמיקסים -ובצדק) וכו' וכו'.. בסוף גם אמרו שאיזשהו מוזיאון יצא במחאה שבריטני תחזור למה שהיא היתה, ושינו את הבובה שלה בשביל זה (עכשיו אני מבין למה!), ושפתחו אתר שנקרא bring britney back. הילה נחשון בסוף צעקה כזה: "בריטני תחזרי כבר!!" או משהו כזה חח, חמודה

תודה../images/Emo9.gif איזה חמודה!

כן כן כולנו רוצים שיהא תחזור , אבל שחס וכרפס לא תחזור מאילוץ כי אז זה לא יהיה בצורה הטובה ביותר , שתחזור כשהיא תרגיש שהיא רוצה לחזור אז זה יהיה מדהים
התמונה ששמת עשתה לי חשק שהיא תחזור כבר

Kryptonite

New member
זה במדאם טוסו../images/Emo168.gif

מה שאמרתי פה למטה וצרחו עליי כאילו אני עשיתי.
ולמה אנשים לא מבינים שזה שהיא בהריון לא סותר את התוכניות שלה לקאמבק. היא דיברה על הקאמבק ההוא בפברואר, כשהיא הייתה בהריון עוד מדצמבר. (ואפילו אם ההריון לא היה מתוכנן, אני בטוח שהיא שמה לב שהיא לא מקבלת יותר מחזור עד אמצע פברואר...)

ForeverBS

New member
זה לא ברור מאליו?

עכשיו בגלל שהיא בהריון, ייקח לה זמן עד שהיא תלד, ועד שהיא תיקח חופשת לידה לתינוק, ועד שהיא בכלל תחזור לגיזרה הנורמלית שלה ועד שהיא תיכנס לסטודיו לעבוד, ועד שהיא תעבור את כל מסע קידום האלבום.. זה ייקח די הרבה זמן. אם היא לא הייתה בהריון הכל היה נכנס להילוך מהיר יותר, ויכול להיות שכבר השנה היה יוצא האלבום. לא ככה? בכל אופן, אני חושב ששנה- שנה וכמה חודשים מעכשיו האלבום יהיה בחנויות! תקראו לי מטומטם אבל כבר מעכשיו אני מתרגש

Kryptonite

New member
אבל היא ידעה את זה../images/Emo168.gif

את זה כל כבר! זה מה שאמרתי גם בהודעה הקודמת שלי.
זה לא שהיא דיברה בפברואר על הקאמבק, ורק אחרי זה גילתה שהיא בהריון. היא ידעה את זה כבר אז! סביר להניח שהיא ידעה את זה כבר בדצמבר ינואר, הרבה לפני שהראיון הזה קרה...

Twisted Shadows

New member
זה היה ממש מרגש לדעתי..

אני בכולפן התרגשתי מזה
. רק עכשיו אני מבין מה בריטני התכוונה שהיא אמרה שיש אנשים משעממים בתקופה האחרונה
. אגב, הייתה גם כתבה בפנאי פלוס על המקרה עם שון..אבל הם דווקא היו בעדה.

Shiri from the block

Active member
פנאי פלוס היו בעדה?? ופיספסתי את זה?? אני אסתכל שוב כשאני אחזור מהבית על העיתון.. כנראה פיספסתי את זה איכשו../images/Emo12.gif

למעלה