היי

SoMeOnE69

New member
היי../images/Emo9.gif

סתם רציתי להכנס לפורום הזה
אני מקווה שאני לא נדחף

resputin

New member
ברוך הבא חמוד :)

למה שתדחף? כולם מוזמנים
. רוצה לספר לנו משהו על עצמך? ויש גם שרשור הכרויות כאן איפשהו, מהר והחתם עצמך בו. הא, וכמובן קבל כוס
על חשבון הבית.

SoMeOnE69

New member
חח תודה ../images/Emo13.gif

אממ אני באמת לא יודע מה אני...אני לא יודע אם אני נמשך לבנות או לבנים או לשניהם ביחד.. זה דיי מבאס...

resputin

New member
אין סיבה להתבאס, או להגדיר את עצמך.

אתה יודע שאתה נמשך לגברים? בערך? יופי. אתה יודע שאתה נמשך לנשים? בערך? יופי. אל תגדיר את עצמך, ובכך תחסום לעצמך אופציות. אתה בטח בגיל ההתבגרות, עדיין מבולבל ומגלה את עצמך.. להחליט החלטות ברות גורל עכשיו זה מיותר. תתן לזה להתפתח.

SoMeOnE69

New member
כן אני בן 16 וקצת...

אבל אני ממש נידלקתי על איזה אחד לאחרונה...(יותר מחודש) ואני יודע שהוא דיי בקטע אבל לא אומר...מה עושים?..

resputin

New member
אם אתה -יודע- שהוא בקטע, ואתה

חושב שהוא חמוד.. למה שלא תנסה לעשות אתה משהו בנדון? זאת אומרת, אתה יכול להתחיל איתו.. לא בצורה בוטה (קראתי שאתה בארון) מדי, אבל תראה לו שאתה מעוניין. אם הוא מעוניין, הוא ייגש אלייך. אם לא.. אז לא, Moving on.

resputin

New member
תשמע, הוא אמר שהוא רוצה אותו,

לא שהוא מאוהב בו. עדיין יש הבדל כזה או אחר. האלטרנטיבה, כמובן, היא שהם יכולים להיות ידידים. אני יודע מניסיון אישי די עדכני, שרציתי בחור מסויים לתקופה די ארוכה, הפכנו לידידים וזה לקח את הזמן שלו.. אבל זה התקרר. זה לא קל, ואני לא יודע אם כולם יכולים להסתדר עם זה בהכרח כמוני, אבל לי זה הלך. ומצד שני, מה עדיף, שהוא לא ינסה כלל?

SoMeOnE69

New member
איך להראות לו שאני מעונין../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

למעלה