וואו זה מתחיל ממש להחמיא לי^^
|מסמיקה| ברוכה הבאה^^ הייתי דופקת לך מערכון חבל על הזמן אם לא הייתי עייפה מוות -.-; קוג'יצ'י: מערכונגייה? אני: אל תתחיל... קוג'יצ'י: מאוחר מדי, כבר התחלתי... אני: *שולפת עיפרון* לא אם זה תלוי בי! קוג'יצ'י: אממ... שאלה מכשילה? 0.0? אני: *מוחקת עם המחק את הפה של קוג'יצ'י* הא הא^^ קוג'יצ'י*מצייר לעצמי פה חדש וגם אוזניי חתול* את לא תוכלי לעמוד מול צ'יבי מיאו! אני: אואו... לא להסתכל... לא להסתכל... דבק... מזגנים... מאוחר מדי *הפאניגרלית משתלטת אליי* **נערה צורחת "האלפ האלפ" ברקע** אני* קופצת לעבר מקור הקול ורואה אישה שנשדדה ע"י גנב* האישה: פליז, האלפ מי *תנועות השפתיים לא מתאימות לקולות* אני: עם סופר קרמה והמחשוף הענק שלי שטרחתי לחשוף המום פעמים, אני אעצור את הגנב! * מפזרת המון קרם סופר קרמה על הרצפה * גנב חסר מזל*מחליק ונופל* אני*חונקת את הגנב עם החזיה שלי* הא הא! וככה היום סאיב אגין טאנקס טו סופר קרמה! כי זה טוב, וזה בואנו! פיקולו: קאט! קאט! מי שינה את התסריט? אני: אממ... שאלה מכשילה? קוג'יצ'י: עוגיית דבק מזגנים^^ אני: רעיון טוב^^ עוגיית דבק המזגנים של קוג'יצ'י ולייט, זה דיאטי, זה עוגייה, זה דבק, וזה עם המון גז מזגנים^^ נתקעתם בלי דבק כי אחיכם הסניף את כולו? חם ואין גז להסניף מהמזגן כי הוא התקלקל ונמס בשמש הקופחת של ישראל? אתם רעבים, וגם צריכים דיאטה? עוגיות הפלא קוג'יצ'י לייט של קוג'יצ'י ולייט^^ אפשר להסניף, להדביק, ולאכול אותם! גאוני! *על המסך מופיע בכתב פיצפון:קוג'יצ'י לייט וכל שאר העולם לא אחראים על נזקים בריאותיים ונפשיים שיגרמו לאחר אכילת העוגיות, תודה^^" לייט: סיימנו? קוג'יצ'י: סיימנו. לייט: זה היתה אמורה להיות שאלה מכשילה דביל! קוג'יצ'י: אממ... מצטער? לייט: ניצלת... זאת שאלה מכשילה? קוג'יצ'י: את לא ניצלת כי המערכון הזה צולע... לייט: -.-; נכון... עכשיו שתוק ותאכל עוגייה.... *שולפת עוגייה רעילה מהכיס* טה טה טה... -*-*-*-*-*-*אי שם, בערוץ ויוה...*-*-*-*-*-*- הוו רפאל, מימור, קה פאסה דה לא קוצ'ה דודה נרצחה פיספסו ועוד כל מיני שטויות בספרדית.... האם אתה אוהב אותי? אני: *שלוש ארבע ו...* כולם: זאת שאלה מכשילה?!!! האהא^^ לילה טוב אוריבודי^^