היי!!!

Leemon

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo140.gif

איזה צירוף מקרים, גם אני מתה על דיגימון ועל קוג'י (וגם על קואיצ'י-צ'אן).

Leemon

New member
אגב, מישהו פעם דמיין איך נראה קוג'י

עם שיער פזור?

ברוכה הבאה ../images/Emo9.gif

אני לא לכתוב פיקים ^^' אני גרועה בלכתוב... ולמרות שדווקא את העונה ה4 לא יוצא לי לראות, אני מתה על קוג'י כי הוא בישי ונראה כזה מקסים *____* טוב, ברוכה הבאה, ותהני ^^

Apikachu L

New member
באמת?

יווואאווווווווווווווו יש , מה באמת קארת את הפיק שלי, זה שאיש לא קורא או שאת לא ראית? מילא מה אני מפחידה אותך(יש לי חולשה לסכינים כמו לאפיקצ'ו האמתית) בכל מיקרה נעים מאוד שמחה ליראות חדשים(מקווה שתישארי, רוב החדשים אומרים שלום ומיתחפפים)והנה לך תמונה של קוג'י שאני מקווה שאין לך ועכשין תהיה לך....

niena

New member
תזכירי לי מה היה הפיק שלך?

אני פשוט תמיד שוכחת מי כתב איזה פיק....

niena

New member
קראתי את הפרקים הראשונים

אני חושבת.... אני אקרא אותם שוב היום או מחר.

Goggle Girl

New member
ואת שלי קראת? @-@

ברוכה הבאה, דרך אגב ^______^ קוג'י: עוד מעריצה שלי? קואיצ'י: הן מתרבות בקצב מסחרר טאקויה: צ'יי קוג'י: עוד 'צ'יי' אחד ממך ואני פוגע בך, טאקויה. טאקויה: צ'יי? קוג'י: זהו זה >< *מוציא את המוט* טאקויה: 0-----0 צ'ייייייייייייי!

niena

New member
בטח!!!!!

הפיק שלך הוא הכי אהוב עליי, אני מתה עליו!!!!!!! דרך אגב, מתי יהיה הפרק הבא?

Seto¥Girl®

New member
***מוהאההא***

חופית לא צריכה לחזור, פשוט פרסמי את זה, או ש... ש... ש... אממ... טוב... או ש!

Goggle Girl

New member
את לא מבינה

חופית היא נוגשת העבדים שלי. זה קצת בעייתי לכתוב כשהיא לא כאן. לא יודעת, זה פשוט... התרגלתי o.o;;

moon flower

New member
המממ להשאיל לך מוזה? יש לי הרבה פנו

יות אז ככה שאני יכולה להיות מחליפת מקום (השלטון עולה לי לראש)

Seto¥Girl®

New member
אוקיי, אני אמלא את חופית באופן חד

פעמי... P: זה לא נשמע טוב... בכל מקרה.... פריטי *_____* עוד עוד עוד עוד עוד ועווווווווווווווווווווווווווווווד!!!! ^^ אנ ירוצה עוד ועוד מהפיק! ואני עדיין מכחישה שזה קואיצ'י!!!! ;.; זה לא קו צ'אן שלי!!! אה, ועוווווווווווווד! ממש כייף להגיד עוווווווווווווווווד כי אני רוצה עווווווווווווווווד! ועוד! איך הייתי ? P:

moon flower

New member
*תופסת פונפונים*

גו גוגל! גו גוגל! יי! יי! גו גוגל! קוג'י: ממתי את נהיית מעודדת? מון: מאז שיש לי פונפונים ^^ קוג'י: *תופס פונפון* פאזי... רך... נעים... טוב לישון על זה מון: *חוטפת את הפונפון* זה שלי! אתה יודע שלקח לי שתי דקות שלמות כדיי להגיע לנורווגיה ולבקש מהם לעשות לי פונפונים מיוחדים מברזל חלוד?! קוג'י: הא? מון: ואתה עדיין צריך ללבוש חצאית מלמלה! קוג'י: למה את לא סנילית?! למה?! מון: קוג'ייייי! *מלבישה את קוג'י בחצאית מלמלה* קוג'י: המממ אני נראה כמו רוז מדיג'י צ'ארט... מון: נכון! ^^

Goggle Girl

New member
רק בגלל זה, אין פרק!

קוג'י: חצאית ורודה לא הולכת טוב עם כנפיים שחורות קואיצ'י: *קושר את טאקויה בצד* נכון! אני בהחלט מסכים! קוג'י: איפה טאקויה? קואיצ'י: הוא לא חשוב! טאקויה: צ'יייייייי!!!!! קוג'י: זה לא היה הוא? קואיצ'י: לא. זאת הייתה היא צ'יי: צ'יי? קוג'י: אוקיי טאקויה: -- מעתיקנית

moon flower

New member
לאאאא ;_;

קוג'י: אני עדיין קופץ מהגג? מון: *עולה על קוג'י* אתה לא מבין את גודל הטרגדיה??? קוג'י: זה כמו שאין קרמבו? מון: יותר גרוע!!! קוג'י: מה יכול להיות יותר גרוע ממחסור בקרמבו? מון: מחסור בפרקים של גוגל! קוג'י: המממ... אה לא משנה... מון: *מורידה את החצאית של קוג'י* הנה! בלי חצאית! קוג'י: *תופס קרמבו ומכסה את *האזור* שבו היית ה החצאית מון: עכשיו יש פרק???

למעלה