היי!!!

niena

New member
היי!!!../images/Emo9.gif

היי לכולם!!! אני די חדשה בפורום, ורק רציתי להגיד שאני מתה על הפיקים של כולם!!! אממ... ואני מתה על קוג'י ועל דיג'ימון בכלל.

lgmtk

New member
שלוווווווווווווווווווווום

איך קוראים לך?????? אניח ליאור ברוכה הבאה לפורום. עוד בת. אני לא אדבר. *יושב בצד* 'גררררררררררררררררר...........}-(..................

moon flower

New member
היי ברוכה הבאה (מתחיל להיות פה מעט

מאד מקוג'י, הכל כבר נמכר במכירה פומבית) קוג'י: נכון, אבל מה אכפת לי כל עוד יש קרמבו! מון: שקט! אל תשימי לב, הוא מכור לקרמבו... שיש קוג'י: רקמבו! ^^! מון: אמרתי לך... קוג'י: עוד פעם התמונה מגיל 5 מון: כן! קוג'י: למה שלא תשימי את זאתי של קואיצ'י? מון: אבל מתייחסים פה אליך קוג'י: טוב נו... אני משער שכן...

lgmtk

New member
מון.......קרעת אותי עם התמונה.

עוד מעט את תיהי מצחיקה כמעט כמו לייט.......שזו לא העלבה
את מאוד מצחיקה אני נקרע פה..............אבל אין כמו לייט. את עשית את התמונה????? חחחחחחחחחחחחחח............ענק

moon flower

New member
יש עוד! אני יודעת שאני מפרסמת את זה

בפעם ה-3 אבל הוא עדיין חמוד ^^! צ'יבי קואיצ'י בליל כל הקדושים (בלי הסל של הדלעת P:) וכן אני עשיתי את זה בעצמי... היה לי פה קוג'י שהוא לא צ'יבי ולבוש בפיג'מת ארנב (ארנאאאב!!!)

Seto¥Girl®

New member
וואו זה מתחיל ממש להחמיא לי^^

|מסמיקה| ברוכה הבאה^^ הייתי דופקת לך מערכון חבל על הזמן אם לא הייתי עייפה מוות -.-; קוג'יצ'י: מערכונגייה? אני: אל תתחיל... קוג'יצ'י: מאוחר מדי, כבר התחלתי... אני: *שולפת עיפרון* לא אם זה תלוי בי! קוג'יצ'י: אממ... שאלה מכשילה? 0.0? אני: *מוחקת עם המחק את הפה של קוג'יצ'י* הא הא^^ קוג'יצ'י*מצייר לעצמי פה חדש וגם אוזניי חתול* את לא תוכלי לעמוד מול צ'יבי מיאו! אני: אואו... לא להסתכל... לא להסתכל... דבק... מזגנים... מאוחר מדי *הפאניגרלית משתלטת אליי* **נערה צורחת "האלפ האלפ" ברקע** אני* קופצת לעבר מקור הקול ורואה אישה שנשדדה ע"י גנב* האישה: פליז, האלפ מי *תנועות השפתיים לא מתאימות לקולות* אני: עם סופר קרמה והמחשוף הענק שלי שטרחתי לחשוף המום פעמים, אני אעצור את הגנב! * מפזרת המון קרם סופר קרמה על הרצפה * גנב חסר מזל*מחליק ונופל* אני*חונקת את הגנב עם החזיה שלי* הא הא! וככה היום סאיב אגין טאנקס טו סופר קרמה! כי זה טוב, וזה בואנו! פיקולו: קאט! קאט! מי שינה את התסריט? אני: אממ... שאלה מכשילה? קוג'יצ'י: עוגיית דבק מזגנים^^ אני: רעיון טוב^^ עוגיית דבק המזגנים של קוג'יצ'י ולייט, זה דיאטי, זה עוגייה, זה דבק, וזה עם המון גז מזגנים^^ נתקעתם בלי דבק כי אחיכם הסניף את כולו? חם ואין גז להסניף מהמזגן כי הוא התקלקל ונמס בשמש הקופחת של ישראל? אתם רעבים, וגם צריכים דיאטה? עוגיות הפלא קוג'יצ'י לייט של קוג'יצ'י ולייט^^ אפשר להסניף, להדביק, ולאכול אותם! גאוני! *על המסך מופיע בכתב פיצפון:קוג'יצ'י לייט וכל שאר העולם לא אחראים על נזקים בריאותיים ונפשיים שיגרמו לאחר אכילת העוגיות, תודה^^" לייט: סיימנו? קוג'יצ'י: סיימנו. לייט: זה היתה אמורה להיות שאלה מכשילה דביל! קוג'יצ'י: אממ... מצטער? לייט: ניצלת... זאת שאלה מכשילה? קוג'יצ'י: את לא ניצלת כי המערכון הזה צולע... לייט: -.-; נכון... עכשיו שתוק ותאכל עוגייה.... *שולפת עוגייה רעילה מהכיס* טה טה טה... -*-*-*-*-*-*אי שם, בערוץ ויוה...*-*-*-*-*-*- הוו רפאל, מימור, קה פאסה דה לא קוצ'ה דודה נרצחה פיספסו ועוד כל מיני שטויות בספרדית.... האם אתה אוהב אותי? אני: *שלוש ארבע ו...* כולם: זאת שאלה מכשילה?!!! האהא^^ לילה טוב אוריבודי^^

lgmtk

New member
יואו לייט את גדולה.................

השילוב של גז מזגנים וגייה יכול להיות קטלני................חהחהחהחהחהחהחהחהחה............עוגייה רעילה........חחחחחחחחחחח.................

moon flower

New member
לילה טוב לייט!

קוג'י: היי מון למה את לא קונה לי את העוגייה? מון: כי יש לך קרמבו! קוג'י: אני רוצה עוגייה! מון: למה? קוג'י: כי אני בדיאטה מון: אבל אתה דו מימדי ;_; קוג'י: יש לך נקודה... אולי יש לך גם אבקת חרדל, סירופ פטל ביצה והדברים השרופים האלה על הידיות של המחבט? מון: למה??? קוג'י: לקרמבו ^^ מון: המממ יש לי חום ואני ממלמלת שטויות אבל בואו נראה, יש את הכל חוץ מהקרמבו קוג'י: את לא לדאוג! יש לי קרמבו משומר! מון: ממתי פתחת מפעל? קוג'י: מאז שזכיתי בסתר בטוטו? מון: *נופלת* קוג'י: שימורי קרמבו זה טוב! מון: *קמה* אני מבינה את הדברים השרופים האלה על הידיות של המחבט אבל למה אבקת חרדל? קוג'י: כי הסנפתי את כל אבקת הקארי? מון: הממ... בואו נראה חום: 38.4 נשרוד... קוג'י: נו אז מון: הנה קח *נותנת לקוג'י את כל הדברים* קוג'י: פותחן הקופסאות נתקע! מון: זה המשקפיים של דמבלדור קוג'י: וזה רע? מון: לא אלא אם כן אתה רוצה להפוך לאחותה הקפואה של הרמיוני! קוג'י: הרמיוני
טאקויה: *מתחיל לבכות בצד* בוגד!!! קוג'י: לא! רק אוהב את השיער שלה ^^ מון: טאקויה אל תעשה שום-דבר פזיז! טאקויה: את לא לדאוג! אני יהיה בסדר מון: למה אני מרגישה שכבר אמרו לי את זה פעם? טאקויה: טאדאם! *מופיע עם שיער ארוך מקורזל וג'ינג'י* מון וקוג'י: *מתעלפים* טאקויה: המספרה של קאלומון! תספורת אחת וכולם פשוט מתעלפים!

Seto¥Girl®

New member
חח^^ וואו את ממש לומדת^^

אחותי^^ אנחנו בטוח תאומות שהופרדו בילדותן P: סתם שאלה, נולדת בניתוח קיסרי?

moon flower

New member
מייבי מי יודע

קוג'י: תגידי איך את הצלחת להתעורר הבוקר?! מון: אה... לא יודעת קוג'י: היא פטפטה כל הלילה באייסיקוי ושלחה פאנארטים שלי! מון: נכון, אבל זה היה כיף להישאר ערה עד שש בבוקר ^^ קוג'י: אני רוצה קרמבו ות'דברים השרופים האלה שעל הידיות של המחבט כפיצוי! מון: *נותנת לקוג'י זאפטה* יש לך קרמבו משומר >< קוג'י: *הופך את עצמו לצ'וביט* מון: לאאאא!!! קוג'י: כןן! מון: *הופכת את קוג'י בחזרה* קוג'י: קרמבו? מון: לא! חצאיות מלמלה D:< קוג'י: שיט...

moon flower

New member
ואכן לאפינג אאוט לאוד, ראית את

המונולוגים שלי ושל אחותי בפורום פוקימון?

moon flower

New member
הנה זה!

קוג'י: איך מצאת?! הרי הורתי להשמיד את כל העותקים! מון: כבר אמרתי לך שיש לי קשרים במאפיה? קוג'י: שיט שכחתי... מון: הנה קוג'י מדגמן לשילב! קוג'י: *מתכרבל בצד ומתחיל לבכות* מון: *מחבקת את קוג'י* אל תגאג! תמונה הבאה קואיצ'י! קוג'י: יי! ^^! זה טוב כמעט כמו קרמבו! ^^ מממ... קרמבו...

mily17

New member
קצת עליי

טוב, בואו נראה.... אוקיי, אז קוראים לי קסניה, אני בת 13 ובכיתה ז'. מתה על דיג'ימון ועל קוג'י, אבל ראיתי רק את העונה הרביעית וקצת מהשלישית, אממ.... מתה על הפיקים של GOOGLE GIRL ןLILO, ו... עוד משהו שאתם רוצים לדעת?

niena

New member
אופס...MILY17

בטעות שלחתי את ההודעה בשם של אחותי mily17, טעות שלי....

למעלה