היי!

HolyPancake

New member
היי! ../images/Emo8.gif

אני לוסי, היום סוף סוף נרשמתי לתפוז ואני מתחילה להיכנס ליותר ויותר פורומים שמעניינים אותי עם השעות... אז נעים להכיר

וולקאם!

סופסוף משהי שאני יכולה להגיד לה להטפשט ולהיות מאושרת מהעובדה, ואולי אפילו להישאר לצפות. אז מה וולקאם?!, תתפפשטי. אה... לא אמרתי כלום *שורקת בתמימות* ספרי קצת על עצמך, רוצים להכיר אותך, או שתעני את עצמך עם השירשור היכרות הגאוני שלי (אני כרגע נמצאת במיקום שבין עינוי המים הסיני לבין בתולת הברזל) אבל... הנה השאלות הקריטיות... בת כמה את? ארון? ארונית? מגירת גרביים? מיטה זוגית מתכווננת? ארון קבורה עם ריבפוד אדום מגניב? ווילה בדרום צרפת? מזוודת ג'יימס בונד? מה דעתך על חצילים? ועל עשיית אוגרים סיבים עם פיקה צביק? ועל ריקודים ביערום מסביב למדורה כאשר מירי לוחסה/שרל'ה שרון? וחוצמזה ווווטס אפפפפ?

HolyPancake

New member
חחחח זה השעה?

או שזה ככה ברגיל? אני בעד!
כמו שאמרתי, אני לוסי, מה אני כבר יכולה לספר על עצמי? ממ.. בוא נראה... פאנקיסטית אבריל לאבין כזאת, לפחות ככה קוראים לי, אני בת 15, כן אני יודעת קטנה אבל אז מה- גיל הוא רק מספר! ואני דו מינית, זה נחשב מגירה? חח לא יודעת
השתתפתי במצעדי הגאווה כבר שנתיים ברציפות ואני דווקא מתרגלת לחצילים כי אני צמחונית. לי.

SarcaSeriouS

New member
ברוכה הבאה ,פנקייק קדוש!

איזה שם אמריקאי דפקת...(<נאנח> אמריקה...
). איזו לוסי את ? לוסי לו (עוד אחת מהשפנפנות של צ'ארלי הפנר) לוי לוולס (הלא היא זינה, החרמנית הלוחמת) לוסי, העוזרת במשפחת בריידי? (איזה נשמה היא...) "פורומים שמעניינים אותי עם השעות"...רגע, באיזו שעה התחלת ומתי הלכת לישון? קבלי חיבוק חם ורך יש מהתנור אם תרצי אוסיף קצת מייפל בשביל הטעם ואל תשכחי שהגודל לא קובע...זה הכל במחיר! תהיתי לי משהו: אם מג"בניק מטאטא את יחסו לערבים מתחת לשטיח, הוא נחשב סמרטוט? סתם נקודה למחשבה... נעים להכיר. מי את?, עוד פעם... ד"ש ללוסי

למעלה