היי

שחר,צחוק צחוק, אבל אני מסוגלת לכתוב

לה את זה. טוב, אולי בניסוח קצת יותר עדין, כמו: הת'ר היקרה! "תחזרי כבר! אנחנו מפגרים ב-4 שנים אחריכם, את עוד לא הסתלקת ואני כבר מרגישה בחסרונך!, וחוץ מזה כבר נמאס לי מהריבים של שחר וצהובון על הביצועים של אמיליה הזאת!, (ורק שתדעי שצהובון אומר שהם טובים מאוד!)"

../images/Emo6.gif

היא באמת עונה לכל חברי הפורום שם, ואפילו רבה איתם על דעות פוליטיות? (מה הדיעה שלה?) ממש מזכירה את ויקי באופי, ויפה לה... כי רוב האנשים אוהבים להתבצר בשתיקה שמא לא יקלקלו לעצמם אם יביעו דעה ויאבדו אהדה... אבל אולי באמת אני אכנס לשם לכתוב לה שחבל שהיא עזבה, אבל אמיליה עושה עבודה טובה, ולשאול אותה אם היא צופה בויקי החדשה ומה היא חושבת

אני רוצה להיות שם כשתדסקס איתה../images/Emo9.gif

וזה דבר שבאמת מתאים לויקי, כל המעורבות הזאת. זה רק עושה את העזיבה של הת'ר למכאיבה יותר

pumiki25

New member
אוי, אוי...

אני והת'ר צריכות לשבת על איזה כוס קפה (כל אחת ביבשת המגורים שלה, כמובן) ולדסקס קצת פוליטיקה ושחקניות מחליפות ליגה-ב' (אדר - הגרזן! הגרזן! Drop the גרזן!
)

דווקא אין לי בעיה בכלל

להיפך, אני אפילו אצ'פר אותך עם איזו שרשרת כסופה חביבה להראות לך שזה בסדר מבחינתי...

pumiki25

New member
ואני יוצאת מתוך נקודת הנחה ש...

השרשרת היא לא בשבילי? (אה-אה-אה! לחשוב פעמיים לפני שאתה עונה...!
)

pumiki25

New member
You're risking your neck!

Pun intended! (אני קוראת ספויילרים, אתה יודע...
)

נצל"ש-אם זה כבר שרשור מתנות../images/Emo77.gif

אז- מיקי, תראי את מי הבאתי לך... את פומיקי

pumiki25

New member
../images/Emo6.gif פומיקי!

כבר שכחתי איך הוא נראה, בחיי! ואפילו לא הייתי צופה נלהבת של ה...סדרה? זו הייתה סדרה, בכלל?
דווקא חברה שלי, אחת בשם הילה, היא שהתחילה לקרוא לעצמה "פומיקי", ואני זוכרת שחשבתי לעצמי - "היי! אם מישהי כאן צריכה לקרוא לעצמה "פומיקי" - זו אנייי!" - וכך יצא שהכינוי נגנב, ואת דמותו המעורפלת-משהו של פומיקי בזיכרון הקולקטיבי של החברה הישראלית אני גוררת אחרי לכל מקום ברשת...
איזה כיף להיזכר - תודה, ריק'וש!!!

pumiki25

New member
כך שאני הייתי אמורה להיות בערך...

...בת חמש? *אנחה נוסטלגית*...

אור2221

New member
מצחיק שאתן מדברות על זה

אתן מכירות את האתר הגדול לסדרות מצויירות?? אתר ישראלי שעשה עבודה מקיפה ביותר כדי להביא תמונות וסרטוני פתיחה מכל הסדרות המצויירות והלא מצויירות ששודרו בישראל משנות ה80 והתחלת ה-90? את פומיקי אני דווקא זוכרת, אבל אתמול שוטטתי ומצאתי את הפתיח של ילדי הגילשונים!! איזו חוויה נחמדה זו היתה. שלא לדבר על ערי הזהב הנסתרות, הסדרה העלומה של ימי ילדותי שעכשיו אני מנסה להוריד את הפרקים שלה (באנגלית, כי הצרפתית לא תעזור לי), יחד עם פרק של הרובוטריקים, ואבירי האור הקסום!!

taish

New member
איזה יופי! ../images/Emo45.gif

...*נאנחת בנוסטלגיה*... נראה לי שאני אבדוק את האתר הזה יותר לעומק כשיהיה לי קצת יותר זמן פנוי... ואפרופו תוכניות ילדים, אתמול שודר באחד מערוצי הסרטים של HOT הסרט "סקובי-דו"! החבר שלי ראה את זה (אני לא - לא ראיתי את הסדרה כילדה ולכן אצלי אלמנט הנוסטגיה לא משחק תפקיד
), והוא אמר שיש בו הרבה יסודות פארודיים על הסדרה עצמה. ואגב פארודיות על סדרות ילדים, אתמול גם ראינו את הסרט "סמוצ'י חייב למות" - סאטירה מטורפת ומשעשעת-להחריד על תוכניות ילדים באשר הן, בכיכובם של אדוארד נורטון ורובין ויליאמס. אני מאוד אוהבת סרטי סאטירה למיניהם (וכידוע יש הבדל בין "סאטירה" ל"פרודיה", אבל בהקשר הזה זה לא כ"כ משנה), ומי שמעוניין לקבל נקודת מבט קצת אחרת על תוכניות הילדים - הסרט הזה מומלץ לו בחום.

אור וכל הנוסטלגים שביניכם ../images/Emo48.gif

התמונה של פומיקי לקוחה מפורום חדש בתפוז: סדרות מצויירות, ביקרתי שם אתמול והגלריה שלהם מפוצצת מכל טוב
זוכרים אותו?

dvd3434

New member
אני עם מרקו

הייתי על סף בכי כל יום...איזו סדרה. חוץ מזה זה רובוטריקים האלמותית

אור2221

New member
לא חסר...

אבירי האור הקסום, הסדרה הנהדרת של יום ראשון בחמש (אני חושבת), בערוץ 11!! ערי הזהב הנסתרות, פוני קטן (טוב, יצא לי לצפות בפרק וממש השתעממתי, יש דברים שלא צריך לחזור אליהם אחרי גיל 7), הי-מן ושי-רה, טוב טוב ודין דין. אוי, והכי חשוב - חתולי הרעם! כל כך הרבה יותר טוב ממה שמשדרים היום!

טאנדר קאטס!!!

יההה זה גם מה שאני הכי אהבתי... את יודעת שאפילו על הארון זכוכית שלי יש לי מדבקה קטנה של מומרה בן-מוחה המומייה הרשע של הסדרה
כ"כ אהבתי את זה. את שאר הדברים שציינת דווקא לא ראיתי, חוץ ממעט שירה וטוב טוב למרות שלא סבלתי את הגמד הזה... שין שיין

למעלה