להגיד דברי הלל... היא החליטה שהיא תהיה בסדרה על תקן טרישה (היא רק לא יודעת שיש לי ניצוצות פסיכוטיים של שילה... אה-אה-אה! no one mess with me! no one!!)
אצל שילה הבעיה שכולם יודעים שהיא מרשעת פסיכופטית, אז נזהרים ממנה (לא אומרת שתמיד מצליחים). אצל טרישה זה קצת יותר מורכב, בחלק הזמן היא מסכנה כזאת, ובקשר לפסיכופטיות שלה, אתה אף פעם לא יכול לדעת מאיפה זה יבוא לך!
רק שאני לא הייתי חלק ממנה, חברה שלי רצתה לעצבן מישהו שמאוד אהב את ראול (ולא ממש סבל אותי בעקבות ויכוחי ויקטור רבים) אז היא שאלה את דיוויד אם הוא מוכן שאני אנשק אותו - בלי להזהיר אותי. חשבתי שאני הולכת למות, הוא היה אחלה THOUGH. אני לא חושבת שמיקי ראתה את התמונה, היא לא היתה חלק מהBOARD כששמתי אותה בפעם האחרונה.
באמת הייתי צריכה לעשות די הרבה נסיונות חיפוש עד שמצאתי את זה. ואגב, אני מקווה שזה שהתייאשת מהחיפוש של "תפוז" לא ישמש עבורך תירוץ שלא לחפש את ההודעה ההיא שאתמול טענת שכתבתי פעם.
את האתר אני מכיר אבל לא ידעתי על השיחות שלה עם המעריצים. לא שיש לי יותר מדי מה לעשות עם זה... מה אני אכתוב לה? Come back to Y&R already and stop wasting your time on OLTL?