היי

Dawn12

New member
אין עלייך! ../images/Emo47.gif

איך מצאת את זה? אני כבר התייאשתי מהחיפוש של תפוז. אף פעם אני לא מוצא שם את מה שאני רוצה.

אור מאיימת עליי באקדח

להגיד דברי הלל... היא החליטה שהיא תהיה בסדרה על תקן טרישה (היא רק לא יודעת שיש לי ניצוצות פסיכוטיים של שילה... אה-אה-אה! no one mess with me! no one!!)

טרישה יותר מסוכנת משילה אז תזהר!

אצל שילה הבעיה שכולם יודעים שהיא מרשעת פסיכופטית, אז נזהרים ממנה (לא אומרת שתמיד מצליחים). אצל טרישה זה קצת יותר מורכב, בחלק הזמן היא מסכנה כזאת, ובקשר לפסיכופטיות שלה, אתה אף פעם לא יכול לדעת מאיפה זה יבוא לך!

pumiki25

New member
מה?! ../images/Emo2.gif

ראוליטו שלי, עם אלכסיס? (אני מקווה שפייטון לא תולה יותר מדי תקוות בהקמת מחנה ברי. אווצ'...
)

אני חושבת שמיקי עדיין בהלם...../images/Emo12.gif

בעוד היא ואורטל מפנטזות, את הלכת ויישמת את העניין...
למרות שלפי מיטב זכרוני (הקצת שנשאר לי), את עשית זאת בעקבות התערבות עם אחד מחברייך מעבר לים. נכון? אבל, נשיקה זו נשיקה! כל הכבוד!

אור2221

New member
כן...

רק שאני לא הייתי חלק ממנה, חברה שלי רצתה לעצבן מישהו שמאוד אהב את ראול (ולא ממש סבל אותי בעקבות ויכוחי ויקטור רבים) אז היא שאלה את דיוויד אם הוא מוכן שאני אנשק אותו - בלי להזהיר אותי. חשבתי שאני הולכת למות, הוא היה אחלה THOUGH. אני לא חושבת שמיקי ראתה את התמונה, היא לא היתה חלק מהBOARD כששמתי אותה בפעם האחרונה.

taish

New member
../images/Emo13.gif

באמת הייתי צריכה לעשות די הרבה נסיונות חיפוש עד שמצאתי את זה. ואגב, אני מקווה שזה שהתייאשת מהחיפוש של "תפוז" לא ישמש עבורך תירוץ שלא לחפש את ההודעה ההיא שאתמול טענת שכתבתי פעם.

Dawn12

New member
ומי אומר שלא מצאתי כבר? ../images/Emo3.gif

אני את החלק שלי קיימתי, עכשיו תורך

taish

New member
סתם מחשבה, תמימה לחלוטין, שעלתה לי:

אם מצאת כבר, זה לא אמור לחסוך לי את העבודה של לכתוב את כל זה שוב?
חוץ מזה, אתה אמור לתת קישור לאותה הודעה שמצאת - עדות שבעל-פה אינה ראייה קבילה במקרה הזה, אני צריכה לראות במו עיניי את אותה הודעה!

באיזה הקשר דובר על ההודעה

הזאת? האם זה היה אוף-סקרין (יעני מסנג'ר
) ולכן פספסתי את השיחה...? בכל מקרה קראתי עכשיו את התיאוריות הפסיכולוגיות שלנו וזה "עשה לי נחמד"... צריך להחזיר את הפסיכולוגיה לכאן, זה כ"כ מעניין!

Dawn12

New member
כן, זה היה אוף-סקרין

במקום שבו קורים כל הדברים המעניינים באמת

taish

New member
יותר מאוחר אתה תבין במה מדובר ../images/Emo8.gif

בינתיים אני רק אגיד שגם אני מתגעגעת לדיונים הפסיכולוגיים שהיו לנו, ולפחות אחד מהם יחזור לכאן בקרוב.
ושחר, אני מצדיעה לך על שמצאת את ההודעה הזו!

Dawn12

New member
באמת?

את האתר אני מכיר אבל לא ידעתי על השיחות שלה עם המעריצים. לא שיש לי יותר מדי מה לעשות עם זה... מה אני אכתוב לה? Come back to Y&R already and stop wasting your time on OLTL?
אבל תודה ריקי!

למעלה