כ מ ע ט ש מ ח ה
New member
היי ../images/Emo54.gif
מצאתי את הפורום הזה, והוא נראה כמו מקום טוב להשתקע בו... קוראים לי רונפל (RONAFEL), כולם קוראים לי רוני או רונה, תבחרו מה שבא לכם
השתחררתי מהצבא לפני כמה חודשים ומצאתי את עצמי בפעם הראשונה בערך בלי שגרה. ישר התחלתי לעבוד (בשכר מינימום כמובן), כדי לא להישחק אחרי יומיים בתור אזרחית טריה, ועכשיו אני תקועה בשגרת עבודה. טיול? לא, לא.. למה? כי יש לי יותר מידי דברים שאני רוצה לעשות/להשיג לפני שאני זורקת הכל לכמה חודשים טובים ומתנתקת מהחיים הנורמליים. יש לי חיים די שפויים, אני גרה עם אמא ואחותי בדירה נחמדה במרכז. אני בן אדם מאד מתוכנן. יודעת שאני רוצה ללמוד משפטים מגיל 16 בערך, מציבה לעצמי אינספור מטרות ויעדים.. ועכשיו? עכשיו נשאר רק לסמן וי. החלטתי להתפטר מהעבודה, לפני שאני מקבלת את מענק העבודה המועדפת שלי... יש לי מספיק כסף בבנק כדי להיות מובטלת לזמן מה. במקביל, אני מנסה להתקבל לעבודה יותר נחשבת, בשכר יותר הולם. עברתי מקשה אחת, נשארו עוד שתיים עד התשובה הסופית. מבטיחה לעדכן. בזמן הזה ללא עבודה אני רוצה להוציא רישיון. הייתי עצלנית מידי עד עכשיו אבל זה כבר נהיה מוגזם. במידה ואני לא אעבוד, אני מניחה שיקח לי חודש-חודשיים. אני כבר מתה לעבור את הטסט ולסיים עם זה. בינתיים? אני מקווה לגשת לתיאוריה יום שלישי. יש כל כך הרבה דברים שאני רוצה להשיג שאני מתפזרת.. אז זהו. זאת אני
זה נראה לי פורום נחמד ביותר. לילה טוב לכולם (נו, יש לי משמרת בוקר מחר...)
מצאתי את הפורום הזה, והוא נראה כמו מקום טוב להשתקע בו... קוראים לי רונפל (RONAFEL), כולם קוראים לי רוני או רונה, תבחרו מה שבא לכם