היי

anati44

New member
היי../images/Emo46.gif

היי בנות, דבר ראשון למי שיש YES שתראה עכשיו ממש את הסרט נשים אמיתיות - על בחורה שמנמנה ואיך היא מקבלת את עצמה לעומת כל הסובבים אותה, חוץ מזה רציתי לספר לכן שהיום הייתי במתאים לי ברננים ומה זה התאכזבתי יותר מהגישה מאשר מהבגדים, על המדפים היו רק מידות עד 44 וששאלתי איפה המידות הגדולות הן אמרו במחסן כי זה תופש הרבה יותר מקום. כל כך נעלבתי שיצאתי מהחנות - הרי על גבנו המידות הגדולו, הם הגיעו לאן שהגיעו ועכשיו מקומנו במחסן??????????????? זהו ואיך היה בבזאר? מישהי היתה? טוב שיהיה לכולכן סוף שבוע מוצלח ענתי

DREAM111

New member
היי ענתי וברוכה המצטרפת

אז כבר היו שיחות מרובות בנושא ואני שנים רבות החרמתי את מתאים לי אבל במקרה לפני פסח נכנסתי למתאים לי עודפים בצומת בילו וגיליתי שם 3 מוכרות נפלאות שסותרות את כל החוויות שסיפרו פה הבנות ובחנות יש קולקציה עשירה הכל על המדף ככה שאפשר לבחור ולראות לבד. ממש חגיגה והאמת תענוג אמיתי. ממליצה בחום על החנות הזו שלהם.

anati44

New member
תודה............/images/Emo141.gif

העניין הוא שאני מהוד השרון ומגוחך בעיני להגיע לבילו כאשר יש סניפים קרובים לביתי, את יודעת מה , - כבר אין !!!!!!! בכל אופן תודה, יש עוד הרבה חנויות אחרות רק חבל שהם יורקים לבאר שממנה שתו, אני אישית נעלבתי. חוץ מזה תמשיכו כאן להיות נחמדות כל כך.... ממש כיף כאן ביי ענתי

madam pompadour

New member
ענתתתתתתתתתתתתתי ../images/Emo124.gif

עולם כמנהגו - נוהג
ו"מתאים לי" ישארו לא מתאים לי.. הנה מכתב שנשלח לחברה לפני למעלה משנה ושום דבר לא השתנה. להיפך... אני חושבת שתמצאי אותו רלבנטי יותר מתמיד. ברוכה הבאה
========================================== 06/04/003 מכתב גלוי לחב' "מתאים לי" – עובדיה ומנהליה מלקוחה (לשעבר) למדנו עם הזמן להפנים הכל, לספוג, למחות דמעה ולהמשיך הלאה. לעטות חיוך על הפנים גם כשמבפנים חרא. למדנו לשתוק לנוכח טמטומה של החברה שמעריכה ומקדשת מראה חיצוני מעל לכל תכונה אנושית בסיסית. למדנו לספוג עלבונות עוד מגיל קטן, לקבל את הנידוי החברתי כדבר שבשגרה; למדנו להבליג לנוכח מבטיהם הצולפים של נשים שטוחות חזה וראש, כשואלות איך אנחנו בכלל מסוגלות לשאת את עצמנו בגאון כזה?! (והאמינו לי, יש לנו סיבות טובות ורבות – ממש כמס' הק"ג שעל גופנו). למדנו לקבל בהכנעה, בסובלנות וכן, בהחלט ברחמים, מבטים מלאי זימה מגברים אימפוטנטיים (נפשית ולרוב – גם פיסית); למדנו להפנים את ההטרדות, ההצקות, ההעלבות, כינויי הגנאי ונעיצות המבטים שהיו ועדיין מנת חלקנו יום יום, בין אם במקלחת בצבא, במסעדה או סתם ברחוב. למדנו שלהיות רזה הוא מוצר החודש, מוצר השנה, מוצר המילניום. הוא חובה בכל בית ממש כמו אוויר לנשימה ואם את לא מנויה במועדון או אין לך פרוטקציה (כסף, כסף), אין לך שום סיכוי בחיים (טוב, כמעט). למדנו שלא משנה כמה מוכשרות, משכילות, מבריקות, חכמות, חמות, נשיות אנושיות ורגישות (בקיצור, בני אדם) נהיה, לעולם ישפטו אותנו בראיונות עבודה לפי מידת ה"ייצוגיות" שלנו (כיסוי תחת רזה ל"רזה", – אכן, בן-יהודה היה גאה בכם, קוראים רזים ויקרים שלי). למדנו שגם כאשר אנו עונות למודעות היכרויות או יוצאות ל- Date מבחינתנו המושג Blind קם לתחייה ממש כמו עיוור בחושך!!!. הרי אנו צריכות לעבור את משוכת ה"רזון" (יש אולימפידה ולא סיפרו לי?!), שלא לדבר על העובדה שבכ- 50% מהמודעות, כל מיני אימפוטנטים נפשית מציינם "רזה" כאחד מהקריטריונים המובילים (ואללה יוסתור איך הם נראים – מניסיון, תאמינו לי). למדנו בתת-מודע שאנחנו צריכות להשתדל יותר, להוכיח שאנחנו לא פחות מאחרים ובמיוחד מאחרות, לא במיטה ולא מחוצה לה. למדנו להפנים את העובדה שהחיים קשים, אבל שלנו - שבעתיים. למדנו לספוג ולעיתים לחייך (ממבוכה) לנוכח כל אותם פרסומות ופרסומאים פלצניים (בלשון המעטה) המקטלגים ומשרישים את הקונספט המעוות על גוף האישה לפי הסטריאוטיפים החברתיים: אם היא רזה – היא אשת עסקית צעירה וחתיכה המצליחה בזכות עצמה, בעלת אוטו פאלי, גוון עורה מושלם, שיניה לא היו מביישות סוס ערבי אציל והיא נוחלת הצלחה חברתית ומינית-אקרובטית מרשימה (בקיצור, אחושילינג כוסית). אבל אם היא שמנה, או אז הסיפור הוא אחר, כי השמנה בודאי עקרת בית משועממת, מכורה לטלנובלות, שיניה רקובות, ישבנה מלא חצ'קונים, והיא מוזנחת באופן כללי – שלא לדבר על כך שאין לה מעלות כאלו או אחרות, שהרי היא שמנה - אמרתי כבר?! בעלה, מסכן קטן – אם הוא אכן קיים – יצא כבר לרעות בשדות זרים (אלא אם היא בלעה אותו בטעות בארוחת הבוקר) ואילו היא ממשיכה לפטם עצמה בבית ללא הכרה בעודה צופה בטלוויזיה ומשוחחת עם חברתה המכוערת (שתגיד תודה שיש לה בכלל חברה, השמנה הדבה..) למדנו לחיות עם התסכול המתמשך של הסיוט הנצחי אשר נקרא "קניית בגדים". למדנו להיכנס על בהונותינו, מבקשות להיות רואות ואינן נראות, לחנויות פושטות עור וכיס (כן, גם אתם ביניהם); למדנו להיות נתונות למבטיהן הצולבים של המוכרות (כן, לעזאזל, גם הן רזות), להתפשר על אופנה שגם סבתא שלי, שתחייה, היתה מתביישת להיראות בה ולהרכין את ראשנו לנוכח העובדה שיש בכלל חנויות המכירות בנו כ"שוות בין שווים" - הפרדוקס בהתגלמותו – כי אם יש חנויות מיוחדות בשבילנו, אז איפה השוויון לכל הרוחות?! למדנו לשלם גם בתקופת מיתון במיטב כספנו (לא סתם קוראים לזה "דמים"), לממן אופנה "שקית" (Bag) ולא "שיקית" ולהגיד "תודה" על כך שמצאנו בלויי סחבות שאפשר כאילו, יעני, עלק לקרוא לו "בגד". אבל לא עוד!!!!!!!!!!!!! אחרי שראיתי את הפרסומת האחרונה שלכם, החלטתי שהגיעו מים עד נפש ואינני מוכנה לשתוק או להבליג או לספוג יותר. לא אטעה אם אומר שאני מבטאה חברות רבות לאותה צרה. בחכמתכם יען כי רבה ניסיתים להסיט באמצעות המסר ההומו-לסבי את המסר האמיתי מאחורי "מתאים לי" של קיץ 2003. ניסיתים. לא הצלחתם. כחברה אשר חרתה על דגלה את מוטיב האופנה לנשים במידות גדולות, הרי שהפרסומות שלכם היא לעג לרש לכל אותן נשים. הדוגמנית "הדשנה" שלכם – מקסימום מידה 42 - (הלוואי על כולנו כזה "דשן" – איפה קונים אותו?!) היא בדיחה מהלכת על שתיים לכל אישה מלאה המכבדת את עצמה. נשאלת השאלה – איפה היא ואיפה אנחנו ?!. והס מלהזכיר את תצוגות האופנה שאתם עורכים דווקא עם קולביות אנורקסיות למיניהן כאילו שחסרות נשים גדולות ויפות. אם החלטתם לפזול אל שוק הכחושות והמכחישות (מיתון, אני יודעת), אנא עשו זאת בגלוי ולא על חשבון צרכניות נאמנות מסורות וטיפשות שכמונו!!!! לא על חשבון מידות - (שקטנו פלאים) ולא על חשבון מחירים - (שהרקיעו שחקים). מה חשבתם לעצמכם, שבאמת לא נקרא את ה- Subtext ?! שלא נבין מהיכן באתם ולאן אתם הולכים?! האם באמת חשבתם שהעובדה שהקולקציה החלה להיראות "לבישה", תטשטש את העובדה המצערת שהגיוון בא על חשבון הצרכניות היותר נאמנות של "מתאים לי"?! אין לי אלא להסיק את המסקנה המצערת ש"כן". כנראה ש"במתאים לי" דוגלים בסיסמא "גם שמנה וגם וטיפשה". בקיצור, הבנתי את הפואנטה שלכם. לעומקה ולרוחבה. ואני יכולה לומר לכם שחבל"ז: באופן אישי, כף רגלי לא תדרוך יותר בפתח חנותכם באשר היא, עד שתחזרו לעשתונותיכם ותנהגו בהגינות (תסתכלו באבן שושן) כלפי הלקוחות שלכן. אני מאמינה כי מכתבי זה ימצא דרכו אל נשים רבות וגם הן ינהגו כמוני. בברכה, גל בת-ים ===========================

anati44

New member
../images/Emo45.gifאת גדולה !!!!!../images/Emo45.gif

לא הייתי יכולה לכתוב, לחשוב או להגיד את זה יותר טוב, ובאמת מגיע להם שתקום רשת שתתחרה ( או בעצם אין במה להתחרות) וכולנו פשוט נשכח מהם לצמיתות !!! בואו נקים את האגודה למעננו !!!!!!!!! ענתי

madam pompadour

New member
ב- 06/04/03 נפלו התאומים ../images/Emo12.gif

הפרטיים שלי (כלומר, יותר מהרגיל), האסימון נפל והבינה חזרה לקודקוד אחרי כמה שנים של אי שפיות זמנית-קבועה... מאותו יום לא ראית אותי בשערי "ממש - אבל ממש - אבל ממש ממש ממש לא מתאים לי".
ואכןןןןןןןןן..אני "גדולה" לכל הדעות והמשקולות
תודה

sigalit33

New member
המכתב הזה...../images/Emo47.gif(את מלכה!)

מדהים ומרגש אותי כל פעם מחדש, ויצא לקרוא אותו כבר כמה וכמה פעמים בהזדמנויות שונות. גל, כל הכבוד לך. פשוט כל הכבוד. לפני כמה שנים גם אני כתבתי מכתב (פחות מרשים) לאחר שחטפתי קריזה רצינית על המחירים השערויתיים ששילמתי עבור מכנס וחולצה שהתפרקו אחרי לבישה אחת! מה עוד שהתגובה שקיבלתי בחנות היתה כ"כ מבזה- כנראה לקחת מידה קטנה מדי!!! אני לא יודעת אם את זכית לתגובה, אני לא מלבד הפניה למחלקת שירות לקוחות. החלטתי שלא תודה. לא צריך שירות לקוחות כי אני כבר לא לקוחה. אמנם הייתי ב"מתאים לי" מאז כמה פעמים, אבל כמעט והפסקתי לקנות שם. באמת מרגיז. הסניף בבילו שמזכירים פה באמת נשמע מפתה ואולי אף אגיע לשם מתישהו אבל זה רחוק לי מהבית ויש בלי עין הרע כבר אופציות נוספות היום, לא? שבת נעימה לכולכן, סיגלית

madam pompadour

New member
../images/Emo73.gifאם את הולכת ל"ל.מ.ל*" בביל"ו

אל תיידעי אותי.....
ולא. לא קיבלתי תשובה. גם לא ממש ציפיתי לאחת (הגזמת, אחותי!!!!) תודה על המחמאה

missxl

New member
מתאים לי, עונות ושופינג ...

אז ככה: גם אצלי (בהוד השרון) המידות הגדלות במתאים לי הן "במחסן".... נכנסתי (כי זה קרוב) לקנות כמה חולצות. כל שניה המוכרת רצה להביא לי מהמחסן מה שרציתי. מה אומר ומה אגיד.... חטפתי ת'קריזה ויצאתי!! לעומת זאת בחנות עונות ברננים (מומלצת מאד! המוכרות מדהימות) יצאתי עם עם ערימות של בגדים נ ה ד ר י ם. (ג'ינסים, חולצות מכופתרות, טריקו ומה לא..) אגב, גם בקרייזי ליין הספקתי לרכוש סריג וקרדיגן נחמדים. גם בעונות וגם בקרייזי ליין המחירים נוחים יותר מאשר במתאים לי (או ml עאלק...) בקיצור - מתאים לי בהחלט אאוט! מיס

שרקייה

New member
מתאים לי בהוד השרון היתה אחת

החנויות היותר רווחיות ברשת. היו נכנסות אליה גם נשים שלא ממש היה להן מה לחפש שם (בתקופה שאמרו במתאים לי, אין לנו מידות בשבילך, כאן זה למידות גדולות...) אבל אהבו את הצוות המדליק. אולם, כמו בכל סיפורי מתאים לי, הזכיינית לא נשארה נשמה כדי שהחברה תוכל להוציא לה,,, אז היא עזבה. ומאז יש שם זכיין חדש, אנטי סוציאלי, והחנות ריקה עד כדי ואקום. מי שלא לומד בראש, לומד ב...כיס. גליה

למעלה