היי

Miss Chinchilla

New member
היי../images/Emo3.gif

אתם מוזמנים לקומונה שנפתחה למלך הפופ האחד והיחיד: מייקל ג´קסון! כן כן, תכף תתחילו לרדת עליו ולהוכיח לעולם שאתם מאמינים לצהובונים, אך תנו לי לחדש לכם משהו! למרות כל ההאשמות נגד מייקל, ב-13 ביוני 2005, זיכה חבר המושבעים את מייקל ג'קסון מכל האישומים במשפט. בואו להשתתף בדיונים, משחקים ועוד! מחכים לכם שם, גולשי קומונת מעריצי מייקל ג'קסון בתפוז
אנשים.
לכניסה לקומונה לחצו כאן

YugiBoy

New member
והפורום לא חברותי? ../images/Emo6.gif

חוצמיזה, זה שהוא זוכה מאשמה לא בהכרח אומר שהוא לא אשם.. זה אומר שלשופט הייתה כנראה סיבה לזכות אותו... אם היא מוצדקת או לא, אם זה היה שוחד או חוסר ראיות, אף אחד לא יודע... לא לטוב ולא לרע. מה שכן, אני זוכר שהיה בעיתונים שהילד אמר כל מיני דברים (למשל על איבר מינו של מייקל) ובדקו לו את זה ע"י צילומים מביכים וכו', לא קראתי מה נסגר עם זה, הבנתי רק שהתיק הכללי נסגר.

YugiBoy

New member
../images/Emo207.gif ../images/Emo27.gifרעיון נחמד לשרשור...../images/Emo37.gif

חשבתי, שאפשר לעשות שרשור גדול, עם כל הדיסקים \ DVD \ סינגלים וכו', אבל עם כ ל הגרסאות ... היפניות הרוסיות הישראליות...כולן. מי שמתמצא בזה ויש לו קצת חשק וזמן פנוי, אני אשמח (הייתי עושה בעצמי... אבל אני לא מכיר בגרוש את הגרסאות, ובעצם לכן אני מבקש..)

מריה111

New member
רעיון ממש טוב לדעתי

הדבר היחיד שיש לי מארץ אחרת זה דיוידי שקניתי שלשום מהדורה רוסית של בריטני שכוללת את כל הקליפים שלה את הפרסומות של לייב פרום לאס וגס והפרסומת של פפסי כל מיני הופעות שלה וקטעים שבריטני מדברת בהם על המשפחה על איך שהי5 רצתה תמיד להיות מפורסמת על הנשיקה של עם מדונה קיצר ממש הרבה דברים אני ידיע להארץ ואני יעלה לפה אל יהיה שרשור

מריה111

New member
אמ לא

זה מין דיוידי כזה שנראה לי יצא רק בארצות הרוסיות כמו רוסיה ואוקראינה וזה כולל ככה קליפים:כל הקליפים חוץ מדו סומטינגוסומטיימס פרסומות:לייב פרום לאס וגס פפסי הופעות של כל מיני שירים יש שם הרבה מההופעה הזאת שהיא הייתה עם מין מכוח שחור כזה ויש שם גם ת'קטע הזה שהיא שרה את בייבי ואן מור טיים בסגנון ג'אז ויש שם אותה מדברת על המשפחה על הנשיקה עם מדונה על איך שהיא מסתכלת על העין הפומבית כאילו מה שהיא חושבת ע המעריצים על האנשים שמדברים עליה הרכילויות על הילדות שלה על יך שהיא רצתה להיות מפורסמת על הפרידה עם קווין והחתונה את הטקס ''waman of the year'' ועוד אני יצלם עוד איזה שובע ויעלה לפורום

YugiBoy

New member
מגניב...

מה יש על העטיפה? מוזר לי כל הגרסאות המיוחדות שיוצאות רק ברוסיה..חח

מריה111

New member
על העטיפה יש

את התמונה הזאת שהיא ערומה חח עם השרשראות הארוכות האלה אבל לא רואים את כל התמונה עד הכתפיים בערך.

מריה111

New member
כן אני יודעת

כי לא ראיתי כזה בחיים אבל לא ממש אכפת לי אם זה מזויף אפילו כי יש פה כול כך הרבה דברים לראות והם גם באיכות ממש טובה שכבר לא מענין אותי אם זה מקורה או לא

מריה111

New member
חח ותאמין לי

שזה לא הרבה גרסאות יש שם בקושי אבל יש שם מלא דברים מגניבים של בריטני לפני כמה ימים ראיתי קעקועים ומדבקות שעשויות אבנים קטנות כאלה של בריטני אני יקנה גם ואצלם הקעועים עצמם של פרפרים וכאלה אבל על הקרטן שהקעקועים והמדבקות מודבקים עליהם בנילון אז יש עליהם תמונה של בריטני אני יקנה גם ואצלם ואני ישנסה לחפש עוד דברים שמה של בריטני

tali44

New member
../images/Emo32.gifעוד פחות מ-10 דק' מסתייים הצום......!!

אני עכשיו נעשיתי במיוחד צמאה ורעבה, אבל יותר צמאה. ומחכים לי פיצה וקולה...
(אחרי שניייים.....) אני מקווה שמי שצם מהפורום שרד יפה, אחרי הכל, חבל שהפורום יצטמצם...

Invisible Boy

New member
רציתי אבל לא יכולתי

הפה שלי היה יבש מהטיפול שיניים היום אז הייתה חייב.

0rin

New member
../images/Emo210.gifכל הכבוד..צמת! אני רק

לא אוכלת בשר וזהו..

Invisible Boy

New member
../images/Emo45.gif אבל זה מוזר ../images/Emo6.gif

כאילו אנחנו אמורים לסבול מזה שאנחנו לא אוכלים בשר לא? אבל אני בעצם נהנה מזה, אני חולה על דברי חלב

0rin

New member
../images/Emo210.gifחחח ממש ככה../images/Emo45.gif

ו...זה לא כזה נורא לא לאכול בשר...ככה שאני לא מבינה מה הקטע כ"כ... חחח
וגמאני חולה על מוצרי חלב

למעלה