היי

היי ../images/Emo24.gif

שוב אני :) .. אחרי שהחלטתי לשגע אתכם :) (אני מקווה שלא..) בכל מקרה.. רק תזכורת, חיפשת נייד לשימושים סטודנטיאלים (אופיס, מוזיקה, אינטרנט וזהו פחות או יותר). הגעתי ל4 דגמים אופציונלים של לנובו. אשמח לדעתכם - מי מהם ימלא צרכים אלו בצורה הטובה ביותר. מצ"ב קובץ השוואה בניהם באקסל. שוב, המון תודות! שבת שלום.

Jan22

New member
אולי תקבצי גם בWINRAR/ ISO BUSTER ?

תעלי קישורים למפרטים .העלאת קבצים זה סתם מסורבל ומגביל (למי שאין EXCEL) וברוב הפעמים אנשים יחשבו פעמיים לפני שיעשו DOWNLOAD לקובץ שמצאו באיזה פורום ,מתוך חשש לוירוסים ושות' ! ''רק תזכורת, חיפשת נייד לשימושים סטודנטיאלים (אופיס, מוזיקה, אינטרנט וזהו פחות או יותר) ...מי מהם ימלא צרכים אלו בצורה הטובה ביותר'' ? אף אחד מהם ,נייד עם מעבד יותר חלש יריץ לך את WORD/PP/IE/DIVX PLAYER/WINAMP .ליבה כפולה זה אמנם נחמד ,2 ליבות ,אבל את לא תראי אפקטיביות תחת התוכנות שתעבדי איתן. אם את מתכננת לעבוד עם אפליקציות חזקות יותר בהמשך ,אז מראש כבר כדאי לקחת חומרה גבוהה ,שזה אומר Txxxx כמה שיותר גבוה (במסגרת התקציב) ,זיכרון של לפחות 1G ,וכרטיס מסך עם זיכרון ייעודי (מה שאין באף אחד מההצעות שלך ,יש שם GMA שהוא משולב ולא תומך בגראפיקה כבדה....אבל שוב ,זה תלוי בך ובהאם את באמת רוצה נייד חזק להמשך). נסכם במשפט פשוט : תקני בהתאם לדרישות ,אל תקני כי ''אמרו לך שזה טוב'' .

bar666xp

New member
../images/Emo8.gif אני לא דועג גם ככה בקרוב המחשב כניראה

יפורמט ויעבור לאישה.... וביכלל יש SYMANTEC CORP 10 מקסימום מינימום
בדיוק עשיתי העתקה של הדברים החשובים לשולחני דרך הרשת אני שקט
נ.ב. יש לינקים/אתרים שהם יותר מסוכנים אז לא כזה קריטי לאחרונה אפילו חושב שעדיף הקובץ בפורום אפשר להוריד לסרוק ורק אז לפתוח

Jan22

New member
חחחח יעבור לאישה ? VISTA ULTIMATE עם אריזת

מתנה לחג ,מעוניין ? אתמול בדקתי את האולטימייט ,חתיכת מערכת.

bar666xp

New member
זהו שהאישה דווקא תקבל את הXP-SP2 חחח

לגבי האולטי-טיז חתיחת ________ אבל טוב נו מה לעשות החדש כניראה יגיע עם איכסטה אז או שניתרגל או שבאמת אני יעבור סופית ללינוקס חחח. הכי מעצבן זה שצריך לבלות איזה חצי שעה בלהבין למה MS החליטו שאיזו הגדרה שייכת פתום לפז___?! ולמה צריך 700 קליקים או לבטל את כל המערך הגנה כל איסטה?1 אין באמצע... :-O טוב נו באמת לא חשבתי לרגע שזה יהיה אחרת. אגב מכיר C&C 3 {קומנד אנד קונקר} אני מתחיל להישבר ולחשוב על ציטים חחח.

Jan22

New member
מדבר על Tiberium wars ? אחלה של משחק

עזוב אותך שטויות צ'יטים . תשחק ככה ,צ'יטים מיועד יותר למשחקים מעצבנים כמו DOOM3 ,UNREAL וכו' ... אל תישבר ,גם אני הייתי ככה בתחילת המשחק ! אגב ,הקורפ עף. אין על KASPERSKY 7 (ואפשר לשלב את INTERNET SECURITY שהוא בכלל מעולה ,אבל לא מומלץ למי שיש 512MB כי הוא תופס הרבה משאבים אבל חזק מאוד!)

bar666xp

New member
חח כבר הספקתי לשקוח שהגירסה שיש לי היא עם...

FIREWALL... בבית הFIREWALL מנוטרל יש FIREWALL בנתב מספיק לי.. וביכלל אפשר לחשוב מה כבר ימצא קקר משועמם במחשב שלי... אם הוא ביכלל יצליח להבין מי נגד מי בכל הבלגן שלי חחח שוטרים? מעצבן? מה כבר יש לעשות יורים יורים יורים תחמושת מפוזרת כמו זבל בהם מעדיף אסטרטגיה כל יום בשבוע
שוטרים זה טוב למשחקי רשת.. אם רוצים ישר אקשן... אם לא לחוצים על אקשן ישר על ההתחלה אז גם אפשר משחקי אסטרטגיה... געגועים עלו לי לרגע חחח.. אבל די לא יפה תפסנו תרמפ' על שירשור.

Jan22

New member
תראה ,אני לאחרונה מצאתי

שBIOSHOCK הוא משחק מאוד מאוד נחמד (עם דרישות מערכת לא קטנות).זה הרבה יותר מעניין מהSHOTTER הממוצע (דום,אנריל,האלף לייפ ,פאר קריי ,COH/MOHA). שווה מבט ...http://en.wikipedia.org/wiki/BioShock טרמפ של השרשור ? בקטנה .....אתה אדום ,חחח!

bar666xp

New member
בכול זאת לא יפה היינו צריכים לכל הפחות לפתוח

שירשור OFF לא נורא לא ינראה לי שיאיר או ווליס ירביצו לנו הפעם חחח

Jan22

New member
ואגב ,קראתי כתבה מאוד יפה

איפשהו על וירוסים שאפשר להכניס למחשבים עם אנטי וירוסים כבדים ... כל מה שצריך זה להיות קצת כישרוני. הקורפ שלך א.וירוס כבד. הרבה אופציות !

bar666xp

New member
הזהרתי אותך לא?

הוא מיעד לחברות ואירגונים הוא לא ממש בסיגנון של התקן ושכח.. בין היתר מיועד למילחמת חורמה עם אופציות לשליחת קבצים מופשטים מתוכן TEXT לסריקה ע"י SYMANTEC.. אבל שמע מה אני יגיד לך אני עובד איתו החל מגירסה 8 או 7 משהו... והוא בכמה פעמים הציל אותי מעצמי אפילו
כתבתי איזה סקריפט ובראש היה הרבה בלגן כי בדיוק קראתי איזה סקריפט של וירוס וכתבתי חלק ממנו בתוך הסקריפט נכון יפה לי.. בקיצור איך שאני עושה שמירה הוא הכניס ת'קובץ להסגר.. בהתחלה הייתי בקריז וחזרתי אותו פתחתי {לעריכה} והייתי בשוק מעצמי חחח נ.ב. סתם סקריפט שימחוק את הקבצי אחלה ריגול של MS כמו INDEX.DAT... בסוף מצאתי אחד הרבה יותר פשוט באינטרנט חח.

bar666xp

New member
מבין האפשרויות הללו...

אישית הייתי מעדיף את זה שבעמודה C {עם הדיסק 160G}.... אבל לדעתי יש בשוק כמה וכמה דגמים של דל, ACER וHP שיהיו הרבה יותר זולים/תואמים? בקיצור אם את הולכת על אחד מאילו לדעתי הN200 מציע הכי הרבה בעד הכסף שלך ביחס של עלות תועלת. עם דיסק גדול יותר כ.מסך X3100 {שהוא יותר טוב מה950 אבל זה חסר חשיבות בשימושים שהוזכרו}... אהא והיכולת הרכבת זיכרון ל4G עם ויסטה זה דיי סביר שיהיה צורך להגדיל זיכרון לפחות ל2G בעתיד כי זה כבר מתחיל להראות כמו מינימום לעבודה עם ויסטה.

אז ככה

הדרישות הן באמת מינמליות - לא עובדת עם תוכנות גרפיקיה - וגם אין סיכוי שבלימודי אשתמש בכאלה (ואם כן אז זה מסתכם בצייר :) ) ולא משחקת במשחקים, כך שעקרונית, כרטיס המסך לא מאוד חשוב לי. נראה לי שאלך על N200 שוב, תודה ושב"ש..

Kibiniloch

New member
ב-N200 המפרט נראה מצויין וגם המחיר

הייתי שוקלת רק לשדרג ל-2 ג'יגה זכרון אם את מתכוונת להשאיר את הויסטה ובייחוד אם הוא יתן לך מחיר טוב על זה P:

למעלה