היי

נייזק

New member
היי../images/Emo18.gif

קוראים לי עדי ואני חדשה פה:] אני גם צריכה עזרה- מישו יודע מתי התאריכים של המחנ"ק להנהגת חיפה? זה ממש חשוב לי. תודה

MitzPetelGirl

New member
צווווווווווופיייייייית אתם הכי../images/Emo28.gif

טובים בעולם
אז וואלה...('חת, שתיים, שלוש)
נדלקתי
ברוכה הבאה

יא מלך!!!!

אתה מכיר את שירה ריכטר? היא ש"ש אצלכם בשבט! היא אחד האנשים הכי בעולם! אני מתה עליה! (היא הייתה מדריכה שלי בכיתה ז)

נכון!(ועגיל בלשון)

תמסרי לה ככה: את זוכרת שהייתה לך חניכה בכיתה ז שקראו לה הגר ושיש לה קוצים? אז היא מוסרת שהיא אוהבת אותך ומבקשת שתפסיקי ליבש אותה כי היא צריכה אותך! אני מקווה מאוד שהיא תבין! ואם היא שואלת מאיפה את מכירה אותי וכל מיני אל תעני לה על כלום! אוקיי? והמון המון תודה!

ואם בה לך לשגע אותה קצת לפני...

אז תדפיסי את התמונה שיש לי בכרטיס זהו ג'ו (המלך) יצירת המופתת שלה שהיא הייתה בכיתה י"א והדריכה אותי תראי לה אותו ותגידי לה: תראי איזה ציור יפה קראתי לו ג'ו! או משהו כזה! היא תיתחרפן !!!! תגידי יש לך איי סיי קיו?

הופה, עוד עדי../images/Emo70.gif

אני אריאלה, שישיסטית, שבט הדר באר יעקב הנהגת מרכז... מה את
(בת כמה) אני לא חושבת שכבר פירסמו את התאריכים... קראתי באתר הרשמי שבקרוב יפרסמו כדי לתת לאנשים זמן לסדר לעצמם את חופשת הקיץ...

נייזק

New member
אעעע../images/Emo18.gif

תודה בכל אופן ואני רביעיסטית...ז"א שאני חניכה

שלום וברוכה הבאה!../images/Emo13.gif

לי קוראים לימור ואני חדשה-ישנה כאן. אני שביעיסטית (כיתה י"א) ומהנהגת מרכז,שבט "אופק" רעות. את מצופית לא? איזה שבט חמוד יש לכם! עבר הרבה זמן מאז שביקרתי שם בפעם האחרונה ואני ממש מתגעגעת! ד"א-הראשג"ד שלכם זה יוני,לא? בכל אופן-שלללום לך! ובקשר לתאריכים של המחנ"ק- ציפור קטנה (טוב די גדולה בעצם) מהנהלת האתר התנועתי אמרה לי שהם יפרסמו את כל התאריכים של כל ההנהגות במרוכז ממש בקרוב... אז כל מה שנשאר זה לחכות! לימור

למעלה