היי

שונית 7

New member
בדיעבד

מה שראם עשה אתמול לשיר של היהודים זה הרבה יותר גרוע ..זה לא לא לא לא לא.....אסור לעשות דברים כאלה..אבל אל דאגה הוא יהיה בגמר וד"א פאולה ודניאל די התחברו וחיבבו אחד את השני ודניאל אמר כמעט בתחילת התכנית שהוא היה מאוד רוצה לשיר עם פאולה באנגלית ויש מצב שזה יקרה.. וצר לי על חובי דווקא בשבילו הייתה לי הרגשה שטדי יכולים לעשות די הרבה ... אבל באופן כללי ..השנה ראיתי את התכנית בציניות ובהתפכחות..ואתן צודקות ממש טוב שדניאל עזב.....הם ממש גורמים שם לאמנים טובים להתפלש בבוץ שלהם ..זוועה...

זה היה רע לתפארת אתמול :)

מעט מאד אמנים מסוגלים לאחד רוק ומזרחית ולעשות מזה משהו טוב... זה שמור לדעתי לברי המלך נניח...

שונית 7

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif

לא בדיוק מזרחית אבל קבלי את ברי היווני
בבום פם http://www.youtube.com/watch?v=PDcyXOIy1AA ואם אני זוכרת טוב היה לו שת"פ ממש יפה עם שלמה בר -הברירה הטבעית. לגבי מיי אני מסכימה איתך ..הסגנון שלה זה בעיקר לעשות מהשבה לה באותו רגע..לכן אמרתי שאני מעריכה אותה אבל לא אוהבת אותה..אני יכולה להעריך מישהו בצורה שכלתנית אבל רגשית התחברתי רגשית רק ל-2 בכל תולדות כוכב נולד ..ג'קו ודניאל ...אבל אני מכבדת התחברות וטעם של אחרים..כל אחד וטעמחו... בכל מקרה יש שם שניים שהפקת כוכב נולד כן יכלה לתרום להם לקריירה ..חובי וולדי ..אז מהבחינה הזאת חבל לי שחובי לא נשאר אבל לדעתי הוא יקבל הצעות ..לגבי ולדי..אם בכל זאת הוא יעלה לגמר ואולי גם אם לא ..בוא ייצג אותנו כנראה באירויזיון מה שהוא מאוד רוצה.

תודה בעבור ברי היווני :)

הנה ברי סטייל רוק מזרחי בטקסס :) לב שלם... http://www.youtube.com/watch?v=h1UQoAivqTk&feature=related מסכימה איתך לגבי חיבור רגשי... ללא קשר לכוכב נולד, את תמצאי שיש מעט מאד אמנים שאת מתחברת אליהם רגשית... זה קורה באמת פעם בכמה שנים ואז הם נכנסים לרשימת ההשמעה שלך ולרשימת ההופעות שלך...

שונית 7

New member
ווי ממש ../images/Emo23.gifשלם../images/Emo13.gif../images/Emo51.gif

ממש מקסים ..דווקא לא הכרתי את זה...זאת בדיוק הדרך הנכונה לחבר אשכנזיה כמוני לג/אנר המזרחי.. מסימה איתך לחלוטין לגבי הפלייליסט הפרטי.. ולגבי ראם...אני אהיה יותר ברורה..נדמה לי שכולם נדמה לי ניסו לפחות לכבד את היהודים...חוץ מראם מה שהוא עשה אתמול הוא פשוט רצח בדם קר שיר של היהודים..... פשוט לא יתכן שמישהו יהפוך שיר של היהודים לשיר חפלות נוסח "בכפיים" ומי היה הביצוע המצטיין שלי? היהודים כמובן שמרב כבוד אליהם הקדישו להם זמן רק לשיר אחד

Nova5

New member
לא נראה לי שראם עשה את זה לבד

שום דבר לא נעשה שם ללא השגחה והחלטה של צוות ההפקה. ולהפקה היו סיבות ברורות להרשות את "הזוועה" - הם רצו לבדוק ת'גבולות עד כמה הם יכולים לשחק וללכת על הז'אנר - ד"א עד כמה העם אסמס להם למרות הכל - הם רצו פתרון פשוט לראם ללא השקעה כי לא היה להם זמן להתכונן - הם צפו לתגובות השופטים וחשבו שאולי ראם יפול בכל זאת. זה היה רעיון כושל כי אחרי שעומר הלך ראם נתפס כמבצע מזרחי האחרון שנשאר בתוכנית ומקבל רב הקולות בלהתחשב לתוכן של ערוץ 24 וכמות sms שהם גורפים בתוכניות האחרות סטייל "פרח נולד" זה כמובן לא פותר את ראם מהאחריות על מעשיו אבל די מסביר את השתלשלות העניינים. בקשר לשיר אחד של היהודים - בכל ספיישל האורחים המוזמנים מבצעים רק שיר אחד. חבל שהם לא הלכו על השיר החדש - הוא נשמע ממש טוב. מצד שני - תקליט עדיין רחוק, אין צורך להחשף

שונית 7

New member
במחשבה שניה חותמת על כל מילה

ההפקה אחראית להכל..לעיבודים...להכשלת מועמדים שלא מספיק רוחיים להם ועוד ועוד.. בהגדרה זוועה התכוונתי לכל המכלול של המערכת המפוקפקת הזאת ולא רק לביצוע של ראם...המערכת הזאת גם מפילה תיקים על ילד בן 15 שאין ספק שלא שיקר לבד וגם על ראיון של רוקר ..ראיון של "ילד רע" שעודדו אותו להיות כזה...הם תמיד יוצאים נקיים בזחיחות כזאת שבא לי לצרוח..אם פעם נהניתי מכוכב כתחרות שירה נעימה מנעימה ולא מזיקה ..היום אני רואה את הכל בציניות ..את המניפולציות והתאווה לכסף..שום אמנות לא מסתתרת מאחורי זה ואם יש כזאת הם מטאטאים אותה מתחת לשטיח. בתוך המערכת הזאת גם הביקורת של השופטים זה ביקורת של מריונטות.. ונדמה לי שרק לי הפריע ..שתום טרח להגיד שהוא מצטער על דניאל ושהוא חסר לו..זה לא היה תפקידו של צביקה הדר ??? דניאל הכין שיר של היהודים ועשה חזרות איתם ..הראו את הפגישה שלו איתם בערוץ 24 ...הוא הכין שיר..ביצוע ממש יפה ,אם יורשה לי להגיד ונבצר ממנו לבצעו בגלל ההדחה..הפריע להגיד כמה מילים טובות? כנראה שכן ..כי בלי קשר לדניאל ברגע שמועמד סיים את תפקידו שם וכבר לא מניב מספיק אסאמאסים מוחקים אותו כלא היה.

שונית 7

New member
אה ושכחתי את שיא הציניות והאטימות

מודח נוסף דניאל ברזילאי שאליו לא התחברתי בשום צורה..הוא בסה"כ היה ילד חמוד מערד.. אממה ..הוא זכה ל-3 הדחות לא פחות ..הדחה אחת מהתכנית ו-2 מהצילו...זה היה כדי ל"הציל" את התכנית ואת מרינה ..הרי היה ברור שראם וחובי חוזרים לתכנית ...אז הם קרא לדניאל כדי ל"הציל" את האסמסים שנשלחו כדי ול"הציל" את הניצולים שאחד מהם שוב הודח לצמיתות..זה לא רשעות , ציניות ואטימות להתעלל ככה בילד בן 19?

רע זה לא מילה..ישבתי ככה../images/Emo12.gif מול המחשב

מה ניש'... לא ראיתי אתמול והבנתי שלראם היה ביצוע "לא מהעולם הזה"
הסתכלתי ו מה זה??הצילו
, היה שם שיר של היהודים?? או שפצצת אטום החריבה אותו? א'נלא רוצה לדעת מה מעריצי היהודים ההדוקים חושבים על הפוגרום שעשו ללהקה שלהם אתמול.. (איפה עדידס חחח אם היא ראתה, היא בטח במחלקת טראומה עכשיו
) עכשיו אני מבינה למה ברי המלך לא רצה שישירו את שיריו בתוכנית..

Nova5

New member
שמחה בשביל דניאל ../images/Emo45.gif

השנה אני לגמרי סבבה עם התוכנית. התחלתי לראות מאוחר יחסית וכנראה אראה אותה עד הגמר בתור בידור נטו. כמעט אף תוכנית לא אכזבה אותי מבחינה הזאת והיום אני מצפה לערב מהנה במיוחד. לראות (ולשמוע) את המתמודדים שרים היהודים - זה אירוע שקשה לפספס. ראם ומורן יעשו לי סגנון מזרחי, רוני תשיר שיר ערש, ולדי יביא אותה בגלאם-רוק רוסי (אגב אין דבר כזה. יש מין גלאם-פופ רוסי - סיגנון שאין לו תקדים וכרגע המצאתי בשבילו את השם. צריך לקחת פטנט עליו). בחיאת אני הולכת להכין פופ-קורן. אם לכולם מותר פופ - אז גם לי מותר.
אההה - נציגים של חברה להגנת הטבע הולכים להפגין מול האולפנים בהרצליה כי החתיך דנינו ישיר "נץ" - צריך לשמור על הציפור הנדירה
... סתם... סתם... שיהיה
ואת, שוניתה, תתעודדי - דניאל עזב בזמן את הדבר הזה מצד אחד הוא קיבל חשיפה לא רעה בכלל, מצד שני, אם יתחיל קריירה - לשמו לא יהיה דבוק stardust תוצרת טדי הפקות. ומי שבכל זאת יזכור משוו - זה בעיקר ביקורות די קוטלות של השופטים שכבר מזמן אבדו את כוכב הצפון. וזה לא רע בכלל. האמת מכולם הוא היחיד שמעורר סקרנות.

שונית 7

New member
|כןצודקת גם אני שמחה שהוא כבר לא שם

אחרי אתמול...לא יודעת אם היה לך בידור נטו אבל לי הייתה התפכחות סופית.

yila

New member
עכשיו באמת כלום, השאירו את מי לבד עם ולדי

והרסו את העונה! רק חובי היה מסוגל לתת שו כמוה...

yila

New member
תודה קרן, הכל מוזר פה, רבים מפרגנים לחובי

ואכן היה הביצוע הכי טוב של הערב, לפי דעתי יואב נפגע ממנו ופסל אותו... אחרת אן הסבר הגיוני.

Nova5

New member
קרן, יקירתי - אני ממש מצטערת בקשר לחובי

מקווה שהוא יקח הכל בקלות ויפיק את המקסימום מהחשיפה שקיבל שיהיה לו המון בהצלחה

תודה נובה ! ../images/Emo24.gif

יש לו הרבה דרייב להמשיך... אז אני מאמינה שהדרייב הזה ייקח אותו למקומות טובים מבחינתו!

למעלה