שלום גברת את מוכרת לי מאיזה שהוא מקום../images/Emo3.gif../images/Emo13.gif
מסכימה איתך לגבי כל מי שהזכרת...ד"א פאולה כן עבדה לאחר התכנית על דואט עם מישהו בתעשיה..אז עוד נשמע ממנה בטוח לגבי מיי ..אמרתי שאני מעריכה אותה אבל לא אוהבת אותה..אז אנסה להסביר את תחושותי..גם אני אהבתי את הטעם וסוג המוזיקה שהביאה לתכנית מסוג של כוכב נולד..פסק זמן,פאם פאטאל...רד מעל מסך הטלויזיה שלי ועוד... אז אין ספק שיש לה טעם טוב במוזיקה..וכן היא מרימה הופעות מדהימות, חיית במה כמו שאמרת מדויקת וכו" אבל בניגוד לג'קו או אחרים שגם נותנים בראש..היא משאירה אותי אדישה רגשית..שום רגש לא עובר אלי..וכך אני תופשת אותה ..טכניקה נפלאה אבל זה הכל טכניקה...לי היא נתפשת והלואי שאני טועה כאטומה רגשית +מלאת כעסים.. ואני אומרת את זה גם על סמך מה שיצא לי לראות מהתכנית חדר חזרות שאני צופה בה מדי פעם..למשל באחת הפעמים הציעו לה לשיר שיר ישן ,שאני לא זוכרת כרגע את שמו,שמדבר על זוגיות והיא פשוט נדהמה מזה והתוכחה שאין לשיר שום קשר למערכת יחסים והיו עוד דוגמאות... חוץ מזה היא לא מנגנת על שום כלי נגינה...רק אלקטרוניקה דרך המחשב..שוב לי,אולי רק לי זה מפריע.. וכן גם אני בהתחלה חשבתי בכיוון של חיקוי זול של אורית..אבל ירדתי מזה כי אורית מדהימה מקסימה נשית ואני אוהבת את הקול שלה, ומיי זאת במילא לא אורית. אבל הדבר שהפריע לי במיוחד היו 4 שירים מערבי סםיישל ..שהיא ממש "אנסה" אותם כדי שיתאימו לסגנון שלה.. הראשון היה אמור שלום..שיר חמוד וסתמי של שוקולד מנטה מסטיק ..שהיא בנתה עליו פלטפורמה שלימה מוגזמת וצורמת נוסח לד זפלין ..וגם השיר המזרחי של שלומי שבת לדעתי נהרס לגמרי ..ממש שנאתי את הביצוע, בוגי איתי הלילה ,שהסכמתי עם צדי..החא ממש נבחה אותו והשיא היה בערב האירויזיון כשלקחה את השיר של פנינה רוזנבלום תמיד אישה..אחד השירים הכי נלעגים בתולדות קדם האירוזיון והלבישה עליו את המנגינה של קריפ,כמובן שהבנתי את האירוניה של הפוך על הפוך אבל גם לי זה נראה קצת חילול קודש לאחד רדיוהד עם פנינה רוזנבלום וגם לא פייר כלפי יתר המתמודדים שקיבלו בעצם משימה מגבילה ביותר של ביצוע שירי אירויזיון שאין הרבה מה לעשות איתם..והיא בעצם לקחה שיר נלעג ביותר ופשוט הפכה אותו לשיר אחר. אז מצטערת אם הטעם שלי קצת אחר..כל אחד וטעמו..או שפשוט אני משוחדת ולא רוצה שיוכרז על אף רוקר אחר שיצא מכוכב חוץ מג'קו? מבטיחה להודות בטעות אבחנה ,אחרי התכנית,אם אשנה את דעתי..נראה מה יקרה איתה אחרי התכנית ..כי אין ספק שהמשחק סגור ומכור והיא זוכת כוכב נולד 7 או במקרה הגרוע מקום שני אחרי לירן