היי

to the end1

New member
היי../images/Emo132.gif

אני יודעת שזה פורום של ג`קו אייזנברג,ואני מצטערת אם אני מפריע לאווירת הפורום
לא יודעת...אבל אני ממש צריכה את העזרה שלכם... בתור מעריצות ג`קו אתם תוכלו להבין אותי יותר טוב מכול אחד כשאני מבקשת עזרה ביום ראשון להישארותו של דניאל תבורי. אני לא יתחיל לחפור לכם למה כדאי לכם להצביע לו אבל אני באמת מאמינה שמגיע לו להגיע לגמר אחרי המאמצים שהוא עשה כדי להשתלב בנבחרת. אז תודה רבה מראש...

שונית 7

New member
../images/Emo92.gifוהסבר קצר מה אני מוצאת בדניאל

אני ננעלתי עליו הרבה לפני שכוכב נולד התחיל. שימי תבורי הגיע לאולפן השקוף עם הבנים שלו מיד אחרי האח הגדול,עוד לפני שהיה ברור מי מהבנים של שימי יתקבל לנבחרת,אם בכלל, וכל אחד מהבנים נתן הופעה בסגנון שונה..הביצוע של דניאל פשוט הפיל אותי ולכן כל כך שמחתי שדניאל התקבל לתכנית ובעצם התחלתי לראות את התכנית רק בגללו. והלינק: http://www.mako.co.il/music-24/24new-songs/Article-aa8b0b9c6b3b021006.htm הקישור הוא לכתבה על שימי והבנים באולפן השקוף..כדי לשמוע את הביצוע של דניאל צריך לבחור את הלינק בכתבה לביצוע של דניאל ל- "ain't no sunshine". נראה לי שעוד לא לגמרי גילו את דניאל (וגם שמעתי אותו בחדר חזרות אומר לולדי שאחרי כל הזמן הזה בכוכב נולד עוד לא יודעים בכלל מיהו ומה הוא). למרות שנדמה לי שיש התעוררות לכיוונו..הסגנון שלו זה רוק רך ,פולק וסול ....קשה מאוד למצוא לסגנון הזה שירים מתאימים בעברית , מה גם שהוא לא מכיר מספיק שירים ישראליים ולא לגמרי מתחבר לישראליות ,לפחות בהתחלה.נראה לי שהוא הולך ונפתח, נקווה שלא מאוחר מדי בשבילו. בכל זאת שמעתי את דפנה לוסטיג בהצילו מציינת שדניאל מסקרן מאוד ומעניין לעקוב אחריו ,אז אולי יש תקווה. גם היחס של השופטים אליו לא עזר..הם די חובטים בו ולא ממש בצדק, נראה לי שהם כל כך מפחדים מהמילה בן של או פרוטקציה שהם מחמירים איתו במיוחד, מה שמוריד לו כמובן עוד יותר את הביטחון ולכן הביצועים שלו לא אחידים..בכל זאת הביצועים שלו לשירים של עברי לידר ורמי קליינשטיין היו מעולים ומרגשים וגם הביצוע ל"לחיפשתי שירים" שיר לא מוכר של שימי היה מרגש במיוחד.. לדעתי היה צריך לעזור לו לבחור שירים שמתאימים לו..בעיקר שירים מתורגמים בסגנון שלו... בכל מקרה שיהיה לו בהצלחה מחר...למרות שאני חוששת במיוחד מהערב של גידי גוב כי הוא בחר שיר חרוש מדי ולפחות הביצוע הראשונישלו ששמעתי בחדר החזרות לא היה כל כך טוב..אז אני מקווה שהוא שיפר אותו ,כי אין שום ספק שהבחור עובד קשה ונלחם וזה חלק ממה שמוצא חן בעיני אצלו ..הקקוקטייל התימני אמריקאי עם קצת נימוס אירופאי עובד עלי ומצד שני הוא בכל זאת הבן של שימי, לא פרייר ועומד על שלו כשצריך

שונית 7

New member
../images/Emo92.gifגליתוש../images/Emo140.gif

את שמת לב שהגבנו בו זמנית לאותו אשכול?
ושוב בהצלחה מכל ה-
לחובי הערב

מגושקה

New member
שאלה: איך בחורה שאוהבת את MCR

אוהבת גם את דניאל תבורי? בלי שום קשר לדעתי עליו, יש להם סיגנון מאוד מאוד שונה, במיוחד מהתקליט שהיוזר שלך נלקח ממנו.

שונית 7

New member
מגוש תתקני אותי אם אני טועה

אבל איך שהוא קיבלתי את התחושה שהחמודונת קיבלה על הראש במקומי
..אז הבנתי שאת לא איתי ולא רק את ,בעניין תבורי..אז מה כל אחד וטעמו ..ומותר לגמרי שבן אדם יאהב יותר מסגנון אחד..ונדמה לי שהרווחתי פה את זכותי ביושר להביע את דעתי גם אם היא שונה ונוגדת לאחרים . אני לעומת זאת איתך בנושא לירן, חושבת שהוא אוברייטד ולא משנה מה הסיבה וגם אני אוהבת את פאולה מאוד.. לגבי מיי ,מעריכה אותה אבל לא ממש אוהבת אותה מכל מיני סיבות שאין לי כח לפרט.....ויש לי מן הרגשה כזאת שאם אנחנו מתחברים לג'קו אז באופן אוטומטי אנחנו חיבים להתחבר למיי... בכל מקרה מחבבת מאוד את חובי ולא רק בגלל גלית..אז שיהיה לו בהצלחה היום וכמובן גם לדניאל.. ואני לא מתכוונת להתנצל שאני רואה כוכב נולד...נכון די איבדתי עניין אחרי כוכב 4 ..אבל את העונה הזאת אני רואה בגלל דניאל..וסליחה על הטעם הרע שלי

yila

New member
למה התנצלות? כל אחד וטעמו הוא הוא ...

אז ככה: 1. מי שמתחבר לג'קו לא בהכרח מתחבר למיי... יש בהם מן המשותף אך יש במיי יתר "אהבה עצמית" ואפילו ביצועיים "אגרסיבים" בעיניי. בג'קו יש כוח, עוצמה אך תמיד משולבים במשהו רגיש ושברירי שמעביר צמרמורת... יש בו ניגודים ומורכבות מעניינת... מיי אינה מעבירה רגישות גם לא גורמת למצרמורת... סורי, אך לעיתים היא נראת כמזלזלת. 2. גם אני אוהבת כוכב נולד, מזל שיש לנו תוכנית להנות ממנה... תוכנית לכל המשפחה, לכל גיל, בידור פרופר... 3. לירן שר יפה אך לא מבינים מהו אומר... צריך ללמוד דיקציה ... לפתוח את הפה, אך כל הדרך לפניו... 4. דניאל בחור מוכשר אך יש והיו טובים ממנו... לא ברור לי איך העבירו אותו והדיחו את חובי ... אך על טעם ועל ריח... לגמר ? קצת מוגזם לא?! וחובי סטאר, כשמו כן הוא, יש בו אבק כוכבים... טוב, סליחה על ה"חפירה", היום יש לי זמן פנוי|... ובהצלחה הערב!

שונית 7

New member
תודה../images/Emo6.gif

מסכימה לגמרי עם סעיפים 1,2,3 וחצי מ-4
ואכן כל אחד והטעם משלו ..מסכימה לגמרי וזה מה שניסיתי להדגיש

מגושקה

New member
יאהה! ../images/Emo12.gif

שמעי, בחיים שלי היו הרבה פעמים שלו הבינו אותי, אבל באמת הפעם זה כאילו השיא נראה לי. אחותי, נשמה, מה פתאום שאצא נגדך? נגד מה שאת רואה? מי שאת מעדיפה? מי אני בכלל אשפוט אותך?? אני אישית לא רואה כי אף פעם לא התחברתי לזה, וכמו שאין בזה שום דבר רע, כך אין שום דבר רע בזה שאנשים כן מתחברים לזה (ראה כל שאר בני משפחתי). ולמה שאצא נגד מי שאת מעדיפה, אני באמת לא מנסה לצאת נגד אף אחד, חוץ מממש גרועים או מתחזים, אז למה שאצא נגד תבורי או נגדך בתור תומכת שלו?
פשוט עניינה אותי הבחורה שמעריצה את MCR (שגם אני מאוד אוהבת) כיצד היא גם מעריצה מישהו ששונה לגמרי מהסגנון הזה, לא בעניין של לעקוץ או להעליב, אלא שפשוט היא נשמעה לי טינאייג'רית ונראה לי שהם בדרך כלל (או לפחות ככה היו בני דורי) נאמנים לסגנון מוזיקלי אחד, ויש הבדל גדול בין פאנק-רוק לבין דניאל תבורי, אני בטוחה שגם את תסכימי. זהו. ואני ממש ממש מתנצלת אם פגעתי בך (מתחילה להרגיש כמו ג'קו כעת), זה הדבר האחרון שהיה לי בראש, כשכתבתי את זה, את יודעת מה אפילו לא האחרון כי הוא לא היה קיים בכלל. ואני הראשונה שאודה שאני אוהבת את מיי בגלל ג'קו, שהרי הם באותו סגנון מוזיקלי, היא לכך, אני אוהבת את שניהם. אבל את ג'קו יותר.
כמובן.

שונית 7

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

טוב ההתנצלות התקבלה
ואם את מרגישה כמו ג'קו...זה לא פלא ..כי אנחנו בפורום שלו על כל מה שמשתמע....כולל התנצלויות
לגבי הבחורה,נדמה לי שהיא מרגישה כמוני לגבי דניאל ורואה את מה שאני רואה..כך לפחות נדמה לי כי הייתה לי התכתבות איתה ונדמה לי שאם הייתה מחפשת להעריץ יפיוף הייתה הולכת יותר על דנינו נניח, היא כנראה כמוני אוהבת יותר מסגנון אחד..נא לא לזלזל בצעירים... ואם הגבתי בתקיפות יתר אלף סליחות ..מתנצלת ונרדמת על החולות
פשוט נזכרתי איך נכנסנו אנחנו עבור ג'קו לפורומים אחרים ופחדנו להתקל בתגובות עוינות

מגושקה

New member
אני חייבתלהתנגד לך ולומר כי:

לירן דנינו הוא לא יפיוף! רני הוא יפיוף, לירן הוא אחד שנקרא יפיוף בכוכב נולד כי אין להם פתרונים למה הוא עדיין שם, והם חושדים שמראה חיצוני קשור לזה, ולפיכך נתפסה ההנחה כאילו הוא יפיוף, אבל אני חייבת לומר שהוא ממש ממש לא אטרקטיבי. ואני עוד אוהבת בייבי פייס. ולאדי כבר יותר יפיוף ממנו. (אה ודרך אגב, אני ממש מעריכה אותו, הוא מוכשר ברמות גבוהות, למרות שיש בו משהו שמזכיר לי את צביקה פיק
)

שונית 7

New member
../images/Emo45.gifבדיוק

גם אני מעריכה את ולדי מאוד למרות שאני לא הייתי מגדירה אותו כיפיוף ולגבי לירן מסכימה...מבחינתי הוא לא יפיוך הייתי קצת צינית..אבל הוא נתפש כך בעיני כל מיני ..אז מי אני???

מגושקה

New member
סורי מאמי...

בקשר לדניאל. אבל תחשבי על זה, האם את באמת היית רוצה לראות אותו זוכה? מה קורה לכל הזוכים, מנינט ועד ישראל משהו, שזכה שנה שעברה, חוץ מסקעת שלמעשה הגיע שני, לאף אחד לא עשתה טוב הזכייה. אז גם חשיפה בלי זכייה היא דבר טוב.

שונית 7

New member
תודה רבה מגוש

ת'אמת לא רציתי שיזכה כל כך אבל רציתי לראות אותו מחר בערב של היהודים..היה לו ביצוע ממש טוב ..שמעתי קצת..אז חבל.. אם שמת לב הבחור מוזיקאי ..אולי לא התחברתםאליו אבל אני כן מתופף מנגן על פסנתר,גיטרה מתופף..מלחין ואחראי על העיבוד. לונורא ,נחכה לשמוע ולראות אותו בחוץ ... וברכות לחובי ולגלית שלנו לילה טוב

בטוחה שיצליח... יש לו את כל הנתונים...

ממה שאני מצליחה לראות וזה לא הרבה, יש כמה סבבה לגמרי... אחת כבר טסה חזרה לניו יורק נדמה לי... אחד חזר ויש לו קשר לגלית... אחד הלך היום הביתה ואחת שהיא חית במה :) בהתחלה חשבתי שהיא חיקוי לא כל כך מוצלח לאורית מהיהודים אבל הגעתי למסקנה שהיא אחרת והיא טובה ויש לה טעם טוב במוזיקה: דייויד בואי, פורטיס... מכירה את להקה רטורית... בקיצר שיהיה בהצלחה למי שתרצו חברים :)

שונית 7

New member
שלום גברת את מוכרת לי מאיזה שהוא מקום../images/Emo3.gif../images/Emo13.gif

מסכימה איתך לגבי כל מי שהזכרת...ד"א פאולה כן עבדה לאחר התכנית על דואט עם מישהו בתעשיה..אז עוד נשמע ממנה בטוח לגבי מיי ..אמרתי שאני מעריכה אותה אבל לא אוהבת אותה..אז אנסה להסביר את תחושותי..גם אני אהבתי את הטעם וסוג המוזיקה שהביאה לתכנית מסוג של כוכב נולד..פסק זמן,פאם פאטאל...רד מעל מסך הטלויזיה שלי ועוד... אז אין ספק שיש לה טעם טוב במוזיקה..וכן היא מרימה הופעות מדהימות, חיית במה כמו שאמרת מדויקת וכו" אבל בניגוד לג'קו או אחרים שגם נותנים בראש..היא משאירה אותי אדישה רגשית..שום רגש לא עובר אלי..וכך אני תופשת אותה ..טכניקה נפלאה אבל זה הכל טכניקה...לי היא נתפשת והלואי שאני טועה כאטומה רגשית +מלאת כעסים.. ואני אומרת את זה גם על סמך מה שיצא לי לראות מהתכנית חדר חזרות שאני צופה בה מדי פעם..למשל באחת הפעמים הציעו לה לשיר שיר ישן ,שאני לא זוכרת כרגע את שמו,שמדבר על זוגיות והיא פשוט נדהמה מזה והתוכחה שאין לשיר שום קשר למערכת יחסים והיו עוד דוגמאות... חוץ מזה היא לא מנגנת על שום כלי נגינה...רק אלקטרוניקה דרך המחשב..שוב לי,אולי רק לי זה מפריע.. וכן גם אני בהתחלה חשבתי בכיוון של חיקוי זול של אורית..אבל ירדתי מזה כי אורית מדהימה מקסימה נשית ואני אוהבת את הקול שלה, ומיי זאת במילא לא אורית. אבל הדבר שהפריע לי במיוחד היו 4 שירים מערבי סםיישל ..שהיא ממש "אנסה" אותם כדי שיתאימו לסגנון שלה.. הראשון היה אמור שלום..שיר חמוד וסתמי של שוקולד מנטה מסטיק ..שהיא בנתה עליו פלטפורמה שלימה מוגזמת וצורמת נוסח לד זפלין ..וגם השיר המזרחי של שלומי שבת לדעתי נהרס לגמרי ..ממש שנאתי את הביצוע, בוגי איתי הלילה ,שהסכמתי עם צדי..החא ממש נבחה אותו והשיא היה בערב האירויזיון כשלקחה את השיר של פנינה רוזנבלום תמיד אישה..אחד השירים הכי נלעגים בתולדות קדם האירוזיון והלבישה עליו את המנגינה של קריפ,כמובן שהבנתי את האירוניה של הפוך על הפוך אבל גם לי זה נראה קצת חילול קודש לאחד רדיוהד עם פנינה רוזנבלום וגם לא פייר כלפי יתר המתמודדים שקיבלו בעצם משימה מגבילה ביותר של ביצוע שירי אירויזיון שאין הרבה מה לעשות איתם..והיא בעצם לקחה שיר נלעג ביותר ופשוט הפכה אותו לשיר אחר. אז מצטערת אם הטעם שלי קצת אחר..כל אחד וטעמו..או שפשוט אני משוחדת ולא רוצה שיוכרז על אף רוקר אחר שיצא מכוכב חוץ מג'קו? מבטיחה להודות בטעות אבחנה ,אחרי התכנית,אם אשנה את דעתי..נראה מה יקרה איתה אחרי התכנית ..כי אין ספק שהמשחק סגור ומכור והיא זוכת כוכב נולד 7 או במקרה הגרוע מקום שני אחרי לירן

היי, את מוכרת לי מפעם ../images/Emo3.gif

קודם כל נחמד שפאולה הספיקה לעשות משהו בארץ לפני שחזרה. אני אוהבת את הסגנון שלה והכי מתאים בעולם שתופיע ותתמקד בלהוציא דיסק במקום להתחרבש עם טדי הפקות.מאחלת שגם דניאל יתמקד במוזיקה שלו ולא בטדי... לגבי מיי, לא ראיתי חלק גדול מהביצועים שהזכרת, אבל את אלה שראיתי אהבתי. היא ממש לא מוגדרת ולכן היא ממש לא במשבצת הרוקיסטית... היא רוק וPאנק וFאנק והיא בעצם מה שבא לה באותו רגע. אני אוהבת ומעריכה כאשר יש את היכולת לנגן במספר כלים, אבל גם ליצור מוזיקה אלקטרונית במחשב זה סבבה לגמריי... אני מקנאה במי שיש לו את היכולת ליצור כלי נגינה מהקול שלו ויש לה את זה... טכנית היא זמרת טובה... גם חובי כזה... חבל שקהל המסמסמים העדיף אחרים על פניו...

למעלה