היי

סקססית

New member
היי ../images/Emo13.gif

חברה שלי רוצה להתעייץ איתכן לגבי משהו. הייתי בקשר עם מישהו, משהו כמו שבועיים וחצי. לפני שנכנסו לקשר הוא אמר לי בפירוש שהוא לא מתחייב לכלום והוא לא יודע לאן הקשר יוביל. במשך הזמן הזה שהייתי איתו, נורא נהנתי [אני כמעט בטוחה שגם הוא. הוא כן היה מתקשר, כן היה רוצה לבוא אליי..] לאחר השבועיים וחצי האלה, הוא סיים איתי בטענה שלחוץ לו עם כל הבגרויות, שיש לו בעיות כספיות ובעיות עם המשפחה ולא מתאים לו כרגע קשר רציני. לפני שנכנסתי לקשר הבטחתי לעצמי שזה גם לא יהיה רציני, אבל כרגע אני מרגישה שאני ממש אוהבת אותו. אני לא יודעת מה לעשות, לנסות להלחם עליו או לוותר? [זה יהיה לי קשה לוותר, ניסיתי ולא הלך].

את בעצמך ענית..

את כן רוצה להמשיך להיות איתו לפי מה שהבנתי כתבת שאת ממש אוהבת אותו וקשה לך לוותר עליו אז אולי כדאי כן לנסות להלחם עליו... תדברי איתו תגידי לו מה את מרגישה ותראי מה יהיה..

sh53

New member
יכול להיות שכרגע אין לו זמן

בגלל הבגרויות, בעיות כספיות ובעיות עם המשפחה. יכול להיות שהראש שלו לא פנוי לאהבה עכשיו. באהבה צריך להשקיע והוא לא יכול להשקיע בך כרגע.

sweetdreams

New member
אני לא ממש יודעת מה לומר..

אני חושבת שאם מישהו לא רוצה להיות עם מישהי, אז אי אפשר באמת לשכנע אותו אחרת.. הוא אמר שהוא לא רוצה, אז מה כבר תוכלי לעשות?? אני לא באמת חושבת שאם תגידי לו שאת אוהבת אותו ואם תחזרי אחריו אז זה מה שיגרום לו לחזור. אולי זה יגרום לו להרגיש מוחמא, אולי הוא ימשוך את הקשר הלא רציני עוד שבוע-שבועיים, אבל זה לא מה שיגרום לו לרצות אותך. אם הוא היה רוצה אותך, הוא כבר היה נשאר (כי תכלס הסיבות שלו הן סיבות טפשיות, אז הוא כנראה באמת לא רצה קשר רציני מלכתחילה).

סקססית

New member
קודם כל, תודה לכולכם ../images/Emo13.gif

ויש לי עוד שאלה. עכשיו אני מרגישה שהוא שוב מנסה להתקרב, הוא מתקשר ויותר מתעניין. לתת לזה להמשיך? לתת לו צ'אנס?

sweetdreams

New member
אני חושבת שאתם צריכים לתאם ציפיות..

את רוצה איתו משהו רציני, תבררי קודם כל אם גם הוא רוצה משהו רציני איתך. יכול להיות שהוא חזר סתם כדי להשתעשע איתך עוד שבוע-שבועיים ואז שוב יימאס לו.. ואז מה, תחזרי לפורום ותשאלי את אותה השאלה?? זה שעכשיו הוא חוזר ומנסה להתקרב אלייך זה אחלה, אבל את צריכה להבין מה עומד מאחורי זה, כדי שלא תיפגעי ממנו בעתיד (שזו לא אפשרות בלתי סבירה, תסכימי איתי..)

sh53

New member
מתקשר, מתקרב, יותר מתעניין

זה עדיין לא אומר שאתם באותו ראש ושניכם רוצים אותו דבר. אולי משעמם לו לבד ואת באה למלא מקום חסר בשבילו, אך לא כבת-זוג? אם הוא ירצה אותך כבת-זוג, אז שזה יבוא ממנו ולא להעלות את הנושא בפניו.

RossandRachel

New member
נראה כאילו אין מה לעשות.

הוא לא רוצה וגם את לא ממש רוצה. הנתונים לא מאפשרים את זה... ואת בטוחה שאת אוהבת אותו??הייתם בקשר רק שבועיים...אולי את סתם מתגעגעת. ואני בטוחה שכשהמצב ישתפר אצלו- הוא יחזור אליך. מצד שני את יכולה לדבר אתו, לשאול אם הבעיה היא באמת הבגרויות והמצב עם המשפחה ולשאול איך את יכולה לעזור בכל זאת...

למעלה