היי

yadiday

New member
היי ../images/Emo13.gif

ה MG שלי כבר רמה 71 - בגלובל (אתמול שיחקתי שעה !!!) מה איתכם ? ומה זה ה CHAOS CASTLE ? חשבתי שאני עובר "איך שאני" עם הכוחות והקסמים - ולא כך !!!

XXVirusXX

New member
זה איוונט כמו BLOOD CASTLE

בקיצור זה עם 20 אנשים בערך... כולם נראים אותו הדבר ואי אפשר לכתוב שם... יש שם גם מפלצות וכולם נאים אותו הדבר... רק נשקים לכל סוג שחקן מתאימים לאביר DRAGON SWORD לאלף DRAGON BOW קוסם DRAGON STAFF מג'יקגלדיאטור לא יודע איזה... הארמון קורס כל איזה 5 דקות...מי שעומד בחלק שקרס הפסיד. כשנשארים 5 אחרונים החמישי לפני אחרון שישאר כשתהרוג אותו יפיל 5 קופסאות קונדון+5(אולי בגלובל זה שונה). והמפלצות שם ממש חזקות. בשרתים פרטיים צריך שצי ריסטים כדי לשרוד שם.

O h a D14

New member
כמה תיקונים ../images/Emo13.gif

טוב אז דבר ראשון בגלובל זה 100 אנשים לפי מה שראיתי..אפשר לכתוב, אי אפשר לעשות פארטי. יש מן הגרלה כזאת לפני שמתחילים להילחם ומי שמנצח מקבל סכום כסף..לא יודע לפי מה זה הולך.. אף פעם לא זכיתי
לא יודע מה מקבלים חמשת האחרונים, אבל חבר שלי נכנס והרג הרבה מפלצות ואנשים ויצא לו בלס וסול ב-5 דקות שהוא היה שם נ.ב אני רמה 137, לא משחק הרבה כי פשוט לא בא לי.. יום טוב :)

XXVirusXX

New member
טוב...אני כתבתי לפי מה שאני יודע

מהשרתים הפרטיים...כי בגלובאל הפסקתי לשחק כשהשחקן שלי היה רמה 52 כי פרצו אליו...

O h a D14

New member
כן..

אני זוכר שאמרת שפרצו לך.. ואני גם זוכר שאמרת שהיו לך 400 מיליון..חחח אתה מוכן להסביר לי איך השגת כל כך הרבה כסף ברמה כזאת נמוכה?? שאני הייתי ברמה שלך נפל לי בלס ועוד באותו יום לקחו לי אותו בטרייד האק

XXVirusXX

New member
זה לא היה ממש קשה...

אולי פשוט היה לי מזל... היו לי חברים שהפסיקו אז לשחק ועברו לשרתים פרטיים הם הביאו לי כל מיני חפצים שנשארו... מכרתי אותם תמורת כאוסים ועוד כמה מצאתי(היו לי בערך 20 כאוסים)(זה היה בוויגל) המחירים אז היו די גבוהים כאוס מחרו תמורת 20-25 מיליון זן(בלי להגזים). שמתי את כולם בחנות הפרטית ומכרתי תמורת 18 מיליון,תוך לילה אחד שהשארתי את השחקן הכל נמכר(אספתי בערך 320 מיליון תוך הליליה הזה). אחר כך מצאתי בדוויאס גרזן כאוס שמכרתי תמורת 99 מיליון.ביחד יצא כ 410 מיליון זן חשבתי שהיתי הכי אשיר בשרת...אבל לא הרבה זמן אחרי שבועיים בערך פרצו לי את המשתמש...מאז עברתי לשרתים פרטיים עד שפתחתי את שלי... וגם את הסט לקחו (ברס+4+12)ונשארתי בלי כלום חוץ מחפצים שלא יכולתי להשתמש בהם והיו חסרי ערך.

למעלה