היי

Snitch

New member
היי ../images/Emo13.gif

יש לי בעיה די רצינית כבר שבועיים, מקווה שתעזרו לי.. יש לי "חברת ילדות" מבית-ספר אחר.. אני אכנה אותה ירדן. זאת ילדה שעזרה לי המון, היא תמיד מעודדת אותי ובתקופה הכי קשה שלי [כששתי הסבתות נפטרו, אם אתם מתעקשים לדעת] היא נורא עזרה לי. אני חייבת לה המון, והיא ילדה באמת מקסימה. לפני שבועיים ילד שאני מכירה התחיל לצאת איתה. אני מכירה טוב מאוד את אותו ילד [היינו ידידים פעם], וזה הבנאדם הכי אגואיסט ואינטרסנט שאני מכירה. אני יודעת שהוא יפגע בה, כמו שהוא עושה לכל מי שבחברתו. אני גם שמעתי שיחה בינו לבין חבר והוא אמר שהוא בכלל לא כל כך אוהב אותה. הוא פשוט לא מתאים לה, והיא תסבול בגללו. אני יודעת שאני צריכה להסביר לה את זה, אבל אני לא רוצה לפגוע בירדן. והיא מאוד פגיעה. ניסיתי לרמוז לה בעדינות מי זה הילד הזה, אבל היא סירבה להקשיב לי וטענה שהדעה שלי לא נחשבת כי רבתי איתו. וזה באמת לא נכון.. אני חייבת לירדן את החיים שלי. אני לא רוצה שאחר כך היא תתחרט על זה ואני אצטער כי לא הזהרתי אותה. להתערב? לא להתערב? לדבר עם הילד הזה? מה לעשות..? תודה מראש

|*../images/Emo26.gifלדעתי...

את כן צריכה להתערב
אם את יודעת שהוא הולך לפגוע בה אז את חייבת כחברה להזהיר אותה
אם היא תקשיב לך, או לא תקשיב לך... זאת כבר בעיה שלה
אתיכולה פשוט להראות לה את ההודעה הזאת שכתבת בפורום, ולהסביר להשה רק לטובתה, ושאת מנסה לעשות את כל זה כדי שהיא לא תיפגע
בהצלחה
מקווה שהיאתקשיב לך

../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifמק../images/Emo78.gif

ספרי לי אם אמרת לה, ואת התגובה,קיצר,איך היה...

Snitch

New member
הממ.. תודה ../images/Emo13.gif../images/Emo174.gif

אני יודעת שאני צריכה להזהיר אותה, אבל.. היא מאוד מאושרת מהקשר הזה, ואני פוחדת להרוס לה הכל.. ואולי היא גם לא תקשיב לי. עדיין לא תפסתי אומץ, ברגע שכן- אני אספר על זה.

shahar 6

New member
לפי דעתי: (האמת קרא לי אותו סיטואצי

סיטואציה) אני חושבת שאת חיבת להתערב אפילו שאת יודעת שזה אולי לא בסדר להרוס להם את היחסים תספרי לה ותגידי לה שתעשבה מה שברוש שלה שלא תגידי לה את זה בצורה שהיא כאילו תבין שאת מחליטה עליה אל בעדינות....תאמיני לי מתוך נסיון

Crazy blond

New member
אממ.... לדעתי...../images/Emo22.gif

לדעתי את ציכה להתערב!!! גם אם תריבו את תדעי שעזרת לה!!!!!!

למעלה