היי

Chen Shesek

New member
היי ../images/Emo13.gif

מצטערת להפריע באמצע סינגלס...
אני חן ואני בת 15, ואני מכריזה על עצמי כחדשה פה! (אלא אם כן למישהו יש התנגדות נחרצת לקבל אותי) אז, קצת על עצמי... לפני שנתיים בערך הייתה השביתה הגדולה של החודשיים אם מישהו זוכר. ולי, כמו לכולם, היה משעמם. אז התחלתי לשמוע גלגלצ פה ושם. ומפה ושם זה 'הידרדר' (לא נראה לי שזה רע, האמת) לכמעט כל הזמן. הטעם המוזיקלי שלי קצת חריג ומשתנה די הרבה... אני אוהבת את ג'ף באקלי, פיית' נו מור, מיסטר באנגל, רדיוהד, אלאניס מוריסט, לד זפלין, דייר סטרייטס, פינק פלויד ורד הוט צ'ילי פפרס בעיקר, ואני לא יכולה בלי מוזיקה ישראלית- ברי סחרוף, ערן צור (גם כרמלה גרוס ואגנר), מוקי, שבק ס, הדג נחש ומרסדס בנד. אני חיה את המוזיקה, אני חושבת שחוץ מאת אמא אני לא אוהבת משהו אחר יותר. אני לא אגזים ואני אפילו אומר שהחלום, השאיפה, המטרה שלי נכון לעכשיו- למרות שזה קצת מוקדם לשנה ראשונה בתיכון- היא להיות עורכת מוזיקלית בגלגלצ. אני מקשיבה לתחנה הזאת כל כך הרבה, שלא בא לי להיות סתם עורכת מוזיקלית, ולא נראה לי שזה יעבור לי מהר, אני רוצה להיות עורכת מוזיקלית -בגלגלצ-! ועד כאן המונולוג שלי
הלכתי לשמוע מה קורה עם הדר

limors2

Well-known member
ברוכה הבאה../images/Emo6.gif

אחרי מונולוג כ"כ מרגש, אני מקווה בשבילך שהחלום שלך באמת יתגשם! גם אני "הידרדרתי" לשמיעת גלגלצ כל הזמן בגלל שיעמום לפני כמה שנים, ומאז זה רק הלך והחמיר. בהצלחה עם זה!
(קוראים לי ליאורה, אגב. לא לימור!) [כתבתי בהתחלה שקוראים לי לימור, אבוי לי
]

abastor

New member
פיית' נו מור!

זה מגדיל את מניין אנשי הפיית' נו מור בפורום לשניים! אני רק התחלתי לשמוע אותם בגיל 15 ומאז הם די נהייו הלהקה האהובה עליי. היית בהופעה? (אליק שנדלק בכל פעם שאומרים פיית' נו מור)

Chen Shesek

New member
קודם כל תודה לכולכם :)

דבר שני, לא הייתי בהופעה של פיית' נו מור עכשיו (לצערי הענק), אבל התחלתי לאהוב אותם ואת מיסטר באנגל מאז שהובאתי בכוח (כי הכל עניין של חינוך) להופעה של מייק פאטון כשהוא היה כאן בדד ב-2007 אם אני זוכרת נכון.

abastor

New member
פאטון היה כאן בדד?

איך לא שמעתי על זה? בכל מקרה תמיד הייתי יותר בקטע של פיית' נו מור מאשר מיסטר באנגל או כל האלף פרויקטים האחרים שלו. למרות שהיכולות הווקליות (והתאטרליות!) של האיש הזה פשוט מדהימות עם קצת מזל הם יפנקו אותנו בעוד הופעה מתישהו בעתיד הלא-מאוד-רחוק (ולא 15 שנים כמו מאז הפעם הקודמת שהם היו פה
)

Chen Shesek

New member
לא ממש ממש בדד

http://www.haaretz.com/hasite/spages/844596.html פשוט לא פירסמו את ההופעה בתור הופעה שלו עם ההרכב שלו, אלא בתור הופעה שלו בדד. גם אני אוהבת יותר את פיית' נו מור ממיסטר באנגל, פיית' נו מור הם קצת יותר... איך אני אקרא לזה... פחות רעש (או לא רעש כמו) ממיסטר באנגל. אני אוהבת את 2 הלהקות מאוד, אבל אני מודה שלפיית' נו מור יש מקום יותר חם בלב שלי מלמיסטר באנגל
מחזיקה איתך אצבעות שהם יגיעו לפה, אמרו לי שהייתה להם הופעה ענקית וכל כך הרגשתי רע שפיספסתי. מקווה שהם יבואו לפחות עד שאני אהיה חוקית, ואם הם לא יבואו עד אז- תמיד יש תוכנית ב'- להתארגן כהר ולבוא למוחמד.

למעלה