אוקי, עד כאן!, למה לזלזל??
אני כל הזמן שומעת דברים כמו "באר שבע?, מה, זה בדרך לאילת?", ו" זה חור קטן באמצע המדבר".. אבל לעזאזל, אנחנו בירת הנגב! אתם חושבים שאנחנו גרים במדבר?- טוב אז NEWS FLASH, המזרח התיכון הוא מדבר, ישראל היא מדבר, והנגב הוא מדבר!, אז זה שאנחנו "חיים במדבר" לא ממש מחדש כלום מבחינתי.. אין מה לעשות פה? נכון, בתכלס אין פה טונות של מועדונים, אבל יש פה מלא מה לעשות! *ימי ראשון בקניון הנגב- מעין באזר כזה שיש בו דברים מדהימים. *ימי שלישי באיזור ליד התחנה המרכזית- שוק באותו סגנון של השוק הבדואי. *ימי חמישי בשוק הבדואי- ה-שוק!, אחד מהדברים היותר מגניבים שיש. יש גם את- קניון הנגב, קניון קריית הממשלה [החנות "להיט בראש" היא כמו הפנינג, רק שווה פי עשר!, וגם זולה יותר..], קניון שאול המלך, וכו´, שבהם יש סרטים, חנויות, מסעדות, ועוד מלא דברים. יש גם את מרכז ביג, ששם יש כמובן את נאפיס, ועוד מלא חנויות שיום אחד של שוטטות לא יספיק כדי להכיר את כולן.. עכשיו גם נפתח החוג לריקודי סלסה במרכז המורים [יש שעה של שיעור, ואז מסיבה], וזה עולה גרושים!, 20 שקל בשביל שיעור + מסיבה.. ויש גם עוד כלמיני מועדונים ופאבים, שאני אישית לא אוהבת ככה שאני לא מכירה.. בתכלס, מה רע בבאר שבע? עיר נחמדה, שקטה יחסית, נמצאת בתנופת בנייה שהולכת וגודלת, כזאת שמשמרת דברים מתקופות קודמות ("העיר העתיקה") אבל לא מפחדת מהתחדשויות.. והי!, אנשים!, בסך הכל זאת העיר שלנו!, לטוב ולרע. מה גם שקראתי כתבה ע-נ-ק-י-ת ב´ידיעות אחרונות´ על איזה חמישים אנשים מפורסמים מכלמיני תחומים [רפואה, תקשורת, מוזיקה, משפטים וכו´] שיצאו מהדרום ובעיקר מבאר שבע.. באר שבע זאת עיר כזאת ש´גודלת עלייך´.. מתרגלים אליה כמו לנעלי בית ישנות כאלו, שכיף ללבוש למרות שהם לא הכי זוהרות.. נכון, אנחנו לא תל אביב, ורוב השכונות זה לא מינימום רמת אביב ג´, אבל פאק, מי אמר שזה רע?