היי...

בר 16

New member
היי...../images/Emo13.gif

אני גם מב"ש- מקום קטן, חרוש ותקוע באמצע מדבר! אני ממקיץ ו´ .... אתן? אוהבת-בר!

אורדי12

New member
שלום גם לך

ושוב, עניין שיפור התדמית... למה להגיד "אני גם מב"ש- מקום קטן, חרוש ותקוע באמצע מדבר!" את גרה במקום חרוש ותקוע באמצע המדבר?

yana4ka

New member
אני מסכימה איתה!

ב"ש היא באמת חור קטן באמצע המדבר! אין מה לעשות פה! משעמם!

חיפושיט

New member
אוקי, עד כאן!, למה לזלזל??

אני כל הזמן שומעת דברים כמו "באר שבע?, מה, זה בדרך לאילת?", ו" זה חור קטן באמצע המדבר".. אבל לעזאזל, אנחנו בירת הנגב! אתם חושבים שאנחנו גרים במדבר?- טוב אז NEWS FLASH, המזרח התיכון הוא מדבר, ישראל היא מדבר, והנגב הוא מדבר!, אז זה שאנחנו "חיים במדבר" לא ממש מחדש כלום מבחינתי.. אין מה לעשות פה? נכון, בתכלס אין פה טונות של מועדונים, אבל יש פה מלא מה לעשות! *ימי ראשון בקניון הנגב- מעין באזר כזה שיש בו דברים מדהימים. *ימי שלישי באיזור ליד התחנה המרכזית- שוק באותו סגנון של השוק הבדואי. *ימי חמישי בשוק הבדואי- ה-שוק!, אחד מהדברים היותר מגניבים שיש. יש גם את- קניון הנגב, קניון קריית הממשלה [החנות "להיט בראש" היא כמו הפנינג, רק שווה פי עשר!, וגם זולה יותר..], קניון שאול המלך, וכו´, שבהם יש סרטים, חנויות, מסעדות, ועוד מלא דברים. יש גם את מרכז ביג, ששם יש כמובן את נאפיס, ועוד מלא חנויות שיום אחד של שוטטות לא יספיק כדי להכיר את כולן.. עכשיו גם נפתח החוג לריקודי סלסה במרכז המורים [יש שעה של שיעור, ואז מסיבה], וזה עולה גרושים!, 20 שקל בשביל שיעור + מסיבה.. ויש גם עוד כלמיני מועדונים ופאבים, שאני אישית לא אוהבת ככה שאני לא מכירה.. בתכלס, מה רע בבאר שבע? עיר נחמדה, שקטה יחסית, נמצאת בתנופת בנייה שהולכת וגודלת, כזאת שמשמרת דברים מתקופות קודמות ("העיר העתיקה") אבל לא מפחדת מהתחדשויות.. והי!, אנשים!, בסך הכל זאת העיר שלנו!, לטוב ולרע. מה גם שקראתי כתבה ע-נ-ק-י-ת ב´ידיעות אחרונות´ על איזה חמישים אנשים מפורסמים מכלמיני תחומים [רפואה, תקשורת, מוזיקה, משפטים וכו´] שיצאו מהדרום ובעיקר מבאר שבע.. באר שבע זאת עיר כזאת ש´גודלת עלייך´.. מתרגלים אליה כמו לנעלי בית ישנות כאלו, שכיף ללבוש למרות שהם לא הכי זוהרות.. נכון, אנחנו לא תל אביב, ורוב השכונות זה לא מינימום רמת אביב ג´, אבל פאק, מי אמר שזה רע?

בר 16

New member
אוקי.. אבל למה את..

מתעצבנת כל כך... לא אמרתי שהנגב הוא לא הנגב, ולא אמרתי שבנגב אין מדבר-כי זה ברור.. אז מה שאנחנו "בירת הנגב" ?! אף אחד לא שם על העיר הזו.. למה? כי אין ממש מה לעשות פה.. הכל חרוש- הקניונים, השוקים, הפורום וכ´ו... חייבים לעשות משהו.. וגם ראית לאחרונה את עירך? (גם עירי!) את יודעת כמה מקומות מוזנחים? תקחי לדוגמה את "מצדה" בשכונה ד´, או את המישעולים בשכונה ה´ ומה עם שכונה יא´? להמשיך??? חייבים לעשות משהו.. את לא מסכימה איתי? ולגבי כל המפורסמים, את שמת לב שהם עברו מב"ש????!! ולמה? כי אין להם מה לחפש פה! אם את רוצה להיות שחקנית או דוגמנית את לא תצלחי פה אלא רק בתל אביב או באזור המרכז.... ומי אמר שזה רע? חצי מהעיר... אני כן אוהבת את באר שבע, ואני לא רוצה לעזוב אותה בזמן הקרוב, אני פשוט חושבת שכדי לשפצה!

חיפושיט

New member
יו, מצטערת, לא התכוונתי שזה ישמע

עצבני. אני מסכימה שצריך לעשות משהו בשביל הדמית של העיר.. בהחלט..

מקיף ו´?

אולי את מכירה מישהו שקוראים לו-איציק ובדיוק סיים ללמוד? גבוה כזה, רזה, עיניים בהירות.

זה מה שאני רוצה לדעת...

הייתי בקשר ממש טוב איתו, ואז עברתי ולצערי הוא נותק. יש לך מושג מה הוא עושה עכשיו?

למעלה