היי נמ שלום, אני מריאטה ביסקסואלית... נעים להכיר
R ronin20 New member 16/1/09 #3 ../images/Emo140.gif תנקס אצלי טוב.. מה שלומך? אממ אני הישתחררתי מהצבא ליפניי שבוע בדיוק כרגע.. אני עושה כלום אחד גדול
../images/Emo140.gif תנקס אצלי טוב.. מה שלומך? אממ אני הישתחררתי מהצבא ליפניי שבוע בדיוק כרגע.. אני עושה כלום אחד גדול
S sutul New member 16/1/09 #4 פשששש... יפה לך אזרחית טריה שכמותך אצלי רגיל.. לא נורא ולא מדהים פשוט.. רגיל מה עוד תספרי לנו על עצמך? יש לך חבר/ה? מתי למעשה הבשילה אצלך הההבנה שאת ביסקסואלית?
פשששש... יפה לך אזרחית טריה שכמותך אצלי רגיל.. לא נורא ולא מדהים פשוט.. רגיל מה עוד תספרי לנו על עצמך? יש לך חבר/ה? מתי למעשה הבשילה אצלך הההבנה שאת ביסקסואלית?
R ronin20 New member 17/1/09 #5 כמה שאלות../images/Emo13.gif אובכן אין לי חבר\ה.. בגיל 14 הגעתי לתובנה בנושא הזה...אני בת 20 אגב, ואתה? ומה איתך? יש חבר\ה ? כלב ?
כמה שאלות../images/Emo13.gif אובכן אין לי חבר\ה.. בגיל 14 הגעתי לתובנה בנושא הזה...אני בת 20 אגב, ואתה? ומה איתך? יש חבר\ה ? כלב ?
S sutul New member 17/1/09 #8 ../images/Emo187.gif אני בן 25 נכון לעכשיו אני נטול רומנטיקה בחיים אבל כלבה וחתולה יש
R ronin20 New member 20/1/09 #12 ../images/Emo9.gif היי, אובכן.. אני כרגע מחפשת עבודה ורוצה לחסוך כסף ללימודים... טיול אוליי יהיה במהלך השנה... חוץ מיזה אני בסדר... מה שלומך? מה אתה עושה?
../images/Emo9.gif היי, אובכן.. אני כרגע מחפשת עבודה ורוצה לחסוך כסף ללימודים... טיול אוליי יהיה במהלך השנה... חוץ מיזה אני בסדר... מה שלומך? מה אתה עושה?
R ronin20 New member 24/1/09 #18 נמממ../images/Emo215.gif אובכן, כמו שאמרתי למעלה אני הישתחררתי מהצבא בת-20 ..אין בע"ח .אמ..זהו... מה איתך? ספר לי משהו עליך
נמממ../images/Emo215.gif אובכן, כמו שאמרתי למעלה אני הישתחררתי מהצבא בת-20 ..אין בע"ח .אמ..זהו... מה איתך? ספר לי משהו עליך