היי

SINFULLY SEXY

New member
למאצו'אים בחבורה....../images/Emo201.gif

דיבורים גדולים עדיין אינם עלה תאנה.... ולכם יספיק עלה זית,לכסות על החרפה. ביציות ושאר בנות,מה לכן עם אלו הנמושות ? מוקדש באהבה לפלספנים רפי זיקפה
אכן הגודל לא קובע,אך אם מגמגם הוא וצולע, ולמטרה תמיד מקדים וקולע אך בירך תמיד פוגע... במן טיפטוף כזה דלוח... ומתנצל וקצת דומע ומאשים את העייפות והמצב הבטחוני ומבקש הזדמנות נוספת לשכנעך כי הייתה זאת אך אפיזודה חולפת.... ומקץ חצי שעת הנשמה מפה לאבר כבר כימעט זקור הגבר וכשאת מלבישה לו הקונדום שוב מיתרחש הביזיון ! והוא נישבע בכל הקדושים שזה לא קרה לו מיזה שנים ואת לפתע מבינה שכבר עשור לא נגעה בו אישה

מה זה זה ההכללות האלה? ../images/Emo12.gif

מתוקה, פה זה לא פורום לפלירטוטי לשון. אל תתחכמי ! בסוף עוד יחשבו שאת לא צריכה מישהו שיעשה לך נעים בגב. ותשארי עם חצי תאוותך במקלדתך פה.... פה מדברים ת'כלס.
( לדאוג שהפוסט שכתבת זה על בסיס ניסיון אישי לא טעים?)

SINFULLY SEXY

New member
אלו חוץ מילעשות נעים בגב

טובים לעוד משהוא ? בישביל נעים בגב קניתי כזאת ידית עץ ארוכה עם בליטות עגלגלות עושה לי נעים שעות על שעות בלי נחירות ושיערות במקלחת ולא מציעה בקולל רוטט לעשותני בתחת או שפתאום הוא קורה לי אימא ופורץ בבכי בדמעות מרות הזולגות על הלחי... נימאס לי ממאצו'אים מסוקסים ורפי זיקפה כאלו שבדיבורים מיתמחים וגדולים אך במציאות מעוררי חמלה... דברי אחותי-שתפי וגלי היש ביניהם אחד אמיתי ?

englishmaninny

New member
את צריכה אולי את שרק

שבמיטה לא עובד על ריק כמובן שלאחר השימוש הוא זורק אלוהים זה מדבק

TAINTED SAINT

New member
או-או ! מימה אתה סובל בנוסף לאימפוטנציה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

אלוהים לא זה שהידביק אותך
היא בחיים לא הייתה מיתפשרת באחד כמוך
תתחיל להכות על חטא
זונות רוסיות העניקו לך עוד הפתעות תמורות ה"חמישים שקל כולל קונדום...."
קמצנות לא מישתלמת לטווח ארוך...ושבע סנטימטרים זה ממש לא ארוך-תאמין לי ותפסיק לשקר לעצמך

englishmaninny

New member
טול קורה מבין עיניך

ועכשיו בתנועה קצבית הטל על מראשותיך. הודעה זו נוסחה בלשון זכר מטעמי נוחות בלבד, ותתאים גם לנקבה, ובלבד שתחליט/י מהו מינך. דרך אגב, אצלנו זה נמדד באינטשים.

א י ל ה

New member
זה לא רק שהם לא מבינים

זה גם שזה נורא אכפת להם ונורא חשוב להם.

א י ל ה

New member
בוא בוא

אני אנק לך את הארס החוצה, וזה יעבור. תסמוך על דודה אילה עם רווחים.

שאלה: (עוף טופיק)

אם נמאס לך מרפי זיקפה למה את לא עוברת לנשים? היתי פעם גבר ומאז שעברתי לנשים אני עושה חייל אצל גברים... בקיצור תתחילי להיות ליידי שאת עניני הסקס משאירה למטבח ועניני המטבח לחדר השינה. ונעבור אל מטופלת הבאה בבקשה...

TAINTED SAINT

New member
ומהיכן הגעת למסקנה שאינני חובבת נשים ../images/Emo35.gif

אישה כימעט תמיד טובה היא מיגבר לשון ואצבעות מענגות יותר מאבר... ולאישה אין צורך שעות להדריך ולהסביר ההנאה הדדית והסיפוק אדיר

Pigulim

New member
אני מהמר על נוקמנואונות (+נואות +דרושות) ../images/Emo70.gif

למעלה