היי

../images/Emo88.gif תסלחי לי כן, זה את אשמה.

אין פה ועדת קישוט ( ומתנכרים לאייקונים המתוקים שלי)
אין פה ועדת קבלת פנים
אין פה ועדת ביקור חולים
אין פה ועדת שידוכים.
מזל לפחות שיש פה את שיימוס.

shamus

New member
בדיוק היום חשבתי

איזה מזל שאני קיים, פה ובכלל. אבל רק חשבתי, אני לא בטוח. ציפור הספק ממשיכה לקנן. <שיימוס ממתין לחיזוקים, כי מהו אלוהים בלי מאמינים?>

englishmaninny

New member
סליחה?

אצלך להתפשט זה כבר רק את העור. או הרגל מה שבא קודם. מה בא לך קודם?

באלי7

New member
חושב................[נכון שזה לא החלק הטוף שב

י] שעדיף לפלירטוטי ביציות מקטשקשות נ.ז אהבתי להמלצה של "תתפשטי" * בתקוה שאהבתי....מובנת

Pigulim

New member
אז שיבוא מישהו

לארזים וירים אותה, היא כבר לא כ"כ יפה ולא בת 16 וכל מה שהיא יודעת על העולם הזה היא שכחה מרוב סניליות! היחס לקשישים בימינו - פשוט חרפה.

Pigulim

New member
בבקשה:

על מנת להתקבל לצוות הכותבים כאן, בפורום, עלייך לעבור את מבחני האומץ והיכולת של פלירטוטי לשון. ראשית, עלייך להוכיח בתמונות שהלשון שלך איכותית מספיק: את צריכה להוכיח שאת יכולה להגיע עם הלשון לאף, ללקק לעצמך את המרפק, ללקק לעצמך את המקום הזה שמאחורי הברך, לקשור בלשון קשר סבתא ולקשור סנדה בקשר צופים/קשר 8. שנית, את צריכה להוכיח כשרון פלירטוט. מהקל אל הקשה: משה קצב, חנן גולדבלט (בלאט!), מישהו אקראי בלוד באמצע הלילה, אני (שיהיה ברור - אני הכי קשה
). אם עברת את המבחנים הנ"ל, נותר לך רק להציג בפני ההנהלה מסמכים המעידים על כך שיש לך בית (זה פשוט יחסוך לך שאלות וחקירות אח"כ) ולהתחיל לכתוב בדחילו ורחימו (בלי יותר מדי דחילו, בבקשה, זה עושה לי צרבת וגזים...). יש?

קשקשן ../images/Emo179.gif

המבדקים שלך כוללים : " תעלי לרמפה, אני הולך לבדוק לך ת'שסי" זה יפה שאתה לא מפחיד חדשות ועוד יותר יפה שאתה צופה בהן.

Pigulim

New member
אני לא חושב שאני מאצ'ו מספיק

אתן בה סימנון קטון ואסתפק בזאת (או באחותה, מי שפנויה בגבירול)

shamus

New member
אני חושב שכבר נחרץ הדין בעניין המאצ'ואיות שלך

התופעה בהופעה היתה ברורה מאוד ;]

Pigulim

New member
באמת?

פא-זית, "כל עדשה - מיקרוסקופ"? מה היא אמרה בנושא? אני רק זוכר שהיא כל הזמן שאלה אותך איפה אתה חיי.

באלי7 ? איפה פיגולים ומה עשית לו?

פיגולי יקירי, מקווה ששלומך טוב. לא אנוח ולא אשקוט עד שאגלה היכן באלי מחזיק אותך, מה הוא נתן לך לשתות ותחת ( בעיקר תחת) איזו השפעה התחלת לכתוב כמוהו ברמזים

למעלה