היי
אני חדשה...

פIלי

New member
חחח מתני יו סילי

זה היה משורשר לניר, שימי לב לנקודות שלפני ההודעה... ואם יורשה לי לדבר בשמו, ניר בכיתה ג'. באמת.

kfm

New member
חחחח.....כן כן....אני מכירה תקטע הז

ה שלהם...עם הא' ב' ג'..... רק תזכיר לי מזה אומר?..

PopPy

New member
חכו חכו מחר..../images/Emo123.gif

אני אשסה בכם את חברי הפורום

מר שיער

New member
למה לשלול אותנו מראש?

אני הגעתי לפורום בכלל בלי שידעתי שיש פה כרטיסים (למרות שזה בכלל לא ביאס אותי
)! הגעתי בגלל שנראה לי נחמד שלא צריך לדאוג לחברים כל פעם שיבואו איתי כי תמיד יש את האנשים מהפורום וגם נשמע נחמד בכללי

~*~gaL

New member
אתה בסדר, בנאדם ;))

אבל מה לעשות שזו חשיבה הגיונית. כמובן שיש מקרים יוצאים מהכלל (כמוך למשל, אתה נראה לי 100% ואפילו יותר מזה :)), אבל זה בהחלט אפשרי. בגלל זה לא אהבתי את העובדה שהזכירו את הפורום בקול רם בחוץ, כי מצד אחד אם ידעו שאנחנו הולכים ביחד לצילומים, יש סיכוי שיבואו רק בשביל כרטיסים, ואף אחד לא מבטיח שזה דווקא פרסום טוב שיוסיף אנשים הגונים לפורום.

mati88

New member
שלא תבין לא נכון,

לא דיברתי עליך
בכלל לא! איך אפשר לחשוב שמישו שקוראים לו "מר שיער" לא יהיה נחמד?

greeneye

New member
כןןןןןןן עם המשקפי שמששששש

אני מתה עליווווו הוא כ"כ חמוווווד

מר שיער

New member
אההה

חחח ואללה! לא הבנתי פשוט איך לקרוא את זה :) טוב אז רק שתדעו (שאם במקרה יצא לי לבוא מתישהו לצילומים) שזה בגלל שיש לי הרבה שיער! איזו הפתעה נכון???

~*~gaL

New member
ברוכה הבאה. ../images/Emo13.gif../images/Emo65.gif

גם לך אני אגיד - תזהרי מיובל! באמת! :ס :)))

Yuvalenko

New member
אוקיי, זה כבר יותר מידי../images/Emo70.gif

הבחורה עוד לא הספיקה להגיד שלום, לא מכירה אותי, לא ראתה אותי ולא שמעה אותי אף פעם, וכבר הספקתם להציף אותה ב3 הודעות עוינות לגביי!! ואתה, אדון פול היקר באדם, היער-עד שלנו, אתה הרחקת לכת יותר מידי. "יובל והמטאטא" ?!?!?!? מה זה?!?! אתה מפחיד אותה!!!!!! עוד מעט תספר לה גם על היעה והמגב שלי, אולי על חביות האקונומיקה שלי גם!! אה כן, הי עדי, אני יובל, מחיפה, ואני רגוע, שלו, נינוח, שקט, שמרני, ושפוי. כמו כולם. נעים מאוד וברוכה הבאה לפורומינו...

פIלי

New member
חבית של אקונומיקה?

יש לך חבית של אקונומיקה ?!?! ואני עוד רציתי לספר על הספוג, הסקוץ', המברשת, הנברשת, הגלגשת, והאששת. חבית של אקונומיקה זה באמת סקופ. אגב, "שמרני"?! כן. נכון.

mati88

New member
גלגשת?

זה לא איזה מחלה שהייתה למקס הבן של גופי בזמן דיסני או משו כזה? (תוכנית ישנה כזו...)
פולי, מרשים אותי כל פם מחדש האוצר מילים המופלא שלך...באמת...ואהבתי את המשחק מילים...נברשת מברשת...(אההמ פלרטוטי לשון אההמ.. )
בה בי יום טוב לכם.

למעלה