היי תקשיבו....

sapirush16

New member
היי תקשיבו....../images/Emo140.gif

אני יוצאת למסיבה היום.... זה לא משהו חדש אבל סתם רציתי שתגידו לי מה אתם אומרים על מהשאני לובשת... אני לובשת את החולצה הזאת מלי קופר... ג'ינס נמוך של פיוטה עם תחתונים ורודים ואת הנעלי בובה השטוחות של פול אנ בר...(הורודות-לבנות-חומות) מה אתם אומרים?? ואיזה איפורק כדאי לי לשים? אני לא אוהבת עמוס מדיי משהו עדין

iyד eNוגyת

New member
כנסי

הבגדים נשמעים סוף בקשר לאיפור לפי דעתי לכי לפורום איפור יעזרו לך יותר ד"א- כמה עלתה לך החולצה של ליקופר?

החולצה דוחה טילים

היא כל כך זולה (ולא במחיר) והיא גם לא מיוחדת ראיתי אותה כבר איזה 200 פעם ומה הלעזאזל הקטע הזה של התחתונים בחוץ??? אין לך כבוד??? טוב עזבי לא משנה... ליאור

looloop2

New member
בואו נגזים

דוחה טילים? כאילו פסדר סבבה לא אהבתם אבל לא צריך להגזים ולבאס סתם... זה הטעם שלה(גם אני לא אהבתי ממש) והיא אוהבת וזה מה שחשוב תחשבו הייתם קונים חולצה מתלהבים ממנה וזה ואז שאלו חבר/ה מה דעתם ויגידו "דוחה טילים". זה הדבר הכי מסריח שיש אז אל תגידו סתם בתכלס מתוקה, אם את אהבת זה מה שחשוב ותגידי, את לומדת במקווה במקרה?

אמממ לדעתייי :)

אומנם זה לא הסטייל שלי אבל זה נקרא קלאברי משהו סוף! ותתאפרי בצללית שהיא ורודה עם נצנצים וליפ גלוס ורוד-שקוף זה הורס

looloop2

New member
כנסי לפורום איפור יתנו לך רעיונות

יותר ספציפיים

לא נכון..

דווקא חולצה יפה... ומה הבעיות עם התחתונים בחוץ!? זה יפה... אל תקשיבי להם..חולצה שווה וואיייייי הייתי בלי קופר אתמול איזה קולקציה...קניתי שם את כל החנות

NeTuSh2

New member
פצצצה ../images/Emo13.gif

זה ממש יפה ומדהים לטעמי!:) תשימי ליפגלוס שקוף, אולי סגלגל קצת משהו עדין
ועפרון שחור, אם זה הולם אותך לא מעבר.. לדעתי כי זה הכי עדין תהנו ותשמרו על עצמכם
ביי ביי

SuPeRsNoBa

New member
מראה זול בצורה מטורפת...

בקשר לחולצה אני גם מצטרפת לכל אלה שחושבים שהיא נוראית... צאו מזה ורוד פוקסיה זה דוחה! אבל עוד משהו שלא ממש שמתם לב... חחח המכנס שלה פתוח :) חח סתם משהו שנורא הצחיק אותי

אאאממממ...כככה לטעמי...../images/Emo70.gif

{ החולצה- כיאילו היא כזאת פשוטה..לא משהו...מכוערת הג'ינס- רגע את הולכת עם הג'ינס הזה?? האיפור- אני לא יכולה להגיד לך לשים איפור ורוד כי כדי מאוד שלא תשימי את החולצה הזאת הורודה (בבעעע...
) אז שתלחליטי על חולצה אחרת תגידי איזה צבע היא ואז נייעץ לך על איפור.. רגע...איזה דפוקה אני זה כבר לא רלוונטי בטח כבר יצאת עם החולצה הזאת...חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח....טוב לא חשוב...

d e v i l16

New member
מה את פרחה?

טוב חולצה מילא איכשהו (מסכימה עם מי שאמר שהיא זולה!) אבל תחתון בחוץ מה זה??? זה ממש דוחה! ואתן עושות את זה כדי שבנים ישימו לב אליכן אבל אתן לא מבינות שזה פשוט דוחה מלא בנים מסתכלים אליכן כאל זונות..... ולדעתי לא משנה עם תשימי איפור עמוס מידי כי גם ככה תראי כמו פרחה טוב זו רק דעתי תעשי מה בראש שלך.......

היי..תעזבו אותה מיסכנה

זה חולצה יפה..לדעתי ולדעתה ומה הבעיה עם התחתונים?! זה סוף..ומה אתם מתחילים לרדת עליה מיסכנה..היא אהבה את זה מה אתם רוצים ממנה?

sapirush16

New member
יוווו.... דוגרי...

אני יוצאת מהפורום הזה... כאילו פסדר... הבנתי שלכל אחד יש פה דעה שונה אבל למה לקטול בצורה כזאת .. זה מאוווווווד מעליב... תחשבו על זה שיגידו לכם את זה... תגידו שהיא לא יפה... שאתם לא אוהבים... אבל לא שהיא דוחה ונוראית... כי אני קניתי אותה לא אתם וזה סתם מבאס! חוצמזה לא תחתונים... הם כאלה מכנסונים פשוט כי המכנס נמוך ואני לא רוצה שיראו לי הכל.... חוצמזה... אתם בכלל לא מכירים אותי... ואני ממש ממש ממש לא קרובה להיות פרחה!!! אז כדאי שתשנו את הגישה... כי בסך הכל ביקשתי לדעת מה אתם אומרים לא ביקשתי שתהרסו לי...

למעלה