היי :) תחושת בדידות..

zivv926

New member
היי :) תחושת בדידות..

אני מניח שגם לכם יש את תחושת בדידות מעצבנת כזו לפעמים, זה מוזר אני די חברותי ואוהב להכיר אנשים אבל בכל זאת מרגיש ככה..
זה מעצבן שאין קשר רציף עם אנשים כאילו כל אחד עסוק עם חיים שלו והדברים שלו.
אני הרבה פעמים מדבר ושולח הודעות לחברים שאני בקשר איתם שואל מה קורה? ומה איתם.. ומדברים קצת ואז זה חוזר למצב שקט שלא מדברים, מרגיש לי לפעמים שרק אני מתעניין באנשים ושולח הודעות, באמת אכפת לי מאנשים שאני מדבר איתם והצד השני אדיש כזה.
כאילו זה חד צדדי, למה תמיד אני צריך להתחיל את השיחות? לצד השני אין עניין? לא אכפת לו?
זה עצוב לי, אני חוזר מהצבא ביום חמישי וזה כאילו זמן לעשות מה שאני רוצה ולהנות מהבית ומהחופש ואני פשוט תקוע בבית ולא עושה כלום, לפעמים כיף לי להיות לבד ושיש לי שקט אבל זה גם נמאס.
אני חושב שאיפשהו בתת-מודע שלי אני אוהב את ההרגשה הזו של "אני מסכן ואין לי חברים" כאילו אני עושה את זה בכוונה לעצמי, לא יודע איך להסביר את זה, אתם מכירים את התחושה הזו? כאילו ככה אנשים ירחמו עליי ויגידו "אוי זיו אין לך חברים אני יהיה חבר שלך" וככה אני אקבל חיבה ואהבה מאנשים.. שזה גם משהו שאני רוצה בלי קשר.
לפעמים זה מרגיש לי פתטי שאני מנסה להכיר בנות בטינדר או בכל מיני אפליקציות מפוקפקות כאלה.. כאילו אני לא יכול להכיר בנות ב"חיים האמיתיים" כמו בדרך לבסיס או בצבא, זה פשוט קשה להתחיל שיחה רנדומלית עם מישהי אז אני הולך על מה שקל יותר.. זה עושה אותי עצוב שאני חושב על זה.
זהו. אני מרגיש יותר טוב אחרי שרשמתי את זה.

ברוך הבא זיו

מקווה שאתה מרגיש יותר טוב היום.
כולנו רוצים חיבה ואהבה מאנשים
וזה מגיע לכולם

אוי זיו, אפשר להיות חברה שלך?

מישהו אמר לי לא מזמן...

שיש מצבים שאנשים פחות מעוניים בקשרים מאיתנו ואז
אם רוצים את הקשרים ורוצים שימשכו, אז נצטרך ליזום ולתחזק. רק אנחנו יכולים
להחליט אם הקשר שווה את זה שנהייה היוזמים ו והדבק ששומר עליו.

אם אתה מצליח להרוויח משהו מהרחמים של אנשים וזה נוח לך.. למה לא?
לבדוק שזה לא מרחיק את האנשים. אני אישית לא ממליצה לשקוע במיסכנות יותר מדי.

לגבי בנות
...מה זה משנה דרך איזה אפליקציה אתה מכיר אותן??
התוצאה הסופית היא החשובה. יש קשר או לא? במחשב אנחנו מרגישים יותר מוגנים
והשיחות לפעמים יותר כנות. מי שנימצא באפליקציה מצהיר במפורש שהוא שם למטרת הכרות.
אלה בהחלט יתרונות.

אני כבר הרבה זמן חושבת על זה

נעה בין הרגשה של חוסר אונים שהבדידות היא פשוט עובדה בשטח לבין נסיון לשינוי.
אני הבנתי אבל שאי אפשר לכפות על אנשים קשר, אני לא מאמינה בלהיות היוזמת תמיד כי בשלב כזה או אחר זה ייגמר, אם הצד השני לא מעוניין או אדיש המאמץ סתם גוזל אנרגיות ואכזבה
אני מנסה להנות ממה שיש ואפשרי אבל הבדידות תמיד תצוץ
לגבי ההיכרות בחיים האמיתיים, אם חשוב לך להכיר תנסה להכיר היכן שאתה יכול. אל תוותר על הזדמנויות

zivv926

New member
תודה

הצלחתי להזדהות עם מה שרשמת.. תחיי את החיים שלך ואם אנשים ירצו קשר איתך הם יודעים איפה למצוא אותך.
צריך להיות אופטימים.

אם אין הרבה הזדמנויות, אף אחד לא יחפש אותנו.

אנשים עסוקים בעניינים שלהם ומי שאין לו מעגל חברים מגובש, סיכוי שיחזרו
אחריו כל כך קטן...מי שמחוזר בדרך כלל זה אנשים שלא מחשבנים, מוכנים ליזום בכל מצב
ובאופן כללי לא מרגישים בדידות והזדקקות לחברים. אתם מאלה??
יש חברים לי שמודים בפה מלא שאם לא היינו יוזמים, קשרים לא היו קיימים, אבל כשנפגשים
ביוזמתינו, המפגשים מצוינים ומספקים.
אני חושבת שאם צעד שני נענה בשמחה להצעות ולא יוזם, אז לדעתי שווה להמשיך ליזום.
אם אין הענות להצעות ויש שיחה נעימה, גם שווה. אם כלום לא הולך, אז כנראה שלא.

ori 6

New member
היי זיו.

סורי על התגובה בדיליי, אבל קראתי את מה שרשמת וזה כאילו שאני בעצמי רשמתי את הפוסט הזה.
זה מתסכל נורא, גם לי יש נקודות כאלה שפתאום אני אומר, "די, נמאס לי ליזום, נמאס להתקשר וכו'".
התחושה הזו לא תעזוב, היא רק תהיה יותר ופחות טובה בתקופות שונות. יהיו גם נקודות אור שפתאום מישהו מתקשר ומתעניין שהכי לא ציפית, או שאתה מדבר עם חבר ופתאום אתה קולט שהוא זוכר כמעט כל דבר שסיפרת לו בעבר וכו'. אני מניח שביום יום שלך אתה באינטרציה עם אנשים קבועים שונים, בעבודה/בצבא - אני מציע שתראה אותם כחברים לרגע, תנסה ליצור קשרים להנות מהזמן הזה איתם. אני לפחות למדתי שבזמנים שאני במקום שטוב לי בו חברתית ביום יום - נושא החברים פחות בוער לי.
בכל מקרה, קשה להיות בחור רגיש ולהסתכל בקנאה על שגרה של אחרים במיוחד בדור הפייסבוק, זה לא בטוח עובר, אבל פשוט להישאר חיובי, להמשיך לתחזק איפה ששווה, למצוא זמן לעשות דברים לבד (כן - גם ללכת להופעות, סרטים וכו' אפשר לפעמים לבד), להמשיך לנסות להיכנס למסגרות שונות, ובסוף יהיה בסדר, עם תקופות רגישות יותר.

למעלה