היי .. :) .. שמעתם במקרה ....

Reutk

Active member
באמת סליחה?

רובי ווליאמס הבריטי הכי שקסי בעולם מה לא?

netaK

New member
רוביייייייי../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

רובי המלך

מה האובססיה הזאת עם אורלנדו??

חשבתי שזה פורום הכי גאים שיש!!!! מה הקשר עכשיו אורלנדו? אני רואה את זה כבר המון זמן.... בנות יש עוד שחקנים שווים חוץ ממנו! תצאו מזה!!! אמממממממממ...ותיכנסו לאובססיית ראסל קרואו....גררררררררררר....הרבה יותר מכובד

ayaliar

Well-known member
אבל למה לתקוף אותה מסכנה?

אורלנדו הוא השם הכי חם עכשיו. ראסל קרואו כבר לא מעניין אף אחד אורלנדו יפה צעיר מוכשר ומככב בבתי קולנוע עכשיו ממש ככה שהאובססיה ברורה לחלוטין.

ayaliar

Well-known member
אני???

טוב שלא אכלת את איריס תמיד זה יוצא שכשהיא מדברת על משהו קצת לא קשור קופצים עליה. וזה לא בסדר. מה הקשר שזה פורום הג"ש? זה היה לגמרי קשור לשיחה וזה לא פייר ככה להשתיק אותה. אני לא במצב רוח קרבי, ככה אני תמיד.

כשרון זה לא עניין של אופנה

ראסל קרואו הוא שחקן מוכר ומכובד...הוא שיחק בסרטים הרבה יותר מוצלחים ומכובדים ומוכרים מאורלנדו בלום..... אני מדברת עכשיו בשיא הרצינות, אין לי שום דבר נגד אף אחת פה, אני מנסה להיות אובייקטיבית....אני באמת לא מבינה מה בנות רואות בו... ראסל קרואו הוא קודם כל כישרון. כישרון, שקצת חסר לאורלנדו לפי דעתי. זאת דעתי! זה הכל!

ayaliar

Well-known member
אין לי שום בעיה איתו

אני דווקא מאד אוהבת אותו אבל להגיד שאורלנדו לא קשור ואז להגיד שעדיפה אובססיה לראסל, שקשור עוד פחות.... נראה לי מוזר. העובדה היא שכרגע ראסל קרואו לא מעניין אף אחד, כמו שאמרתי. כשיצא סרט איתו, ההתלהבות תחזור. זאת הסיבה שמדברים הרבה על אורלנדו.

ayaliar

Well-known member
כי אותי מרגיז שתוקפים את איריס

מה לעשות שאני קרציה מגוננת? תמיד היא זו שמקבלת את הצעקות (או לפחות ככה נראה לי) פעם זה את פעם זה מישהו אחר אבל אני שמה לב שזה תמיד נופל עליה. זו הסיבה שהגבתי.

../images/Emo19.gif../images/Emo19.gif../images/Emo19.gif../images/Emo19.gif../images/Emo19.gif../images/Emo19.gif../images/Emo19.gif../images/Emo19.gif

Reutk

Active member
כנראה יש לי חור רציני בהשכלה

כי אין לי מושג מי זה אורלנדו הזה
אבל הוא מדהים

Swicca

New member
דבר ראשון אני בן ... דבר שני ....

... יש לי זכות להגיד מי לדעתי מכוער ומי לא כמה שאני רוצה ואני אמשיך .... בבבבבררררררייייייטטטטטיייייםםםםם מממממכככככווווועעעעעערררריייייםםםם ! .... או קיי .. יופי ככה שעם לדעתי הם כאלו אז זאת זכותי להגיד את זה ועם את חושבת שהם יפים כל הכבוד לך !...

ayaliar

Well-known member
אני לא יודעת למי הגבת

כי אתה כנראה לא יודע לשרשר. אם אתה חושב שבריטים מכוערים תמצא דרך להגיד את זה שלא נראית כמו של ילד בן 7 שאמרו לו שהצעצוע שלו מכוער. ותפתח את העיניים ותראה את "הגברים" הישראלים לפני שאתה קוטל את הבריטים. אני את הדיון שלי איתך סיימתי. כנראה שיש איזו מזימה לעלות לי את הסעיף היום

g a g a

New member
יסמין ואיה -

איה - תודה לך עורכת דין מסורה שלי. כמה אני חייבת לך? לא סתם. אני מעריכה את זה למרות שאם הייתי כאן כשה"דיון" הזה פרץ הייתי מגיבה בעצמי.אבל שוב:
יסמין - אני לא אובססיבית לגבי אורלנדו בגלל שהוא באופנה עכשיו, אם הייתי הולכת על פי אופנות הייתי מעריצה של ג'סטין טימברלייק, כריסטינה וכל החבר'ה האלה ולא ממשיכה להיות מעריצה של מייקל ג'קסון 10 שנים and still counting... הוא (אורלנדו) פשוט הקסים אותי ב"שודדי הקריביים" וזהו. לא ידעתי שאני חולקת את ההידלקות הזו עם עוד מאות אלפי בנות בעולם עד שדיברתי עם נטע באייסי
בוא נסכים ש"על טעם וריח אין להתווכח" ונסגור עניין?

למעלה