היי .. :) .. שמעתם במקרה ....

Swicca

New member
היי .. :) .. שמעתם במקרה ....

... על הגירסא הבריטית של הכי גאים שיש ? ... כי זאת סידרה פשוט מהממת ומשעשעת בטירוף .. (למרות שאיכשהו אני די בטוח שאתם כבר יודעים .. מעניין איך :p) אבל רק רציתי להביא את זה לידיעת אלו שעדיין לא זכו לראות את הסידרה המשעשעת עד מאוד הזו ..

LITTLEwind

New member
אני אישית--->../images/Emo5.gif

YUKֱ!!!! אין בכלל מקום להשוואה.... הגרסה האמריקאית- הרבה הרבה יותר מושקעת, אמיתית, ולא נראית כמו פורנו זול... אבל אם אהבת- who m i to argue?? אני אשאר עם -ש-ח-ק-נ-י-ם, שנראים במקרה כמו דוגמנים, ולא עם דוגמנים שמנסים במקרה להיות גם על הדרך שחקנים...

ayaliar

Well-known member
האמת שלפי מה ששמעתי

זה בדיוק להיפך. מילה במילה אבל אני עוד לא ראיתי אז אין לי דעה למרות שאני מאמינה שכל דבר שיוצא מבריטניה טוב יותר מאותו הדבר שיוצא מארה"ב

ממה שהבנתי...

סצנות הסקס בגרסה הבריטית הרבה פחות נועזות.....
וחוץ מזה..אם לא נוכל לראות את הטוסיק הסקסי של בריאן תוך כדי הסצנות הנ"ל...אז הן לא שוות כל כך....עם כל הכבוד לשחקנים הבריטיים...

LITTLEwind

New member
...?

יצא לי פעם אחת ב-ט-ע-ו-ת להוריד חלק מהגרסה הבריטית, וזה סיוט. לראות ולהקרע מצחוק על איך שהם משחקים..."משחקים".... הם יותר מתעסקים בסצינות של הסקס, ולא במשחק... תנסי פעם אחת להוריד קטע קטן- ותראי מה יקרא לך... פרכוסים!!! זה מעליב הגרסא הזאת... אגב- ולדעתי דווקא הפוך ממה שאמרת (על הקטע עם בריטניה וארה"ב...)

Queen From Mars

New member
אני ראיתי את כל העונה ה-1

של הגירסא הבריטית...ידעתי שהמראות קשים אבל בגלל שהרבה אמרו שהגירסא הזו יותר טובה נתתי לה צ'אנס,הורדתי את כל הפרקים,צפיתי בהם,התעוורתי זמנית וזועזעתי קשות
דבר ראשון,השחקנים בסידרה מכוערים פחד
זה לא שהקריטריונים לסידרה טובה צריכים להיות
שחקנים שווים,אבל שם זה פשוט מוגזם! פשוט מעוררים בחילה קשה, גם הגברים וגם הנשים. היחיד שנראה שם טוב הוא השחקן שמשחק את נת'ן...הוא חמוד וגם לפי מה שהבנתי מצליח לא רע בארה"ב. העלילה,בעונה 1 די כמו בגירסא האמריקאית,אבל הפרקים קצרים יותר ככה שהכל קורה מהר מדיי בחצי השעה שהקדישו לסידרה,התוכן דיי חסר היגיון וכל הסגנון משחק שם מאוד וולגרי.פשוט מחריד זה נראה כמו פארודיה לגירסא האמריקאית ככה שזה לעיתים משעשע להשוות בין 2 הסדרות. הסצינות סקס,נראות כמו סרט פורנו רך,הלכו שם יותר מדיי עד הסוף. לדעתי יש גבול...וזו עדיין סידרה שמשודרת בטלוויזיה. בקיצור כל אלו שאמרו שהגירסא הבריטית יותר טובה-טועים בגדול
ולמרות שאני משוחדת ומכורה להג"ש המוכרת שלנו...הגירסא המקורית אפילו לא מתקרבת ברמתה לחיקוי המאריקאי שלה.

ayaliar

Well-known member
הם לא טועים

יש להם דיעה שונה משלך. ראיתי את השחקנים שם והם לא כאלה מכוערים... השאלה היא אם הם באמת שחקנים.

הילה ר

New member
ראיתי פרק אחד בגרסה הבריטית

והזדעזתי. השחקנים לא נראים הכי טוב בעולם, הם לא ממש יודעים לשחק, הטקסט לא אמין במיוחד , נראה מאוד דחוס. והסצנות סקס כמו סרט פורנו, הגזימו עם זה ממש! אין מקום להשוות בין הגרסה הזו לגרסה האמריקאית. "החיקוי" הרבה יותר טוב מן המקור!

רינת4

New member
הדבר היחיד לדעתי

שיותר טוב בגירסא הבריטית הוא וינס, AKA מייקל שלנו. כלומר שם אני נורא אוהבת את הדמות לעומת מייקל שאני לא מתה עליו. וינס הרבה פחות קטנוני והוא פשוט נשמה טובה. הוא גם ילדותי קצת אבל בטעם טוב. כל השאר...משחק לא משהו, והסקס, כמו שאמרה עדי, פשוט מבחיל. ואני מצטערת- נורא קשה לי להבין מה הבריטים האלה אומרים כשהם פותחים את הפה ובמיוחד ה"דפני" שלהם. פשוט לא הבנתי מה היא רוצה מחיי... אבל אני יכולה להבין למה אנשים שראו את הסדרה הזו קודם- לפני האמריקאים, אומרים שזו גירסא יותר טובה. זה היה משהו חדשני, ראשון מסוגו שנראה על מסכי הטלויזיה הפתוחה לכל, ואז באו האמריקאים ועשו גירסא משלהם. אחרי שמתרגלים למשהו ואוהבים אותו, קשה להתרגל לחיקוי שלו. כי אז זה נהפך ל- been there, done that, ואז פתאום משנים פה דבר..., שם דבר...והורסים את העלילה הראשונית שכל כך אהבנו.

ayaliar

Well-known member
יפה אמרת

אנשים שראו קודם את הגרסה הבריטית טוענים שהיא טובה הרבה יותר אני לא מבינה מה כבר יכול להיות כ"כ מזעזע בסצינות הסקס שם, להזכירכן בעונה 1 של האמריקאית, סצינות הסקס היו מוגזמות גם כן. אני אישית שנאתי את הסדרה בהתחלה רק בגלל שלדעתי זו היתה הגזמה פראית לשדר דברים כאלה בערוץ שלא מוגבל לצפייה של סוטים וגברים בלבד. קשה לי לתאר לעצמי משהו נועז יותר מזה ועדיין לא פורנו מלא. בקשר למבטא.... זה מה שהופך כל סרט או סדרה בריטית למרתקת מבחינתי. אני חולה על המבטא הבריטי (על כל הסוגים שלו) ודי מתעבת מבטא אמריקאי. (אם יש לך משהו בפה תוציא קודם ואז תתחיל לדבר) יבוא יום ותהיה לי סבלנות לשבת ולהוריד את כל הפרקים האלה ואז תהיה לי דיעה קצת יותר מגובשת. בכל אופן, אני חושבת שזה שהשחקנים לא יפים לא צריך לשנות כלום. אני מעדיפה בריאן קצת פחות יפה וקצת יותר שחקן.

הילה ר

New member
את מרמזת שגייל לא שחקן ?

ראיתי את בריאן הבריטי ומעבר לזה שהוא היה מכוער, הוא גם לא שיחק משהו או לא היה מושך, למרות שבפרק שראיתי הוא היה באורגיה!

רינת4

New member
חזרתי הבייתה.

לאיפה אני נעלמתי? לאיפה את נעלמת? חיפשתי אותך באייסי. את לא שם.

../images/Emo5.gif

ממה שראיתי בגרסא הבריטית- בערך רבע שעה בסה"כ מכל מיני פרקים זה בכלל בכלל לא משהו.. דבר ראשון ה"ג'סטין" שלהם יותר גבוה ויפה מה"בריאן" שלהם (
) דבר שני... אולי אני מוזרה אבל פשוט קרע אותי מצחוק שה"בריאן" (וינס, נכון? לא התעמקתי..) נוסע בצד השני של הכביש ושגם כל האוטו הפוך... עזבו כנראה בדיוק עבר עליי יום קשה... ובנוסף לזה הם גם משחקים די גרוע. שונאת משחק בריטי

googoo3

New member
מוזר.....

וואי אני ממש המומה ! נראה לי זה הפעם הראשונה שאני רואה ביקורות כל כך קיצוניות ושליליות על "הכי גאים" הבריטי. אני חייבת להודות שראיתי את הגירסא הבריטית לפני האמריקאית ואולי בגלל זה הגישה שלי לתוכנית המקורית היא חיובית ביותר! טוב קודם כל סטויארט ( "בריאן") בהתחלה לא נראה לי משהו אבל ככל שהתקדמו הפרקים מצאתי אותו יותר מושך - אבל שוב על טעם ועל ריח אין להתווכח! וכמובן מאוד קשה למצוא מישהו שיעמוד בסטנדרטים של גייל
אין מה לעשות הסדרות הבריטיות (יחסית לכל סידרה מארץ אחרת ובמיוחד מארה"ב) תמיד יותר נועזות, גסות ( במובן של לא מלוטשות) ומציאותיות - הוא שאתה אוהב את זה או לא! ואני אישית אוהבת את המבטא!!! בקשר למהירות - זה מיני-סידרה! מה ציפיתן? אז בכל זאת אני ממליצה בחום לכל מי שלא יצא לו/לה (יש פה בנים בכלל?!) לראות את הסידרה ולא לבוא בציפייה לראות משהו זהה לגירסא האמריקאית!!!!! בנוסף חשוב לי לציין שהמשחק היה טוב ולפי דעתי האישית ה"מייקל" וה"ג'סטין" (ניית'ן) דמויות יותר מעניינות ( קצת הרבה יותר אופי!!!) שוב על טעם וריח איין להתווכח!!!

גייל../images/Emo99.gif

סורי.. אני קצת עייפה.. בכלופן... הדבר שהכי זיעזע אותי זה הסוף של הסדרה, גועל נפש

googoo3

New member
מה שכן....

כל הקטע של וינס וסטויארט קצת דפוק אבל אני הייתי שמחה בשביל נת'ן אלווי וג'אסטין יהפוך לעצמאי יותר ויותר מרוכז בעצמו (למרות שבעונה 3 זה קצת השתפר אבל עדיין לא מספיק בשבילי!)

Swicca

New member
לא יודע מה אתכם .. אבל אני אהבתי ..

.. ולא לא ראיתי את הגירסא הבריטית לפני אלא בדיוק ההפך .. ואני לא אומר שאחד יותר טוב מהשני .. אבל ... מה שאני כן יכול להגיד זה שהגירסא האמריקאית בנויה יותר טוב ועם יותר עלילה וזאת קצת יותר מדגישה את קיום יחסי המין והשחקנים באמת לא משהו אבל הם "בריטים" וכמעט כולם נראים גרוע באותה מידה אז אין מה להתלונן בכל מקרה סידרה טובה ושווה צפייה ולא לראות את החמש עשרה דקות הראשונות כי זה כמו לקרוא כריחה של ספר ואז להגיד שזה ספר לא שווה ועוד לא קראתם אותו או במקרים מסויימים תקצירים של סרטים ! ...:p

ayaliar

Well-known member
סליחה../images/Emo35.gif

קראתי את ההודעה 5 פעמים. אם עדיין הבנתי לא נכון אתה מוזמן לתקן אותי.. "אבל הם "בריטים" וכמעט כולם נראים גרוע באותה מידה" WTF? האם אתה טוען שהבריטים כולם מכוערים? זה העם הכי יפה בעולם בערך

למעלה