היי שמי מאיר בן 32

שני דברים שונים

שילגי נכנסת לפה על מנת לעשות צחוקים- זה גם עניין של סיפוק אגב. מאיר נכנס לפה על מנת להכיר. זה שחושבים עליו שלילי- זה לא כולל את כולם מאמי, אני לפחות לא מוצא משהו שלילי, ההיפך.

MaYcHuK

New member
לא חושבת שאמרתי שכולם

ואם אמרתי אז אני מצטערת אני משתדלת לא להכליל אף פעם כי אני לא מדברת בשם כולם אלא רק בשם עצמי. אז הרוב. ולאחר שיישבנו את העניין הזה לא חושבת שהוא נכנס לפה כדי להכיר אחרת היה חושף עצמו קצת מדבר משתתף הוא נמצא פה מספיק זמן כדי לקלוט איך הפורום עובד. אשאל אותך משהו אחר. מישהו מנסה את אותה דרך שלו שוב ושוב ושוב ורואה שלא מצליח לו אבל הוא רואה שבעצם אחרים משתמשים בדרך אחרת וכן הולך להם אז למה לא לנסות את הדרך השנייה? למה לא ללמוד לקחים ולנסות עוד דרך. למה שמאיר לא ימחק את הניק הזה שלו ויתחיל דרך חדשה : לפטפט קצת, לשרשר, לדבר . אף אחד הרי לא ידע שזה הוא והוא פותח לעצמו דרך חדשה. כרגע אני בטוחה שהרוב פה - הבחורות כמובן - לא ירצו להכיר אותו בדרך הזו כי כולם כבר קלטו את השיטה, היא לא מעניינת, היא לא מחדשת, היא לא מושכת . היא גורמת לו להיראות פאטתי - לפחות בעיניי

טוב

כי אולי לא נוח לו לכתוב בפורום מעבר למה שהוא כתב? אולי הוא לא מרגיש שנחמד לו להשתתף?

MaYcHuK

New member
לא צריך לחשוף את הכליות והביצים שלו

צריך להגיד היי מדי פעם ועוד משהו חוץ מהמשפט המפורסם שלו. ככה סך הכול הוא מראה שהוא אנושי ולא תוכנת מחשב

MaYcHuK

New member
הלו הלו זה היה קל מדי!!!!!!!!!!!!

אני ציפיתי לדיון סוער עד השעה 8 בערב - השעה שאני מקווה לעוף הביתה! אז קדימה עוד דיון מעניין תעלו לאוויר וקשעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

incogonito1

New member
נראה לי שאת...

לוקחת אותו יותר מידי ברצינות...את מאיר אני מתכוון. שאלה אחרת...למה הרגשת לא נעים להתערב בדיון? בגלל הממי שכתבתי...???

MaYcHuK

New member
לא לא לוקחת את מאיר ברצינות

לכן אמרתי יכול להיות שהוא סתם טרול יכול להיות שזו ההתנהגות הרגילה שלו הלוואי והיה קורא את דבריי ולומד מהם משהו ומבין איך אחרים מסתכלים עליו ומשנה את הדרך שלו - שינוי שיכול רק להועיל לו. לגבי הלא נעים.... סתם רשמתי כי זו לא הייתה שאלה פתוחה לכל הציבור אלא פנית ספציפית לגולשת כאן ואני הבעתי דעתי למשהו שלא הופנה אלי ולכן רשמתי את שרשמתי

גלית35

New member
חשבת פעם איך בחור אובססבי../images/Emo20.gif

"מתמיד" שכזה יתנהג עם בת זוג?

MaYcHuK

New member
לכן אמרתי שאסור להגזים ולהקצין

כמו מאיר גם אותי מפחיד להכיר בחור כמוהו כי הוא נראה לי קיצוני ואובססיבי בטירוף ומאוד אבל מאוד ילדותי וכל זה ממשפט יחיד שהוא כותב כאן.

ממי ../images/Emo13.gif

ואיי בכלל לא שמתי לב שהדיון הזה קיים שכחתי שפתחתי אותו :) במקרה שרשרתי את זה למאיר, כי יצא ככה אבל כמובן שלא התכוונתי אליו... מה אני אומרת? אני אומרת שאם בדיעבד יצא שהתמדת בדבר הנכון, אז אין ספק שזה המפתח להצלחה. אבל למען האמת אני שאלתי את השאלה הזאת כי יותר חשבתי דווקא בכיוון כמו שמכבס תולה ענה לך. שהתמדה יכולה גם להיות שלילית. כי אתה יכול להתמיד במשהו שאתה חושב שהוא נכון, ואז יוצא שאתה מקבע את עצמך בתוכו, והולך על זה בקנאות, כשבתכ'לס אתה רק מפיל את עצמך. גם בהתמדה צריך להיות עירניים כל הזמן ולראות מה מתרחש תוך כדי. לדעתי מטרות זה נהדר. אבל אסור להציב מטרות וללכת על עיוור עד להשגתן כי לפעמים תוך כדי, המטרה כבר לא רלוונטית, ואתה בכלל כבר לא רוצה את זה. בדיוק כמו שאתה נכנס למאפייה כי בא לך מתוק ובסוף יוצא משם עם מלוח.. אני חושבת שמידי פעם אנחנו צריכים להזכיר לעצמנו במה אנחנו מתמידים, ולשם מה, ולבדוק אם זה בכלל עדיין רלוונטי לנו להתמיד בזה, ואם אנחננו עדיין מעוניינים במטרה, או שאנחנו פשוט כבר התרגלנו ללכת בדרך הזאת.

שאתה ממי

שזה משהו

MaYcHuK

New member
טל בשום מצב אסור להיות עיוורים

וללכת עד הסוף ויהי מה . ברור שצריך להתאים עצמנו למציאות ולפעמים המטרות משתנות במהלך הזמן . אתן לך דומגא שמאוד איכזבה אותי בימים האחרונים. בחורה שגייסתי לעבודה אצלנו עברה קורס חודש ימים, עבדת בהתלמדות שבוע וחצי כלומר טעמה את טעם העבודה ומה אופי העבודה. הגיעה לסניף אלי ובמשך יומיים הסתובבה עם פרצוף חמוד . אחרי יומיים החליטה שלא טוב לה , אין לה מה לנסות והיא עוזבת. לבחורה יש פוטנציאל אדיר - חבל על הזמן. העבודה הזו מולבשת עליה פרפקט . הבחורה נתקלה במעט קשיים , למרות שהאווירה פה אצלנו היא סופנית, חברה צעירים, צחוקים, בוס צעיר מתחשב - בוס מדהים הלוואי על כולם בוס כזה אבל היא נתנה לקושי קטנטן - והאמיני לי שהוא קטן להשתלט עליה והרימה ידיים . אחרי יומיים!!!!!!!!!!! למרות שבקורס הלך לה מצויין ובהתלמדות הלך לה יפה מאוד. היא לא ניסתה להתמיד בעבודה, לא ניסתה להצליח . לגבי ההתמדה - תמיד חשוב להיות מציאותיים ולראות לאן אנחנו מובילים את עצמנו. אם אנחנו בכיוון טוב , מתקדמים לעבר המטרה - סבבה. אם אנחנו במהלך הזמן מבינים שאנחנו סוטים מהמטרה אז קדימה צריך לבחון את העניין מחדש ולבדוק דרכים חדשות להשגת המטרה .

את מאוד צודקת

לי אישית היו כמה "חלומות" וכמה מטרות, שפעלתי נמרצות להגשים את חלקן, ולגבי היתר סתם קיוויתי שהם יפלו עליי מהשמיים, ולאחרונה אני מוצאת את עצמי עושה סדר ושואלת את עצמי איפה אני צריכה להפסיק להתמיד. ואני מגלה שכל כך הרבה דברים כבר לא חשובים לי. שזה נראה לי מצד אחד מוזר להפסיק להתמיד במטרה "הקדושה" ההיא או האחרת,ואפילו להרגיש כאילו אני מוותרת או לא מספיק חזקה, בעוד שמצד שני אני אומרת לעצמי שאני לא צריכה להרגיש ככה כי זה בכלל לא חשוב לי יותר. צריך לעשות מידי פעם "בדיקת מציאות" לעצמנו, מעין UPDATE , כי החיים הם דינאמיים, אז מן הסתם אנחנו צריכים להתאים את הפעלים שלנו, והחלומות שלנו, וההתמדות שלנו לחיים שלנו. תדעי לך שאני תמיד רציתי להגיד לך , שלמרות הויכוחים שלנו מידי פעם (שעוד יהיו מידי פעם כי אני תמיד מתעצבנת על בתולות דעתניות כמוני
) את לדעתי אחד האנשים הכי אמיתיים בפורום הזה. ואני מאוד מעריכה אותך על זה, גם כשאנחנו לא מסכימות.

MaYcHuK

New member
תודה ../images/Emo9.gif

ואם לא נתווכח איך נפתח דיונים? לכל אחד המינוסים והפלוסים. לי לא חסר מגרעות, לאחרים גם לא חסר. הכי חשוב לדעת לקחת את המגרעה ולשפר אותה ליתרון כל פעם קצת < כמו כיוון פסנתר או גיטרה כל פעם קצת > גם בזוגיות הכי כיף לריב . כי אחרי המריבה מגיעה ההתפייסות אויייייייייי וכמה כיף להתפייססססססססססססס

רגע...שנייה ...סליחה..

ממש עכשיו עוקב מאיר אחרי השירשור המלומד ואומר... יאללה וזה רק פורום אחד...

MaYcHuK

New member
לפחות יצא טוב ממאיר

1. השרשור שלו העיר אותי משנתי - ואכן נרדמתי פה על השולחן במשרד. 2. התפתח דיון מעמיק - הרבה זמן לא היה אחד כזה פה . בלי עקיצות, בלי ירידות , בלי כעס וטענות כל הכבוד למאיר הידד

למעלה