היי שמי מאיר בן 32

היי שמי מאיר בן 32

שמי מאיר משדרות מעוניין להכיר בחורה לקשר רציני אנא צרו קשר בדוא"ל

incogonito1

New member
מאיר...

כל הכבוד על ההתמדה...

התמדה

זה חיובי או שלילי? זה לוקח אותנו לאנשהו בחיים ? או סתם מקבע אותנו במסגרת מסויימת?

incogonito1

New member
ממי...

בהקשר של מאיר היקר זה היה סתם בצחוק...אני נפעם ממנו...איזה מסירות. בקשר לחיים עצמם...(שלי בכל אופן)התמדה בעיניי היא אחד המפתחות להצלחה. מה את אומרת?

MaYcHuK

New member
מותר לי להתערב בשיחה?

התמדה זה אכן אחד המפתחות להצלחה. אדם שלא מתמיד ומתייאש למרות הקשיים העולים פה ושם מה הוא שווה בעצם? הוא לא יודע להתמודד עם קשיים, מצפה שהכול יבוא לו בקלות וכשלא בא הוא בורח... מתכון לחיים נמוכים ביותר לפי דעתי, חיים משעממים, חסרי תוכן, לא מאתגרים ....

מותר גם לי להתערב?

לדעתי את לא מדייקת, התמדה יכולה להיות בעלת השלכות שליליות , תלוי במה אתה מתמיד, לא בכל דבר זה נכון להתמיד, לפעמים זה נכון לא להתמיד ולשחרר. לגביי המתכון לחיים נמוכים? אין קשר להתמדה, חיים נמוכים יכולים להיות מהמון סיבות מצערות אחרות שבכלל לא קשורות בהתמדה.

incogonito1

New member
אני מניח..

שדיברנו על דברים חיוביים.... אם אתה מתמיד לגנוב מחנויות...ברור שההתמדה תעזור לך לשבת בכלא.

אוקיי

דברים חיוביים... ואם אתה חושב שמה שאתה מתמיד בו הוא חיובי כשבתכל'ס- הוא רק מכשל אותך? מה אז?

incogonito1

New member
אז אתה בבעיה...

בכל מקרה, הדוגמא שנתת היא מאוד כללית ולכן קשה לי להגיב עליה. רובנו אנשים בוגרים,אם אתה רואה שההתמדה שלך אינה מניבה תוצאות רצויות...אז הגיעה הזמן לעשות חושבים.

אוקיי, אני אתן לך סתם דוגמא

לדעתי מה שמאיר עושה פה נובע מחוסר סיפוק ולא מהתמדה. חוסר סיפוק שלמעשה מגיע כי לא שלחו לו מסרים, לא נענו לפניה שלו אז הוא מנסה שוב ושוב את מזלו וזה בסדר גמור- מבחינתי לפחות, בשביל זה הפורום קיים... למה אתה חושב שזו התמדה?

incogonito1

New member
לקחת פה..

משפט שנאמר בהומור...ורצת קדימה... אין לי בעיה עם מאיר ואו עם מה שהוא כותב...הלוואי וימצא את אהבת חייו פה...

גלית35

New member
זו כבר לא התמדה-זו אובססיה../images/Emo20.gif

מילא היה פעיל בפורום אבל כל יום כמה פעמים ביום
ומה שכן לא קר בפורום הזה.

MaYcHuK

New member
או יופי מתפתח לו פה דיון ואני

מתעוררת! תודההההההההההה אז ככה: כמובן שבכל תחום בחיים צריך לשמור על האמצע ולא להיות קיצוניים. לדוגמא "התמדה" כמו של מאיר כבר מעיקה - הוא לפי דעתי כן < ואנא לא להיפגע מאיר> כבר עבר את גבול הטעם הטוב. אבל!!!!!!!! הוא מתמיד לגבי עצמו כי יש לו מטרה מסויימת , למצוא בת זוג , בסופו של דבר זה ישתלם לו< או שלא> התמדה מהסוג של מאיר לפי דעתי גורמת לנו לחשוב שלילי על הבחור, אובססיבי, קרצייתי, אני אישית חושבת שהוא אפילו לא שם לב למי הוא פונה העיקר להציף ם ההודעה החוזרת ונשנית שלו - אבל תאכלס הוא לא מזיק לאף אחד. הוא לא מטרידן, לא מטורף < נכון לעכשיו> , לא אנס אף אחת, וגם לפי דעתי ממה שאני רואה פה בהודעות שהוא רושם גם לא הציק למישהי במסרים אישיים < אולי כי הוא לא מודע לכלי הזה > חיים נמוכים? נכון ברור שיש עוד סיבות לחיים נמוכים לא טענתי לרגע שזו הסיבה היחידה אבל מבחינתי אדם שלא מנסה , מרים ידיים ישר , לא מנסה להתמודד, הוא לוזר . בין אם זה בעבודה, במערכת יחסים, בקשרים ידידותיים, וכו'....וכן זה קשור להתמדה. מילות המפתח פה הם "גבול הטעם הטוב" . מי קובע מה גבול הטעם הטוב? הסביבה, החברים, אנחנו עצמנו.

MaYcHuK

New member
לא הייתי קוראת לזה התמדה

וגם לא חוסר סיפוק הייתי קוראת לזה רצון לתשומת לב משחק בינגו - הנה כבר כמה זמן הוא שולח את ההודעות האלה כאן? ובאחד הימים האחרונים מישהי פה שלחה לו מסר - כלומר אולי הצליח לו? אין לנו מושג. אולי מאיר זו שילגי ? אולי מאיר ילד בן 15? מאיפה אנחנו יודעים? אולי הוא נהנה לראות אותנו דנים בו? הוא הרי ניסה ועבר את כל הפורומים בתפוז.... אז מה איכפת לו להקדיש 2 שניות וחצי על כתיבת הודעה? למרות שהוא יודע שהוא יחסם מהפורום ושוב ילך וימציא לעצמו ניק חדש ושוב יתחיל עם ההודעות. לי אישית מציק לראות את מאיר עושה צחוק מעצמו - במידה והוא אכן מחפש קשר רציני, חבל לי לראות אותו גורם לנו הסביבה לחשוב עליו בצורה שלילית - אבל זו הבעיה שלו. מישהו אחר מזמן היה מפסיק עם זה שיהיה לו לבריאות - בעיה שלו

למעלה