היי שמי מאיר בן 32

../images/Emo6.gif

אז זהו שהבן אדם נראה לי לא עוקב בשיט לא מעניין אותו שטויות הוא נראה לי סופר רציני נכנס כמו עיוור לאתר הכרויות או לפורום הכרויות כי זה הכרויות בכותרת וזה מספיק לו לא מסתכל ימינה או שמאלה ואין לו מושג בכלל מה קורה פה הוא שם את ההודעה שלו, והולך לא חשוב לו בכלל אם הגיבו לו כי הוא בכלל מחכה לתגובה במייל כמו שביקש ככה אני מדמיינת אותו בכל אופן :) מעניין לפנות אליו במייל, חופשי מעניין
)

MaYcHuK

New member
אני מדיינת את מאיר ככה:

שיער פוני על המצח משקפיי ראייה כהות שכל עדשה מקרוסקופ < סטייל החננה שמנסה לצאת עם עופרה חזה בסרט "פרחה" > לבן כמו החולצה שלי. נמוך לא רזה אבל גם לא שמן... חחחחחחחחחחחחחחח - סורי זה מצחיק אותי אני מעבירה תמונות בראש שלי של מאיר

לא נראה לי טל..

פשוט מאוד הבן אדם קלט שנכנסות פא בנות כל הזמן אז הוא זורק ת'כדור... ויאללה באב על הבאלה...

יכול להיות ממי

מן הסתם אף אחד מאיתנו לא יודע אז כל אחד לוקח את הדמיון שלו למקום אחר... האמת שחיצונית לא יצא לי לדמיין אותו (בתגובה לתגובתה של מאי) אבל אני לא מדמיינת איש מאוד צעיר אלא גבר לפחות בן 40 אולי זה פסיכולוגי בגלל השם שלו אבל כן, הוא מצטייר גם לי מרובע, רציני מאוד, והייתי שמחה אם היה עונה פה ומשתתף איתנו בדיון.. :) הוא עוד יהפוך לאגדה חחחחחחחחחחח

האיש והאגדה

בא לי לנפץ את המיתוס, אבל השם הזה לא בא לי טוב "ויש לי את הסיבות שלי להיות אחת כזאת"

את מנסה לגנוב לי את החתימה?

זה היה "יש לי סיבות אישיות להיות אחת שכזאת..." אבל היא כבר לא רלוונטית בשבילי לא האמירה ולא החתימה אז תרגישי חופשי :)

למעלה