היי שמחה

היי שמחה

ראיתי רק אתמול שכתבת לי וזה כבר עבר לדף הקודם ירדתי עד כה רק ארבעים קילו דשדשתי חודשים רבים על אותו משקל כשכל פעם ירדתי ועליתי עכשיו אני יורדת בערך מאה גרם ליום זה נראה לי נורא מעט כי אני נורא מקפידה על הדיאטה של שומרי משקל בשיטת הנקודות אני מקווה שזו התגוננות של הגוף ושבהמשך ארד בקצב יותר מהיר אני עושה הליכות פעמיים בשבוע עם מלווה משקמת וכן באותם פעמיים גם ריקוד וחדר כושר עוד לא הצלחתי להכריח את עצמי לעשות הליכות לבד

WiKi

New member
"רק 40 קילו"?!?! "רק 40 קילו"?!?!

ירדת "רק 40 קילו"?!?!

haya505

New member
רק 40 קילו

קודם כל ירדת 40 קילו ולא העלת אותם וזה חשוב מאוד אני ירדתי 46 ונכון אני כבר לא שמנה אבל באש שלי אני חושבת שאני עוד שמנה רציך ההתרגל לרעיון

החילזון מהשפן

תחשבי שנתיים אחורה, כמה היית נותנת בשביל "רק" 40 קילואים? תחשבי שנה קדימה - 100 גר ליום X 365 ימים זה 36.5 קילו פחות. הלוואי עלי. אני מבקשת רק עוד חמישה קילו לרדת, ואלה מסרבים להתקלף ממני. בקיצור תהני ממה שיש, ותשמחי במה שעוד צפוי.

שמחה37

New member
איך פספסתי את ההודעה..

דליה יקירתי את מכירה את דעתי מימים ימימה לגבי ה"רק" כל הכבוד על הירידה כל הכבוד שנכנסת למסגרת ואת מקפידה מציעה לך לא להשקל על בסיס יומי להמשיך להקפיד עם ספורט אם את עדיין לא מצליחה ללכת לבד המשיכי ללכת עם המלווה. מה עם גיסתך? שמחה

תשמעו

עברו שנתיים מאז הניתוח שרוול הייתי צריכה להיות כבר שבעים קילו פחות לפחות אם לא שמונים על הארבעים קילו פחות האלה אני יושבת כבר הרבה זמן לכן אני מאוכזבת מעצמי אבל אני מקווה שאתמיד בשיטת הנקודות בינתיים זה ממש לא קשה לי ואני גם מקווה שהירידה תהיה יותר מהירה ממאה גרם ליום שלשום היתה לי פשלה אכלתי 32 נקודות במקום 23 וישר זה התבטא במשקל עליתי בבת אחת ארבע מאות גרם ממש מיום ליום מפחיד כמה קל לעלות וכמה קשה לרדת

אני כבר מחכה לעונת הבריכה

שתיפתח בשבועות כי בקיץ בעונת הבריכה אני שוחה יום יום בלי לפספס אף יום בינתיים אני אעשה פעמיים בשבוע הליכות וחדר כושר עם המלווה המשקמת

אלישבע24

New member
מאדאם נשמתי,כמה שמחה להיפגש איתך גם כאן!

זה נורא קשה כשלא יורדים,בגלל זה אני עולה על המשקל לא יותר מפעם בשבוע,אז התוצאה נראית יותר מרשימה,אני בדר''כ יורדת 1 ק''ג לשבוע,אבל לא תמיד.

את ממליץ לך לשנות גישה

אחרת את תתייאשי ותאבדי את ההישג המדהים שלך. ירדת 40 קילו וזה הישג אדיר. אחרי ירידה של 40 קילו, לרדת 100 גרם ליום זה מצוין ואפילו מומלץ מאוד. אני לא יודע מה המשקל שלך, אבל אחרי ירידה כזו לא מומלץ לרדת יותר מאחוז אחד בשבוע. ואם את שוקלת כיום 70 זה המקסימום שמומלץ לך לרדת בשבוע. וגם אם את שוקלת יותר מזה, עדיין את במצב טוב. אני באמת ממליץ לך לשנות גישה לחלוטין, ולהתחיל להכיר בהישג האדיר שלך, ולשמוח עם הירידה שלך. כי אם לא תשני את גישה את עלולה להיכנס לייאוש. האמיני לי, הייתי שם.

התחלתי ממאה ארבעים וששה קילו

כך שעכשיו אני מאה ושש קילו אני עדיין שמנה מאד ועדיין יש לי המון להוריד לפחות ארבעים קילו כמובן יותר טוב לרדת לאט מאשר לעמוד במקום או לעלות אבל השבוע אחרי שירדתי ארבעה ימים מאה קילו כל יום פשלתי ואכלתי יותר נקודות וכבר למחרת עליתי 400 כך שכל ההישג הקודם בוטל וזה די מייאש אבל אני ממשיכה עם הדיאטה הזו כי היא נראית לי טובה ושפויה כשאתה סופר את הנקודות ולא עובר את מה שמותר לך אתה מרגיש שיש לך שליטה

מאדאם

אני חושב שאת עושה טעות בזה שאת שוקלת את עצמך כל יום. זה שגוי, ולא נותן לך שום מדד אמיתי על המשקל שלך. המשקל של הגוף נע מיום ליום במשך ימי השבוע, בלי כל קשר לכמות הירידה האמיתית. אתן לך דוגמא. בשבוע שעבר, ביום שיש אחרי הצהריים שקלתי את עצמי ומשקלי היה 88 ק"ג. ביום ראשון האחרון, בגלל שהייתי בבית החולים ופתחו לי את כל הניפוח שקלתי את עצמי שוב, ומשקלי היה 90.4. לא ייחסתי לזה אף משמעות כי ידעתי שמשקל הגוף יכול לנוע מיום ליום. ואילו היום שקלתי את עצמי שוב, אחרי שבוע בו הניפוח שלי היה פתוח לחלוטין, כך שאין מצב שירדתי במשקל, ושוב היום שקלתי 88 ק"ג. אילו הייתי בשיטה שלך, הייתי אומר לעצמי שמיום שישי שעבר עד יום ראשון האחרון עליתי 2 קילו. ומיום ראשון האחרון עד היום ירדתי 2 קילו. אבל אני יודע שזה שגוי. אני יודע שיש פיתוי עז לשקול את עצמך כל יום. אבל זה לא נותן לך שום מדד אמיתי. מדד אמיתי תקבלי רק אם תשקלי את עצמך פעם בשבוע בדיוק באותה השעה.

קובי d1

New member
שקילה יומית

אני חושב שזאת טעות גדולה להשקל כל יום ,,השקילה היומית יכולה לשגע,יש הבדלים בן שקילה לשקילה ,לפעמים עלייה לפעמים ירידה . אני קורא על ירידה של 100 גרם ליום ומעלה חיוך,באמת אנחנו בפגייה , הכי טוב להשקל פעם בשבוע או פעם בשבועיים ,אי אפשר להתעסק כל הזמן באופססיה הנוראית של שקילות עד מתי זה ימשך ..... תחשבו על זה זאת דעתי ... קובי

אני מאמינה ששניכם צודקים

ההרגל להישקל כל יום התחיל אצלי בתקופה שרציתי להיום עם היד על הדופק ופחדתי לאבד שליטה כי ראיתי שאם אני לא נשקלת כל יום אני נרדמת בשמירה ואז אני פתאום בשוק לגלות כמה עליתי יכול להיות שעכשיו אני יכולה להיות יותר רגועה בזמן שאני רושמת ועושה מאמץ לא לחרוג מהנקודות ויכולה להרשות לעצמי להישקל פעם בשבוע אז אקבל את עצתכם ואתאפק לא להישקל יום יום

ליבי3617

New member
דיאטת הנקודות נחמדה מאד אבל לך זה לא מתאים

יקירתי, את סובלת מסכרת ולכן דיאטת הנקודות יכולה להועיל ברמה קלורית אבל לא ברמת הבריאות. את מסתכנת בכך שאת אוכלת מאכלים שאת לא אמורה לאכול (והייתי שם.. כשאובחנתי עם סכרת גבולית הייתי שייכת לשומרי משקל). קחי לך את שיטת הנקודות לאינדיקציה. אבל יחד עם זה לכי לדיאטנית שמתמחה בסכרת. ותתחילי לשלוט על כמויות ועל מאכלים אסורים. הליכה - חובה. בהצלחה

הדיאטה שלי ליבי לוקחת בחשבון

את המאכלים האסורים מבחינת הסכרת כך שאין פה בעיה אני מוצאת די כיף בלרשום מה אני אוכלת וכמה נקודות כל דבר ובמשך הזמן מתחילים גם לזכור את הנקודות בעל פה

אופירA

New member
מנהל
הדיאטה שלך מצוינת

וככל שתתמידי בה, ולא משנה מה יהיו התוצאות, כך תראי תוצאות יותר טובות. שקילה יומיומית במקרה שלך היא בעייתית, כי היא משפיעה עלייך רגשית והתנהגותית לרעה, וגורמת לך לפשל ולאכול. חפשי את הדרך שלך, בלי שקילה יומיומית, וכל דרך שתתן לך כוח להתמיד עם דיאטה שטובה לך וגם גורמת לך להיות שבעה, ולכן להתרגל להרגלי האכילה שלה לנצח, ולהתמיד - שזה הסוד הכי גדול וזה מה שמביא לירידה במשקל ולשמירה על המשקל הבריא. עוד מעט תלכי לשחות, ואז בכלל תראי ירידה טובה במשקל. יש לך עוד לרדת, אבל לאט לאט. הקצב שלך מצוין, ואינך צריכה לראות בו בעיה. אפשר בהחלט להוריד עוד 40 ק"ג בצורה כזו.

haya505

New member
למאדם היי

תתנחמי הבן הגדול שלי שקל 160 קילו ועכשיו הוא שוקל 80 קילו אין דבר העומד נגד הרצון העיקר הבריאות

jul6865

New member
היי אם יורשה לי אני אגיב ואתן את דעתי...

שלום לכולם,שמי ג'וליאנה אני די וותיקה,יש הרבה שמכירים אותי... אני נכנסת בשנה האחרונה מעט מאד כי הפייסבוק "גנב" את חיי..... קראתי את מאדאם באטרפליי ורק רציתי לתת את דעתי בעניין השקילה היומיומית:אני אישית נשקלת יום-יום כל בוקר כמו שעון,אחרי השיר........ אני יודעת שזו שריטה,אני יודעת מה אומרים ואפילו ניסיתי להגמל מזה כמה פעמים....זה לא הצליח לי,חזרתי לזה ולי אישית זה עושה רק טוב.אם זה לא מפריע לי אז זה לא צריך להפריע לאף אחד בעולם!!!אני עם היד על הדופק,בשליטה מלאה,זה נותן לי אינדיקציה איפה אני נמצאת כל הזמן, זה עושה לי סדר ואירגון ליום שמתחיל וחוץ מזה אף אחד לא צריך לדעת מה אני עושה וכמה המשקל מראה כל יום.זה בשבילי ועבורי בלבד. חשבון הנפש והדיווח זה ביני לבין עצמי. זה הכל להיום,שיהיה לכולנו שבת מקסימה,אצא עכשיו להליכה עם הכלבה ואחרי זה לעבודה:אני עובדת במוזאון ישראל-תבואו לבקר!!! אוהבת אתכם ובעיקר את רוייקו,שמחה וחמסה !!! גם את החדשים, שבת שלום ורק בשורות טובות!!!! ג'וליאנה

למעלה