היי שמחה

רוייקו

New member
אהלן, שבת שלום ג'וליאנה, שימחה, שרה, חמסה

אופירה, ליבי, קובי, רונה ועוד אנשים יקרים שנותנים פה את הנשמה התגעגעתי אליכם אנשים יקרים. אני נמצא בתקופה שבה אני נטול מחשב ואינטרנט בסביבתי. חזרתי לסביבת העבודה, הזוגיות תפסה מקום חשוב ואני מתבעס שהפורום, שהיה מרכז הפעילות היומיומית שלי מאז 1999, השתנה בחצי השנה האחרונה אבל זו המציאות. חששתי שמא זה יפגע בפורום אבל למזלי ומזלנו שיש פה כמה אנשי מפתח שמחזיקים את הפורום הזה עם רמת ידע טובה מאוד והרבה איכפתיות. אני ממש מגיח לשברירי שניות אבל לא מסוגל לכתוב ממש שבה אני מרגיש שאו שאני פה או שלא. אין באמצע אצלי. אם יש לכם רעיון למנהל/ת שיכול/ה להחליף אותי (לפחות זמנית) אשמח אם תציעו לי כדי שאוכל להציג למנהלת אשכול בריאות בתפוז. שיהיה לכם אחלה שבת ואחלה שבוע חדש מתגעגע, רוייקו

שרה16

New member
מנהל שלישי-קובי

היי רוייקו למרות שאני כועסת עליך
(למה לא באת!!!!!!!!!!!)אני חושבת שמכיוון והקמת את הפורום, תשאר מנהל ותגיח כשידרש וכשתוכל. ואתם יכולים לצרף מנהל שלישי שיעזור לשמחה המקסימה
. אני מציעה את קובי הוותיק d1.שתמיד נמצא ומוכן לתת יד ועיצה בנועם ובשקט.

שמחה37

New member
חבר יקר

חסרונך מורגש מה גם שהטל שלך לא זמין והחדש נמחק לי. בינתיים משתדלת להיות כאן ולעשות עבודה טובה. נהנית מהתפקיד המכובד הזה. משפחת המנותחים הפכה לחלק חשוב בחיי. העיקר שיהיה בשמחות
שמחה

קובי d1

New member
שבת שלום רוייקו

יש מנהל פורום יש את שימחה העזר שנגדו האוחזת במושכות , יש את אופירה שעוזרת ,הפורום זורם ,אין בעיות \ גם איש עסוק כמוך ימצא את הזמן להיכנס לפורום להגיד שלום ,מנהל פורום לא צריך להיות כל הזמן ולכתוב זה לא התפקיד ,לפי דעתי ,מנהל הפורום צריך להיות האח הגדול שמסתכל מלמעלה ,ובמידה ויש בעייות לפתור אותם כיוון שהפורום הזה נטול בעיות כמעט ברוב הזמן אין מניעה שהמצב ימשך גם הזוגיות שתפסה מקום חשוב לא אמורה להפריע אנשים עובדים לומדים חיים בזוגיות ,מגדלים משפחות עם ילדים ,ומוצאים את הזמן גם לכתוב בכמה פורומים רועי ידידי הצלחה בזוגיות ונקווה לראות אותך פה לעוד הרבה שנים גוד שבעס קובי

חמ סה

New member
היי רועי, שבת שלום ../images/Emo24.gif

שמחה לשמוע על חייך העמוסים כל טוב (עבודה, זוגיות וכו' - מה יכול להיות יותר טוב ?). בימים אלו זה אינו עניין של מה בכך. אני מבינה את הרגשתך כמי שהיה פעיל בפורום מאז הקמתו, יזם אותו, הפעיל אותו והחייה אותו, יחד עם חברים שהצטרפו בדרך - לאורך השנים. כפי שאתה רואה (וכולם כבר יודעים) - עשית עבודה טובה מאוד
הפורום חי וקיים גם יותר מעשור אחרי הקמתו. הוא כלי עזר חשוב מאוד למועמדים לפני ניתוח (כל ניתוח!), מנתחים בכירים ממליצים עליו והמנותחים הותיקים נמצאם תמיד בסביבה כדי לכוון ולהייעץ מנסיונם הרב, כפי שהם עצמם קיבלו פה את המשוב הראשון שלהם בתחילת התהליך האישי שלהם. אז שאפו לך, באמת מגיע לך
של אליפות, באמת ! אין לך בכלל מה להתבעס, נהפוך הוא - רק להיות גאה על מפעל חייך (לא מצאתי מושג יותר מתאים לזה עבורך
)ולשמוח שהפורום ממשיך להיות פעיל ודינאמי גם בימים שאתה עסוק בענייני החיים השוטפים. אין ספק שמצאת לך שותפה נאמנה לדרך, בדמות שמחה, שמעניקה מכל
ה, במלוא תשומת ה
האישית, בצורה נעימה וכפי יכולתה ומתוך הידע שיש לה, ויחד עם החברים האחרים (אופירה, קובי, שרה, רונה, ילדת הכפר וכו') - נוצר פה פורום מעניין, פעיל וחשוב מאוד. אישית לגביי, כפי שדיברנו בעבר, מתוקף היותי מעוקפת קיבה בלי שמץ של מושג בענייני הטבעות, אני מרגישה שזה יהיה לא נכון עבורי להיכנס לניהול פורום זה. תסכים איתי שהרוב פה מטובעים והרי ידוע לכולנו שההתנהלות וההתמודדות ביומיום שונה *מאוד* מכל ניתוח אחר. אני תמיד שמחה (ואשמח בעתיד) לייעץ מתוקף הנסיון שלי במעקף קיבה / SRVG (שהחל אי שם בשלהי שנת 1998) - אותו אני חיה יומיום. וכפי שאתה רואה (ע"ע הדוגמא האחרונה עם שרון שכתבה פה אתמול) - אני מפנה ישירות לפורום זה (ואף כתבתי לה במפורש לפנות לאופריה) אם אני "קולטת" מועמדים לפני החלטה על ניתוח הטבעת באשר הם. כך גם באסותא / בכל מרכז רפואי אחר בו אני שמה
למועמדים שישמחו לקבל מידע , רגע לפני בחירת הניתוח. בימים אלו אני עצמי עומדת לקראת ניתוח בפלג הגוף העליון (פלסטיקה) שבוודאי יצריך תקופת החלמה (ואני הרי אלופה בסיבוכים תוך-כדי-החלמה
) + סיום (רצוי אך לא צפוי) ממקום עבודתי במהלך השנים האחרונות (שידרוש ממני מסע <לא מרתק כמו במעקף :-;> רציני לחיפוש עבודה חדשה, והפעם בכוונתי למצוא עבודה מתוך ייעוד ולא מתוך ברירת מחדל. אני במקום אחר היום, ואין זמן טוב יותר מזה עבורי <שנה לפני החלפת קידומת> לרענון והתחדשות
). זאת בנוסף על היותי 1 מ-4 מנהלי קומונת המעוקפים השכנה והדינאמית, בה אני מנסה לעשות כמיטב יכולתי למען מעוקפי קיבה באשר הם, והם מתרבים מיום ליום
. במהלך הכתיבה הזו (
) חשבתי גם על הצעת ייעול : אפשר למנות אותך כ"נשיא הפורום" (מתוך אות כבוד על פעילותך במשך השנים, והן רבות, בהחלט מגיע לך
) ולצרף שותפ/ה נוספת לשמחה (אני בהחלט מקוה שאופירה תיענה לאתגר
) - יחד הן יתפעלו את הפורום ע"ב יומיומי. חומר למחשבה
. ועד ההחלטה - אני אישית רוצה להודות לך על התנהלותך לאורך השנים, על שיתוף הפעולה, על הידע הרב שנצבר באמתחתך מתוך נסיון אישי (!), בו שיתפת וחלקת עם כולנו. היית לעזר רב (אני זוכרת גם את המפגשים של שנת 1999-2001 אי שם בכל מקום בארץ). שיהיה לך בהצלחה בהמשך הדרך. יצרת פה בהחלט מוסד חשוב, מכובד ומלא ידע. כל הכבוד רועי
. בהערכה רבה,

שמחה37

New member
חמסתי היקרה

ההודעה שלך מלאת ההערכה ומרגשת ואני בטוחה שרועי גאה לקרוא אותה. מגיע לו ואני שמחה שהבעת בצורה מעריכה ומפרגנת כ"כ את דעתם של רבים מהכותבים. תודה בשם ההנהלה וצוות הכותבים
שמחה

haya505

New member
לשימחה הגדולה קטנה

את קטנה בגוף וגדולה מהחיים הסיר שלך מרגש מאוד אני חייבת להיות איתך בקשר אים לא יכפת לך כמובן

קובי d1

New member
חמסה אלופת הניתוחים

עוד ניתוח פלסטיקה שיפוץ כללי ,אני מעריך אותך על ההחלטה למצות את תוצאות הניתוח ,אל אף הסבל והקשיים בניתוחים פלסטיים . רוייקו לא עוזב כל כך מהר ,התפיסה שלו היא שמנהל פורום צריך להיות 24 שעות ביממה בפורום ולענות על כל שאלה ,וזה לא נכון , מה שאני חושב שתפקיד מנהל הפורום לדאוג לסדר בפורום שהכל יתנהל לפי החוקים של תפוז. יש בפורום חברים חדשים וותיקים שעוזרים ,אני חושב שלמנותחים חדשים יש יתרון על הותיקים ,הם יודעים בדיוק מה קורה עכשיו בכל הפרוצדורה של הועדות המסמכים שצריך להגיש ,איך ההתנהגות בתקופה הראשונה אחרי הניתוח,ההתנהגות לפני ואחרי הניפוחים אני קורא את השאלות של החדשים ואין לי תשובות ,אני לא מעודכן ,ולא זוכר מה שהיה לפני 10 וחצי שנים שנותחתי . רועי ימצא זמן להכנס לפורום פעם ביום יומיים ,לפי דעתי לא צריך שלושה מנהלים לפורום גם אני זוכר את התקופה שהפורום היה קטן ,את המפגשים את הטיולים ,התקופות משתנות והפורום גודל וטוב שכך חמסה הצלחה בניתוח הפלסטי והחלמה מהירה וקלה בלי סיבוכים שבוע טוב קובי

חמ סה

New member
תודה קובי ../images/Emo140.gif

הייתי מוותרת על הפיניש הזה בשמחה רבה אבל המצב מחייב. מקוה שיהיה בסיידר. תודה

ליבי3617

New member
רועי, אני דווקא חושבת שאתה צריך מאד לשמוח

מצאת עבודה, יש לך זוגיות ממלאה - מה עוד צריך בן אדם תגיד לי?
לגבי עוד מנהל.. לדעתי, כמו שאמרתי לך בעבר, זה צריך להיות אחד ממנותחי הטבעת. מישהו שיודע את העבודה.. שיודע את הפרוצדורות ויכול לעזור. אופירה מתאימה מאד, היא מעורה מאד אבל אני גם מקבלת את הרצון שלה. דיברנו בעבר כמה פעמים בנושא הזה ואין לי בעיה לעזור באופן זמני - וזה מכיוון שבתפוז יודעים שאני מנהלת פורום גדול וחשוב מאד באתר אחר שאין לי כוונה לעזוב או להוריש עוד בחיי
בכל מקרה אני פה כל הזמן, מנסה לעזור מניסיוני ובעיקר במישור התמיכה הנפשית. והעיקר הבריאות והאושר.

למעלה