היי..שלום..

G i r l L i f e

New member
היי..שלום..

זאת הפעם הראשונה שאני נכנסת לכאן: פורום בריטני ספירס ורציתי לומר לכם כולם שאני בטוח לא אכנס לכאן הרבה פעמים כפי שאתם רואים בחתימה שלי.... אני לא מתה על בריטני אבל בכל זאת אני אוהבת את השירים שלה...ממש יפים!! והיא פצצה....חבל על הזמן.... יש כאלה שאומרים שהיא זונה וכזה היא לובשת בגדים כאלה וכאלה.. טוב אז ככה לא איכפת לי מה אומרים לא איכפת לי אם היא זונה או וזה לא נכון בכלל....היא דווקא אישה כזאתי שיש לה הכל נו טוב היא קצת מבזבזת כסף: כמו שראיתי בעיתונים....תאמינו לי גם אני הייתי מבזבזת המון כסף.... וזה אותו דבר למשאין הרבה כסף או לא כי זה בעצם אותו דבר כי אם אתה עשיר עדיין אתה לא מסתפק בזה..אתה רוצה עוד ועוד... טוב בכל מקרה שמעתי שהיא תרמה גם...ועשתה משהו צדקה...אז יופי לה.. באמת.... טוב אז אני אבקר בפורום לעיתים......ומקווה שיהיה לי נעים פה.... תודה.....

ברוכה הבאה ובריטני..

תורמת לא רק למשהו אחד,איי בריטני הנדיבה שלנו! עכשיו,אולי,היא תוכל לתרום לסדאם חוסיין כסף נגד הכינים שקפצו לראשו בזמן שהתחבא במנהרה. השפלה או לא? כמה טוב זה יאללה. בריטני זונה? ומי מעיד על כך? ילד מישראל? שאפילו את מיכל ינאי לא ראה במציאות? אחרי שתצלמו את בריטני,עם בגדים...או בלי,תופסת טרמפים לבית מלון,ומשלמים לה,תבואו אליי ותשמחו. בינתיים,בריטני לא זונה,היא לא שרמוטה,והיא לא קופה. היא מלכה. בהשוואה לכריסטינה,שגם לא זונה..חלילה,אבל אני חושבת שהיא תדרדר הרגע ראיתי את הקליפ שלה "קנט אולד אס דאון" ושמתי לב,שלא רק מדברים על זונות,גם הגברים נוטים לגעת ולהשוויץ באיברים החשוקים,וכריסטינה מוכיחה..שנשים-עם 3 גברים,לא זונות. ולשם מה ההוכחה? האם,כדי להוכיח,שכריסטינה רק ילדה טובה? או ההפך?. מה יש לראות בעיתונים? איך בריטני שותה קפה? [[זה הדבר היחיד שמצלמים אותה]] ממש עשירה.. אני בטוחה שבריטני נהנית לשפוך כסף,כמובן..מי לא? אפילו אני,שאין לנו כסף והמצב על הפנים,שופכים את הכסף ב50 עיניים. בריטני לובשת בגדים חושפניים..כן,כמו בקליפ של MATM ממש חשוף,אפילו חלקית מצווארה לא ראו,והאלו מדמיינים אותה ערומה אין מה להגיד,על כל חרא שבריטני תלבש-מישהו יתלונן. גם אם זה יהיה בגד של נזירה..ככה זה,לכולם יש נטיות להרוס את בריטני, אבל לפי דעתי? לא מצליח להם. לבריטני אין הכל,יש לה כסף,ותהילה. לכי תידעי מה מסתתר מאחורי כל זה,הרי במסך הכל טוב ויפה,אבל אחרי שנכיר את בריטני אישית-נדע. אה כן,וברוכה הבאה יקרתי! אני נוטה להגזים. אבל..תהני ומקווה שתמשיכי לאהוב את בריטני ולא תגיעי למצב רדוד כמו האנטי. תודה ולהת' =]

../images/Emo41.gifוווווואווווו..

מורן.. מאיפה את מביאה את ההשראה להודעות האלה
גאד.. כל מילה שלך פשוט זהב..

אני לא רוצה להשוויץ

אבל הייתי אומרת שזה כישרון. סתם..=] אנערף,יוצא.. אניר וצה להוכיח את טעוניי,שבריטני-לא סתם זמרת..אלא זמרת בסטייל זמרת איכותית ולא רדודה כמו,שהרוב עושים אותה. בתור מעריצה שלה 5 שנים,יש לי המון מה להגיד בנושא. שונאת את כל האנטי,ואת כל העיתונאים שחושבים שהם המבינים הגדולים..למעשה המבינים הגדולים-אלה אנחנו,המעריצים,אוהבי בריטני. ולא איזו כתבת עם הערות נוטפות טימטום על לבושה של בריטני. בחיים שלי לא ראיתי כמויות של הערות לבוש,כמו אצל בריטני. שכריסטינה לובשת בגדים כמו בשיר דירטי,היכן כל הכתבות המתוקות שצריך אותן? מסכנות,מתביישות? שכריסטינה,משתכרת..היכן כל הכתבות? מתחבאות? והבנת את הפואנטה. ועכשיו,תיראה לאן ההודעה התדרדרה. אז אני יסתום. =]

BravE NeW BoY

New member
../images/Emo42.gifמסכים

ובקשר לבגדים....אני חושב שבריטני הייתה עושה הרבה גברים (ונשים) למאושרים הרבה יותר אם היא הייתה מצטלמת בעירום
ו..לגבי מה שאומרים לה על הבגדים.. בריטני דיברה על זה בהופעה של לאס ווגאס במסגרת DWAD

i4britney

New member
מסכים איתך אסי!

בריטני כל כך בוגרת למרות שהתיקשורת מציגה אותה לרוב באור שלישי אבל אם תיראו את ההופעה שלה מלאס וגאס המצליחה ששודרה פעמיים בערוץ 2 תיווכחו לכך עד כמה הנערה-אישה הזאת יותר נכון כרגע אישה בוגרת למרות חיי הזוהר שלה!

G i r l L i f e

New member
פפחחח....

שכחתי להגיד את שמי: אז ככה קוראים לי אסיה....ונעים מאוד...להכיר אותם!!!

למעלה