היי שלום

efratarfe13

New member
היי שלום

היי אני בת 17 ויש לי חברים בכיתה אבל אף אחד מהם לא באמת חבר/ה... הם סתם אנשים שלפעמים אני יוצאת איתם פעם ב.... השאלה שלי היא איפה אני יכולה להכיר אנשים חדשים בגילי?? אני נמצאת במסגרת בית ספר (משם לא יוצא כלום) מחר אני הולכת לקורס חד פעמי בנושא איכות הסביבה שהמשרד לא' הסביבה מארגן... אולי אני אכיר אנשים? בגילי? לא בטוחה.... אני נמצאת במין "צופים שכזה" אבל לא בדיוק...משם לא מתפתח דבר... לאיזה עוד מקומות אני יכולה ללכת כדי לפתוח "התחלות חדשות"??? מקומות שאני יכולה להגיע לבד גם... אני מאזור המרכז ואני לא אוהבת הכי הכי לצאת למועדונים ודברים כאלו.... תודה מראש!!!

כל מקום שאת הולכת אליו

במיוחד מקומות שאת יודעת שהם מיועדים לבני גילך גם אני לא יוצאת למועדונים וכדומה לא מתה על זה אבל אני מכירה אנשים בכל מני דרכים וגם.. דרך האינטרנט :) אם בא לך לדבר אני פה גם...

efratarfe13

New member
מה ז"א דרך האינטרנט....

נשמע קצת מיושן אבל איפה באינטרנט? בפורומים? בלוגים וצ'אטים? רציתי דווקא מקום שרואים תאנשים....

כן...

אני הכרתי אנשים דרך האינטרנט אנשים מהעיר שלי זה יצא במקרה שדיברתי איתם ובסופו של דבר התחברתי איתם

RossandRachel

New member
נראה כאילו את פעילה מאד

יש לך כל כך הרבה אפשרויות להכיר אנשים חדשים. מה זאת אומרת "לא יוצא כלום"? ניסית להכיר את האנשי םשאת איתם?

efratarfe13

New member
אני בבית ספר שבו 5 כיתות בשכבה.

4 מהכיתות מלאות ערסים ערסיות, פרחים ופרחות ויצורים שונים.... אולי זה נשמע בררני אבל אני פשוט לא יכולה להתחבר לאנשים ממש ממש מטומטמים... אני לא רוצה להעליב אבל אני שומעת שיחות בכיתות וזה לרוב תת רמה!!!!!! (אני רצינית) בתנועה הזו שאליה אני הולכת יש אנשים באמת אחלה אבל תמיד אני מוצאת את עצמי לבד, למשל בהתחלה כולם מדברים ולכל אחד יש תקבוצה שלו אז אני לאט לאט זזה לכיוון אחת הקבוצות ונכנסת לשיחה.... אבל איכשהו זה מתפזר ואני לבד.... זה ממש מוזר.... ונגיד כשצריך זוגות... אף אחד לא רואה בי זוג טוב כנראה... ואני בן אדם שניראה טוב, ידידותית, לא נושכת, מדברת לעיניין.... אני מאמינה שאני צריכה להשתנות אולי כדי להתחבב (לטובה) אבל......מממממ אני פשוט לא יודעת מה לעשות....

dorine91

New member
אפשר לישאול איזה תנועת נוער את?!

אני בנוער העובד והלומד

למעלה