היי שלום מקוריאה:):)

אליס241

New member
היי שלום מקוריאה:):)

היי הבנות התגעגעתי:) טוב אז הבטחתי לעדכן אותכן חזרתי היום מהאיי גוגו' ואני חייבת להגיד למי שחושבת לטוס לקוריאה את האיי הזה אסור להפסיד! המקום קסום ביופיו שקט יחסית מסיאול הרועשת. מכול מקום שמסתכלים יש רק ירוק בעיינים הטבע העוצר נשמה הפריחה השדות של החקלאים ההרים יחד הם הים שמשקיף מכול פינה נותן אתה השלווה והשקט שצריך קשה לתאר במילים את היופי האמיתי כמובן שיש הרבה תמונות ושאני יגיע לארץ אתם תוכלו לראות :),אני אומרת שרק דבר אחד צריך להעיזר רק מדבר אחד וזה היתושים כן כן עקץ אותי יתוש שניפח לי את היד:( אבל אני נהנתי כול כך שהייה קשה לעזוב.,ומההר אלה צעקתי אני אליס אהרון אוהבת את יון ין הגבר שלי:) אז אני ינצל את הזדמנות להגיד לג'ני המלכה תודה מאמי על הכול אני אוהבת אותך הרבה ובעלדייך החלום לא היה מתגשם אוני נורל סרנגה:) עכשיו אני יספר לכם שב 9-27 הכול בזכות ג'ני אני הולכת למפגש מעריצים של הוני היקר שחוגג יום הולדת ורק להיות קרובה אליו ולראות אותו אמיתי מול עיינים שלי ועוד מליון אבל עדיין זה חלום!(בלי עין הרע 555)חחחחח. ככה שאני יספר לכם איך היה הכרטיס וגם תשובה מאתר של הוני הם קיבלו את הכסף והדרך להגיע למקום המפגש כבר יש נשאר להגיע ליום:) אז הכול בזכותך יפה שלי ג'ני מלכה:) תתפללו בשבילי שאני היה בשורה הראשונה חחח ואני יוכל לדבר איתו:) אז ככה ויום למחרת אני הולכת למופע ל אלכס מי ויגאט מרייד הסידרה של הנשואים אלכס מהמםם וזהוא לבנתיים:) סיוונוש ספיר וניתה- יש לי מלאה תמונות של יפנים הורסים ואיימילים והזמנות אליהם, אז אל דאגה את מסודרת:) בנות( חלי,אדווה,נורית,אסיה,לי,לולי,ענת,דני,אורלי,וכולםםםםםם כולםםםםםםםםםםםםם כולם וניר אוהבת אוהבת ומתגעגעת מאוד נשיקות וחיבוקים אליס ג'ני תודה אוהבת:)

asia84

New member
אליסס שמחהה מאודד ../images/Emo6.gif

יאוו איזה כיף לך זה השבוע את הולכת לחגוג ליון בין את היום הולדת ושמחה שאת מעדכנת אותנו
כיףף לדעת שהכול טוב אצלך ומקווה שהיד שלך בסדר אחרי העקיצה שמרי על עצמך אוהבים אותך פה ומתגעגים מאוד מאוד כולם פה שולחים לך נשיקות וחיבוקים
תעשי חיים ושמרי על עצמךךך ותמשיכי לעדכן אותנו גם אחרי היום הולדת שנדע איך היה שם ומתפללת בשבילך שתהיי במקום ראשון שם שתראי את אליל שלך סוףף סוף מגיעה לך תעשי חיים ושמרי על עצמךך טובבב שמחתי לשמוע מימך אוהבת ומתגעגעת

MaNcHi 135

New member
אליססססססססססס

איך כיף! את לא מבינה איך אני מקנאה בך!! תהני ביומולדת שלו ותמסרי לו הרבה נשיקות מכולם פה....שיבוא לבקר מה יש?! החלמה מהירה ליד שלך! והכי חשוב- תמונות!! אליס הרבה תמונות שלו!

mishi 1

New member
אוו מיי גאדדד אליס!!

או מייגאד! את הולכת לראות את הוני? צ'ינצ'ה? את הולכת לראות את הוני?! את הוני?! באמת???? באמת??? חלומה של כל אחת שסאם סונה היתה הראשונה שלה!! (או שהתאהבה במלכה..) צ'ינצ'ה!?!?! יאאאאאאאאאאאאאא איזה מדהים לך!!! תידעי אותם שאת מישראל!!! יאייי ותוכלי לשמוע אותו מנסה לשיר ומזייף! מפגש מעריצים קוריאני.. אויי אני פשוט אכולת קינאה! זה מדהים! תהני מאמי
חוויה יחידה במינה
איייש מהממת, תהנו!

edvil1

New member
../images/Emo24.gifאלייסס

את כרגע אחד האנשים שאני הכי מקנא בהם!! יוו איזה כייף לך!!! מחכה לשמוע את הפרטים על המגש ואם ראית אותו בסוף! חבל שהרעיון להכניס אותי למזוודה ולטוס איתך לא עבד
ואני דורשת שתסדרי לי גם כמה יפנים

nurit224

New member
ואוווו איזה כיף לך אליס !!!!../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

רק לראות את כל מה שאת כותבת עושה חשק לזרוק הכל ולהזמין כרטיס ישר לקוריאה !!! ואווו את באמת הולכת למפגש מעריצים של היון בין ...אני מקווה שתיהני שם ואני מקווה שתשבי בשורה הראשונה שתוכלי לראות אותו מקרוב ואולי אפילו תצליחי להצטלם איתו !!! יאאאא את הולכת גם להופעה של אלכס מהתוכנית המהממת WGM איזה כיף לך !!! בקיצור אני מקווה שתמשיכי להנות וכמובן שתצלמי הרבה תמונות שנוכל לראות !!!

One Missed Call

New member
אני מעולפת כאן אליס ../images/Emo178.gif

אלוהים אני קראתי את השורה על הוני וכולי הייתי ככה O__________O את ברת מזל את
אני כולי מתה מקנאה אבל עדיין מאושרת שהתמזל מזלך [טוב יותר נכון זה בעלך.. את לא בדיוק אמורה לקנות כרטיס כדי לראות אותו את רואה אותו יום יום
] ובאמת איכשהו תמצאי דרך ליידע אותו שיש לו מעריצות בישראל חחחחחחחחח אם לא תהיי בשורות הראשונות, אני מצפה ממך להעיף את כולן מהדרך שלך כן?
אלא אמכן זה יהיה במקומות ישיבה, ואז אני באמת אתפלל בשבילך להיות ראשונה
בכל מקרה.. לא יודעת כמה רחוק את מוכנה ללכת אבל נסי ליצור לך איזה שלט עצום מימדים "Hyun Bin come to Israel!!!!!!!!!!!!!!!!!11111111111111 / Google the word IDAddict PLEEAAASSSSEEEEEE" וישאר לנו לקוות שהוא יקלוט את המסר
אליס יקירתי תהני המון המון!! תשמרי על עצמך, אוהבתותך

LILIN1

New member
יאיאי אליס שלי../images/Emo24.gif

אני שמחה שנהנת! אל תשכחי את מה שהבטחת לי!LOL XDD מתה עלייך המון המון!!!

geminigum

New member
../images/Emo24.gifאליס, יפה שלי../images/Emo25.gif

אני כל כך שמחה בשבילך. תהני, יפה שלי. מגיע לך לפגוש אותו, אפילו בין מאות מעריצים אחרים. אני בטוחה, שתהיי שם הבלונדינית היחידה והם חולים על בלונדיניות. את פשוט תפלסי לך את הדרך והם יתנו לך לעבור. אני סומכת עלייך שתהיי שם חמש שעות לפני ותשרייני לך מקוםליד הבמה ותצעקי לו: היון בין, איים פרום יזרעאל, לוב יו וארי מאץ'!!!! אני בטוחה, שהוא מעלה אותך לבמה ותוכלי לדחוף לו מספר טלפון שלך על פתק מבושם שעליו תכתבי שאת חולה עליו ושאת רוצה ל]גוש אותו ואת המייל שלך ואת הטלפון והכל. אחרת, למה בזבזנו כל כך הרבה זמן בחיפושים? אז יאללה, אל תעשי את מה שאני לא הייתי עושה! פייטינג, אליס!!!

Lee Mor Sweet

New member
אליססססס... וואאייי הקנאה ../images/Emo2.gif

קודם שאת שם... זה כבר מעביר אותי על דעתי והירוק לא מחמיא לי בכלל... תראי-
איזה כיףףףףףףףףף לך
את מממש הולכת לראות אותו?? כאילו חי וקיים?? נושם ומציאותי???? תדאגי למסור לו שיש לו ה=מ=ו=ן מעריצות בארץ הקודש... אפשר לארגן גם פה מפגש... (ת.ז. ישראלית כבר אירגנו לו, לא? אפשר גם אזרחות אם הוא יתעקש
) בכל אופן תהני בשביל כולנו שמתעלפות פה מקנאה
ותעשי לו בוק גם בשבילנו...

MaNcHi 135

New member
חחחחחחחחחחחחחח

אני בטוחה שהרבה פה ישמחו לסדר לו אזרחות ישראלית! אבל הבעיה היא שאם הוא מקבל אזרחות ישראלית הוא צריך לוותר על הקוריאנית...אז לא נראה לי שזה יקרה בקרוב...

לולי מ

New member
../images/Emo11.gifטוב אז ככה את צריכה לפעול לפי

ההוראות הפשוטות אני ממליצה קודם כל שתכתרו את החדר בו המפגש נערך אחר כך איך שאת נכנסת את עושה פזצ"טא ומתחילה בזחילת עכביש איטית מאוד כשעינייך לא יורדות מהמטרה את מקיפה בחצי עיגול את הכיסא עליו הוא ישב ומחכה לכך ששותפותיך יתחילו לזעוק שריפה שריפה או פאייר פאייר כדי שכולם יבינו
ואז את מנצלת את המהומה ומזנקת ומנחיתה את הנבוט בדיוק המרכז קודקודו של הוניייי ואת אמורה לגרור אותו בציצית השיער שיש לו מקדימה כי ככה הם זזים הכי טוב אם כך אסיים את ההדרכה בכך שאאחל לך בהצלחה. אז.. אה.. בהצלחה.
נ.ב.- המפקדת העליונה של הכוחות בדרום קוריאה ביגומאמא ג'ן איחלתי לחיילת אליס בהצלחה בדרכה אקווה שתדע לנצל טוב את ההוראות ולהוכיח שלא לשווא אנו משרתות שנתיים בצבא ההגנה לישראל. בברכת חזק ואמץ קומנדט לולי. סתם סתם אליס איזה כיף לך
תהני ואל תשכחי לומר מאיפה את גאוות יחידה
ווי לא יאמן זהכמו שאני אפגוש את קובי..או את הירושי...או את אומייגוד את נאג' *מת* רק מהמחשבה אני מחזירה ציוד

MaNcHi 135

New member
../images/Emo195.gif*מצדיעה*

קודם כל רק עכשיו שמתי לב שלחייל יש זקן צרפתי וממתי מותר לחיילים שיער על הגוף חוץ מבאיזורים אינטימיים? דבר שני: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרסת אותי עם הקורס המזורז שעשית לה! אם היא צריכה תצפיתנית אני מוכנה לנדב את עצמי למען המטרה!

Don Nirtin

New member
../images/Emo87.gif אליסוווווווווושששששששש

מקווה שאת נהנית שם בקוריאה.
וכשאת חוזרת...
חפירההההההההה!!!!!!!!! על מיטב מבחרי הגברברים
, שמעת?!

Sivan 85

New member
אליס ../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif

איזה מתוקה לחשוב עלינו כשאת שם עסוקה ומתרוצצת... אני מקווה שאת נהנית בטירוף ואני בטוחה שיהיו לך יםםם סיפורים בשבילנו כשתחזרי כולל הסיפור על איך עלית על הבמה וחיבקת את יון יון שלך
תדאגי ליידע אותם שאת ישראלית! ועם ישראליות אין להתעסק.. שיפנו לך מקום שם כל הקוריאניות ויתנו כבוד!! תהני בובה!!! אני אמתין בשקט לחלק היפני שלי עד שתחזרי

DanieLushka

New member
פיייייייי איזה כיף לך!!!! :)))

אני אשכרה מרגישה שמחה דרך ההנראה שלך
אני ממש שמחה לשמוע שאת נהנית ככה! ואיזה נחמד לראות את הוני במציאות.. @______@ תזהרי לא לרייר יותר מדי, שלא יעיפו אותך

למעלה