היי שלום מקוריאה

היי הבנות התגעגעתי
טוב אז הבטחתי לעדכן אותכן חזרתי היום מהאיי גוגו' ואני חייבת להגיד למי שחושבת לטוס לקוריאה את האיי הזה אסור להפסיד! המקום קסום ביופיו שקט יחסית מסיאול הרועשת. מכול מקום שמסתכלים יש רק ירוק בעיינים הטבע העוצר נשמה הפריחה השדות של החקלאים ההרים יחד הם הים שמשקיף מכול פינה נותן אתה השלווה והשקט שצריך קשה לתאר במילים את היופי האמיתי כמובן שיש הרבה תמונות ושאני יגיע לארץ אתם תוכלו לראות
,אני אומרת שרק דבר אחד צריך להעיזר רק מדבר אחד וזה היתושים כן כן עקץ אותי יתוש שניפח לי את היד
אבל אני נהנתי כול כך שהייה קשה לעזוב.,ומההר אלה צעקתי אני אליס אהרון אוהבת את יון ין הגבר שלי
אז אני ינצל את הזדמנות להגיד לג'ני המלכה תודה מאמי על הכול אני אוהבת אותך הרבה ובעלדייך החלום לא היה מתגשם אוני נורל סרנגה
עכשיו אני יספר לכם שב 9-27 הכול בזכות ג'ני אני הולכת למפגש מעריצים של הוני היקר שחוגג יום הולדת ורק להיות קרובה אליו ולראות אותו אמיתי מול עיינים שלי ועוד מליון אבל עדיין זה חלום!(בלי עין הרע 555)חחחחח. ככה שאני יספר לכם איך היה הכרטיס וגם תשובה מאתר של הוני הם קיבלו את הכסף והדרך להגיע למקום המפגש כבר יש נשאר להגיע ליום
אז הכול בזכותך יפה שלי ג'ני מלכה
תתפללו בשבילי שאני היה בשורה הראשונה חחח ואני יוכל לדבר איתו
אז ככה ויום למחרת אני הולכת למופע ל אלכס מי ויגאט מרייד הסידרה של הנשואים אלכס מהמםם וזהוא לבנתיים
סיוונוש ספיר וניתה- יש לי מלאה תמונות של יפנים הורסים ואיימילים והזמנות אליהם, אז אל דאגה את מסודרת
בנות( חלי,אדווה,נורית,אסיה,לי,לולי,ענת,דני,אורלי,וכולםםםםםם כולםםםםםםםםםםםםם כולם וניר אוהבת אוהבת ומתגעגעת מאוד נשיקות וחיבוקים אליס ג'ני תודה אוהבת
היי הבנות התגעגעתי