היי שלום לכם !

היי שלום לכם !

אני מצטרף חדש. (היי ויקי, נחמד לראות אותך גם כאן) אני במייפל כמעט שנה, עם הרבה החלפות של דמויות ושמות. וגם עם לא מעט הפסקות. אבל כעת חזרתי במלוא העוצמה, אני מקווה.(מאיה, שמח לראות שגם את כאן) אני בעולם בארה והניק שלי שם הוא: yakovf15 , אני ברמה 33, לוחם (פייטר) עבודה שניה כמובן. אשמח אם יצא לנו להפגש במשחק.
שמי במציאות הוא: יעקב ואני בן- 28 מירושלים.

שלום שלום../images/Emo87.gif

אני ניר. הכינוי הוא BigNir- ברה גם. מוזמן לצרף לבאדי. נחמד לראות מצטרפים חדשים.

nanab2

New member
ברוך הבא לפורום../images/Emo24.gif

שיהיה לך כאן בכיף

Koki Girl1

New member
היי! טוב לראות אותך שוב

בתפוז ..
אתה חוזר לנביא היומי?

נחמד לראות גם אותך.

וחזרתי כבר מיום רביעי, גם להארי פוטר, הנביא היומי, וכמובן לקומונה שלי- הוקוס מוקוס.

miss_t

New member
יא../images/Emo70.gif welcome../images/Emo140.gif

שמחה לראות שאני לא הבנאדם היחיד פה שמשחק מייפל ומלאו לו 20 שנה. אז ברוך הבא אני ליאת, יש לי קלריקית רמה 57 (64% יאי).... השתלבות נעימה

mitsi miaoo

New member
לא נעים להגיד אבל.. ../images/Emo3.gif

את בהחלט לא היחידה בשנות ה- 20 שלה... אני אמנם לא כותבת בפורום הזה אבל בעלי ואני קוראים באופן קבוע. הנה את כבר שמעת על אחותי בת 22 שמשחקת במייפל, אני בת 26 שמשחקת במייפל, ובעלי בן 27 שמשחק במייפל. ואם את רוצה להוסיף אז גם התינוק שלי נמצא עליי הרבה כשאני משחקת והוא כמעט בן שלושה חודשים (אמנם לא בשנות ה- 20 שלו ובכל זאת משחק)

miss_t

New member
../images/Emo24.gif Im not alone

איזה רמות אתם? ואיפה משחקים? ותודה, זה טוב לדעת שאני לא היחידה בשנות ה20 לחייה.

ToryMaster

New member
הי ../images/Emo3.gif

אני משחקת בברוא, אבל גם אני בתכנונים להיות פייטרית, כרגע יש לי אחת ברמה 27, 15 אחוזים וזה.

לוזרית../images/Emo3.gif

סתם... אני בעצמי תקוע באותה רמה כבר כחודשיים.
לא נורא, מצאתי מקום אימונים טוב, כך שאני מקווה לעלות רמה עוד השבוע.

ווינגז

New member
ברוך הבא

ידעתי שהכינוי שלך מוכר לי, עוד לפני שקראתי! [טוב, בכל זאת, לא קשה לזהות שה"פ]. אני גם יעל, משחק ב-Broa, lvl 28 כרגע (וסמוייה בה"פ מאז ומתמיד בערך).

למעלה