היי שלום לכם

מצב
הנושא נעול.

aas111

New member
היי שלום לכם

היי שלום לכם
זמן רב לא הייתי פה . מי אני שכחתי מה כינוי שלי וססימא אך אני אהבהתי את מפרקיים כעת אני אוהב אטובוסי קומתיים ומפרקיים למה? כי זה היה חלום שלי לנוסע בזה אך קיים דבר כזה בעולם אני ממש מאושר

aas111

New member
אופס שכחתי את הקישור

היי שלום לכם
זמן רב לא הייתי פה . מי אני שכחתי מה כינוי שלי וססימא אך אני אהבהתי את מפרקיים כעת אני אוהב אטובוסי קומתיים ומפרקיים למה? כי זה היה חלום שלי לנוסע בזה אך קיים דבר כזה בעולם אני ממש מאושר
אופס שכחתי את הקישור
סליחה עימכם קומתיים מפרקיים אוטובוס חלומי אמיתי

aas111

New member
שאני פגשתי את מסוף כרמלתי ואת יניב

אופס שכחתי את הקישור
נהדמתי לגלות שהם היה נחמדים אליי לפני כחודש (פגשתי אותם במוזיאון אגד) ואתמול הייתי במוזאון עמדתי ליד קומתיים והייתי עצוב כי אהבתי לנסוע בה

aas111

New member
לאביתר ולכולם - שמח ועצב

נהדמתי לגלות שהם היה נחמדים אליי לפני כחודש (פגשתי אותם במוזיאון אגד) ואתמול הייתי במוזאון עמדתי ליד קומתיים והייתי עצוב כי אהבתי לנסוע בה
לאביתר ולכולם - שמח ועצב
אני לחצתי במנוע חיפוש על אטובוסים בישראל שמח: באחת אתרים נדמתי לגלות שיש תמונה שהצחקתי אותי עד דמעות תומנה על שקבוצה של מטיילים דוחפים את האטובוסים עצוב: אם איזה תייר ירצה לטייל בארץ וירצה להציץ קצת מה מצב בישראל על תחבורה ציבורית ומה ראיתי כולו עמוד שלם של אטובוסים מפוצצים . מה אתם חושבים על זה אפילו יש תמונה שאטובוס שגגו מגלוחת =זה יפחיד את תיירים לבוא לארץ

aas111

New member
שכחתי להוסיף משהו לאביתר ותמונה

לאביתר ולכולם - שמח ועצב
אני לחצתי במנוע חיפוש על אטובוסים בישראל שמח: באחת אתרים נדמתי לגלות שיש תמונה שהצחקתי אותי עד דמעות תומנה על שקבוצה של מטיילים דוחפים את האטובוסים עצוב: אם איזה תייר ירצה לטייל בארץ וירצה להציץ קצת מה מצב בישראל על תחבורה ציבורית ומה ראיתי כולו עמוד שלם של אטובוסים מפוצצים . מה אתם חושבים על זה אפילו יש תמונה שאטובוס שגגו מגלוחת =זה יפחיד את תיירים לבוא לארץ
לאביתר באתר מרצדס יש אטובוסים של סיטארו שאתה אוהב יש שם גם שומרים מסך ורקעים אז לרשותך אתר שאתה אוהב הערה -אני לא אחראי על שומרי מסך וכמובן אני מביא לכם תומנה שהצחיקה אותי קצת

זו תמונה מבויימת !

לאביתר באתר מרצדס יש אטובוסים של סיטארו שאתה אוהב יש שם גם שומרים מסך ורקעים אז לרשותך אתר שאתה אוהב הערה -אני לא אחראי על שומרי מסך וכמובן אני מביא לכם תומנה שהצחיקה אותי קצת
זו תמונה מבויימת !

צחקן

New member
מרכב חללית ספרדי אריזר) על שילדתMAN

מרכב חללית ספרדי אריזר) על שילדתMAN
ב"ה

היי!

היי!
פגשתה גם אותי במוזיאון אגד....

היה אוטו כזה בישראל בשנת 1996 והוא

אופס שכחתי את הקישור
היה שייך לחברה גרמנית שהביאה לכאן צליינים. לאחר הטיול שלהם, האוטו הוחזר לגרמניה. צבעו היה צהוב והוא הירבה לנסוע בירושלים. אחפש את התמונות כי צילמתי אותו בזמנו.

היה גם אוטו קומותיים "דיאנטיקה" צהו

היה שייך לחברה גרמנית שהביאה לכאן צליינים. לאחר הטיול שלהם, האוטו הוחזר לגרמניה. צבעו היה צהוב והוא הירבה לנסוע בירושלים. אחפש את התמונות כי צילמתי אותו בזמנו.
היה גם אוטו קומותיים "דיאנטיקה" צהו
צהוב שהירבה לנסוע בתל-אביב אך לא היה דו-מפרקי.

aas111

New member
וגם אני ,טיפ אישי

חתיכת אוטובוס !
פעם ראשונה שאני נתקל בדבר כזה. יופי.
וגם אני ,טיפ אישי
כידוע לכם שפעם פרסמו כאן בפורום אטובוס-מלון כלומר שאיפשא לההפוך את האטובוס לחדר מפואר איפשר להפוך את האטובוס הזה לסיוטה ענקית ולהתסובב במקומות רחוקים ושבועות ארוכים (עובדה שתהיה מקום גם למכונת כביסה) בלי קשר לפורום אם נתקלת גם במשאית עם ארגז בגובה 3 קומות

ה דרומי

New member
האם קו אגד 222 מנתב"ג לת"א

היי שלום לכם
האם ישנו עדין אוטובוס בצבע כזה ?

לא. האוטובוס הנ"ל שייך לתור-בוס

האם ישנו עדין אוטובוס בצבע כזה ?
(מטרופולין). כיום הקו מופעל ע"י אגד, כשרוב הנסיעות מבוצעות ע"י מידיבוס Irizar (דומה לדגם מהתמונה).

יצחקA

New member
יש גם נסעיות פנימיות בתוך שדה

(מטרופולין). כיום הקו מופעל ע"י אגד, כשרוב הנסיעות מבוצעות ע"י מידיבוס Irizar (דומה לדגם מהתמונה).
התעופה בן גוריון. הנסיעה מתבצעת ע"י מידיבוס בין הטרמינלים השונים והחניות. המידיבוסים הללו מעניינים, כולם של מ.א.ן. אפילו ראיתי מידיבוס שנראה בחזית ומאחורה כמו הסקנייה הנסיונית אך זה היה מ.א.ן . במקום מספר הרישוי מקדימה כתוב לדוגמא "00XX". יתכן וזה לא מספר הרישוי מפני שמאחור המידיבוס כתוב מספר אחר... מספר הרישוי. אם מישהו יודע טוב יותר על דגמיהם השונים של המידבוסים הללו שייכתוב. הם נמוכי רצפה אך שונים מהמידיבוסים נמוכי הרצפה המשרתים היום ב"דן".

p i n g o

New member
אלה האוטובוסים הפנימיים של נתב"ג?

התעופה בן גוריון. הנסיעה מתבצעת ע"י מידיבוס בין הטרמינלים השונים והחניות. המידיבוסים הללו מעניינים, כולם של מ.א.ן. אפילו ראיתי מידיבוס שנראה בחזית ומאחורה כמו הסקנייה הנסיונית אך זה היה מ.א.ן . במקום מספר הרישוי מקדימה כתוב לדוגמא "00XX". יתכן וזה לא מספר הרישוי מפני שמאחור המידיבוס כתוב מספר אחר... מספר הרישוי. אם מישהו יודע טוב יותר על דגמיהם השונים של המידבוסים הללו שייכתוב. הם נמוכי רצפה אך שונים מהמידיבוסים נמוכי הרצפה המשרתים היום ב"דן".
בכל נמל תעופה בעולם יש את האוטובוסים הפנימיים שמסיעים מהמטוס למבנה ולהיפך... אתה מדבר על זה?

יצחקA

New member
לא. האוטובוסים שאתה מדבר הם בתוך

בכל נמל תעופה בעולם יש את האוטובוסים הפנימיים שמסיעים מהמטוס למבנה ולהיפך... אתה מדבר על זה?
לא. האוטובוסים שאתה מדבר הם בתוך
שטח נמל התעופה ואני מדבר על האוטובוסים שנוסעים בחוץ בין הטרמינלים השונים והחנייות. הכניסה אליהם חופשית וללא תשלום.

מצב
הנושא נעול.
למעלה