אופס שכחתי את הקישורהיי שלום לכם
זמן רב לא הייתי פה . מי אני שכחתי מה כינוי שלי וססימא אך אני אהבהתי את מפרקיים כעת אני אוהב אטובוסי קומתיים ומפרקיים למה? כי זה היה חלום שלי לנוסע בזה אך קיים דבר כזה בעולם אני ממש מאושר
שאני פגשתי את מסוף כרמלתי ואת יניבאופס שכחתי את הקישור
סליחה עימכם קומתיים מפרקיים אוטובוס חלומי אמיתי
לאביתר ולכולם - שמח ועצבשאני פגשתי את מסוף כרמלתי ואת יניב
נהדמתי לגלות שהם היה נחמדים אליי לפני כחודש (פגשתי אותם במוזיאון אגד) ואתמול הייתי במוזאון עמדתי ליד קומתיים והייתי עצוב כי אהבתי לנסוע בה
שכחתי להוסיף משהו לאביתר ותמונהלאביתר ולכולם - שמח ועצב
אני לחצתי במנוע חיפוש על אטובוסים בישראל שמח: באחת אתרים נדמתי לגלות שיש תמונה שהצחקתי אותי עד דמעות תומנה על שקבוצה של מטיילים דוחפים את האטובוסים עצוב: אם איזה תייר ירצה לטייל בארץ וירצה להציץ קצת מה מצב בישראל על תחבורה ציבורית ומה ראיתי כולו עמוד שלם של אטובוסים מפוצצים . מה אתם חושבים על זה אפילו יש תמונה שאטובוס שגגו מגלוחת =זה יפחיד את תיירים לבוא לארץ
היי!שאני פגשתי את מסוף כרמלתי ואת יניב
נהדמתי לגלות שהם היה נחמדים אליי לפני כחודש (פגשתי אותם במוזיאון אגד) ואתמול הייתי במוזאון עמדתי ליד קומתיים והייתי עצוב כי אהבתי לנסוע בה
אהה נכון זה אתה שהיית עם מצלמההיי!
פגשתה גם אותי במוזיאון אגד....
היה אוטו כזה בישראל בשנת 1996 והואאופס שכחתי את הקישור
היה גם אוטו קומותיים "דיאנטיקה" צהוהיה אוטו כזה בישראל בשנת 1996 והוא
היה שייך לחברה גרמנית שהביאה לכאן צליינים. לאחר הטיול שלהם, האוטו הוחזר לגרמניה. צבעו היה צהוב והוא הירבה לנסוע בירושלים. אחפש את התמונות כי צילמתי אותו בזמנו.
חתיכת אוטובוס!אופס שכחתי את הקישור
חתיכת אוטובוס !אופס שכחתי את הקישור
וגם אני ,טיפ אישיחתיכת אוטובוס !
פעם ראשונה שאני נתקל בדבר כזה. יופי.
האם קו אגד 222 מנתב"ג לת"אהיי שלום לכם
זמן רב לא הייתי פה . מי אני שכחתי מה כינוי שלי וססימא אך אני אהבהתי את מפרקיים כעת אני אוהב אטובוסי קומתיים ומפרקיים למה? כי זה היה חלום שלי לנוסע בזה אך קיים דבר כזה בעולם אני ממש מאושר
לא. האוטובוס הנ"ל שייך לתור-בוסהאם קו אגד 222 מנתב"ג לת"א
האם ישנו עדין אוטובוס בצבע כזה ?
יש גם נסעיות פנימיות בתוך שדהלא. האוטובוס הנ"ל שייך לתור-בוס
(מטרופולין). כיום הקו מופעל ע"י אגד, כשרוב הנסיעות מבוצעות ע"י מידיבוס Irizar (דומה לדגם מהתמונה).
אלה האוטובוסים הפנימיים של נתב"ג?יש גם נסעיות פנימיות בתוך שדה
התעופה בן גוריון. הנסיעה מתבצעת ע"י מידיבוס בין הטרמינלים השונים והחניות. המידיבוסים הללו מעניינים, כולם של מ.א.ן. אפילו ראיתי מידיבוס שנראה בחזית ומאחורה כמו הסקנייה הנסיונית אך זה היה מ.א.ן . במקום מספר הרישוי מקדימה כתוב לדוגמא "00XX". יתכן וזה לא מספר הרישוי מפני שמאחור המידיבוס כתוב מספר אחר... מספר הרישוי. אם מישהו יודע טוב יותר על דגמיהם השונים של המידבוסים הללו שייכתוב. הם נמוכי רצפה אך שונים מהמידיבוסים נמוכי הרצפה המשרתים היום ב"דן".
לא. האוטובוסים שאתה מדבר הם בתוךאלה האוטובוסים הפנימיים של נתב"ג?
בכל נמל תעופה בעולם יש את האוטובוסים הפנימיים שמסיעים מהמטוס למבנה ולהיפך... אתה מדבר על זה?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.