היי שבת שלום- סקר קטן

shiraz027

New member
היי שבת שלום- סקר קטן

רציתי לעשות סקר קטן ואם בא לכם תענו: היכן אתם מבלים איזה מועדונים אתם יוצאים לבלות למה אין מפגשים במועדונים או שיש ולא רושמים פה בפורום. תודה לעונים.

shely50

New member
אני ומועדונים...

אני אוהבת לצאת למועדונים... אנחנו, חבורה די גדולה של "מבלי מועדונים", שניפגשים מדי יום שישי בערב במועדון אחר, שמתאים לבני גילנו, ה"צעירים ברוחם"... לפעמים מגיעים ללובי של אחד מהמלונות הגדולים באזור, שבו יש מוזיקה לריקודים, ומקפיצים בכמה דרגות את השמחה וההצלחה של הארוע (אתמול בלילה היינו באחד כזה...). אבל - אני מהפריפריה הצפונית! מי כאן בכלל מכיר מועדונים בצפון? אתן את השמות, אם יש בכלל מישהו שמתעניין בצפון...

shely50

New member
בבקשה,

בקריות - כפר מסריק (אני אישית ממש לא אוהבת, אבל יש כאלו שכן...) כפר המכבי (קצת יקר יותר) עין המפרץ - בחגים וארועים מיוחדים שומרת - לא כל שבוע. רמת דוד - "הילולים" (השני לצעירים יותר), גם הוא קצת יקר יותר. קבוץ מחניים - מקום נחמד וחביב, רק שעדיין לא אוכפים שם את חוק איסור העישון... בית אלפא - כל יום שישי הראשון בחודש - אהוב עלינו במיוחד! לפעמים במקום בית אלפא, בעין חרוד (בעיקר בחורף). נצרת - מלון "פלאז'ה" (שם היינו אתמול) - צריך לברר לפני כן אם יש ארוע... בשבוע הבא, גונב לאוזנינו שיש ארוע בקיבוץ מזרע (כמובן שצריך לברר לפני שנוסעים...). יש עוד מועדונים באזור המפרץ ונהריה ששמם זרח מפירחוני כרגע... כשאזכר, אעדכן אותך. בכל מקרה - הכי טוב לעקוב אחרי המקומות ב"עכבר העיר". ולשאול חברים שגרים באזורים אחרים של הצפון...

s h o o s h a

New member
כ'צפונית' מלידה ... תודה על האנפורמציה

לא יודעת אם ומתי אעשה בה שימוש, אבל בהחלט טוב לדעת. שנאמר: ידע הוא כוח

שבת שלום ובוקר טוב

מהשיחות בצט התרשמתי שבצפון הפעילות החברתית ל50 פלוס מינוס הרבה יותר תוססים מהמרכז במרכז יש מקומות בילוי , לא חסר, אבל לא יודעת כמה מתאים לבני 50 פלוס שלא מאוגדים בקבוצה יודעת על קומונה שנפגשת במרכז אבל לצערי זו קומונה סגורה הזמינו אותי ואז סגרו לי האופציה להכנס אז לא יודעת להגיד על ההתארגנות במרכז , יודעת שהפעילות החברתית בקומונות מחליף את החבורות של פעם שהתפרקה בגלל גירושים ושלא נדע אלמנות ולאנשים בגיל 50 קשה למצוא חברים לבילוי בחברה שלהם אחרי שהם הפכו לפנויים אז בהתארגנות של הקומונות מוצאים אנשים שנחמד לך להיות איתם . פעםם באחד מחדרי הצט התארגנו וכל פעם נסענו ככקבוצה למועדון במרכז, אבל החדר הזה התפרק ומאז אני לא יצאתי לבלות במרכז .

ben 911

New member
אני מהמרכז, אמש הייתי בפאב בהרצליה.

לא אפרסם כאן את שמו. (מי שירצה פרטים בתיבת המסרים.) מאד צפוף שם בסופ"שים. אתה צריך להמתין עד שהמארחת מוצאת לך מקום. לפעמים זה לוקח המון זמן... המוסיקה רועשת לטעמי אבל מאד מאד יפה, עכשווית וקצבית.. אני מבין את הדי ג'יי, אילו היה מנמיך את הדציבלים, היו שומעים את קרקורי השכנים.. לכן הוא חייב להגביר ווליום כדי שתהה אווירה של מקום בילוי ולא סתם לול. הבירה מטרפת חושים.
ולא רק, אפשר לנשנש שם כל מיני דברים.

למעלה