היי, שאלה:

• פותח הנושא Zasz
  • פורסם בתאריך

Zasz

New member
היי, שאלה:

אני מתכוון להחליף את כל הצילינדרים בבית שלי, ואני החלטתי ללכת על הטוב ביותר.בכל אופן, רציתי לדעת, הצילינדרים של ירדני כמו שיש באתר שלהם, לא משנה איזה ואפילו אם לא כתוב, הם לא אותו מפתח נכון? כלומר לכל צילינדר אפילו אם לא כתוב " xxxxx שינויי מפתח", יש שנויי מפתח נכון? ועוד משהו, יש שם באתר את "ירדני XL"... חיפשתי, אבל בהרבה חנויות אין להם את זה!... ואני רוצה אחד כזה לחדר שלי, אתם יודעים, מפני הילדים. (מי שהבין, הבין:) תודה! http://www.yardeni.co.il/hebrew/index.htm

0 אור 0

New member
לא הבנתי

אבל מנסיון - ילדים יכולים להכנס לאן שהם רוצים (אולי אפילו ינעלו אותך בחוץ אם תשים צילינדר יותר מדי מתוחכם). ל"הגנה" נגד ילדים מספיק המנעול הכי הכי פשוט שיש, ואם הם קטנים אז א]ילו הייתי הולכת יותר קיצוני ושמה רק מנעולים שאפשר לפתוח מבחוץ עם מברג - מאד אפקטיבי כשאיזה ילד מחליט פתאום להינעל בחדר ואז תופס הסטריה ...

רשר

Well-known member
מנהל
מנעולי יל

תוכל לבחור מכל יצרן לכולם יש את האפשרויות המרובות של עד 3 קודים לפחות לכל מנעול, הווה אומר שאת המנעול יכולים לפתוח עם 3 מפתחות שונים: 1 רגיל 2 מסטר 3 סופר מסטר רגיל - יכול לפתוח את המנעול שלו בלבד וכל מנעול נוסף שיבנה באותו הקוד (מפתח אחיד) מסטר - יכול לפתוח עד 1000 מנעולים שונים אחד מהשני סופר מסטר - יכול לפתוח עד 1000 מסטרים

Zasz

New member
>>>

תודה על עזרתכם, אני מחפש מנעול טוב אם הרבה שינוי מפתח משהו כזה יחודי כמו ה XL של ירדני, מבינים חברה?

רשר

Well-known member
מנהל
מחיר מול אבטחה

מנעול XL מיועד לדלת חיצונית נגד פורצים שממילא ללא בעיות עוקפים את המנעול והדלת. לדלת פנימית לחדר זה ממש מיותר, אבל רצונך כבודך , גש לחנות ותקנה מה שאתה רוצה.

למעלה